Neill Blomkamp bejelentette a District 10-et

Már megint? A rendező twitteren bejelentette, hogy ő, a felesége és Sharlto Copley dolgozik a District 9 folytatásán… vagyis annak forgatókönyvén.

Már 2017-ben is beszélt róla, hogy szívesen visszatérne abba a világba, ennek fényében kell kettővel osztani a mostani bejelentését. Sőt, már elvileg 2013-ban is volt egy 18 oldalas vázlata.

human
írta
2021. 02. 27. 03:34
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Neill Blomkamp bejelentette a District 10-et” bejegyzéshez

  1. Alien5 kuka,Robotzsaru folytatás kuka. Ez biztos hogy megvalósul? Egyébként készített egy filmet Demionic címmel,amit elvileg hamarosan bemutatnak.

  2. Mivel régóta nem kap komoly filmre pénzt, így nem meglepő, hogy visszanyúl ehhez. Csak, míg az első film szerelem projekt volt, ez inkább kényszer megoldásnak tűnik.
    Azért bízok benne, a D9-et nagyon szerettem.

  3. Az első film 11 éves, szerintem ilyen távlatból folytatni már nem garancia a nyereségességre, nem is beszélve arról, hogy a költségvetéséhez képest marha látványos volt a maga 30 milliójával. Ez 2021-ben nem biztos, hogy megállna 100 alatt.

  4. Amikor sok évvel ezelőtt a moziban néztem, a vége alapján biztos voltam benne, hogy néhány éven belül itt a folytatás és alig vártam, hogy majd újra beülhessek rá. De most mégis teljesen közömbösen fogadtam a hírt.

  5. Persze hogy visszatérne. Miután minden próbálkozásából kudarc lett, így muszáj valami jót elővenni. A Chappiet mégsem folytathatja….

  6. Én inkább Copley miatt örülök a hírnek, mert hát be kell látni, hogy Bloomkamp neve sajnos nem feltétlenül garancia ma már semmire. Kár, mert nagyon ígéretesen kezdett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.