Voyagers-előzetes: LETS F**K AND PARTY, WOOOO

Mármint a filmben a fiatalokat egy felnőtt kíséretében kilövik egy bolygó felé, hogy benépesítsék azt. A felügyelő meghal, a nekik adagolt drogot pedig máshogy kezdik használni a “tinik”.

Az odaúton el is szabadul minden, mintha egy partihajón lennének. Aztán durvul a téma, törzsekre bomlanak és indulhat a vérengzés? Az előzetes alapján nézős darab lesz.

human
írta
2021. 03. 02. 20:55
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Voyagers-előzetes: LETS F**K AND PARTY, WOOOO” bejegyzéshez

  1. Na végre egy előzetes, ami nem a megszokott kaptafára épül. Adja, nézős a film!

  2. Jézus Krisztus bazmeg, mi a fasz ez, valami MTV Teen Mom promócsoport filmezni kezdett? Vagy hogy kellene értelmezni ezt az előzetest? Totálisan, teljesen kizárt, hogy egy pillantást is vessek a filmre ezek után.

  3. ,,This will tear us apart”: Nem tudom, direkt utalás-e a Joy Division együttes ,,Love will tear us apart” című slágerére… (Fun fact.)

  4. Engem sem szippantott be, épp ellenkezőleg, taszít a filmtől ez az előzetes, pedig a leírás alapján érdekelne.

  5. mintha a limitlesst akarta volna összemosni a life-fal (’17-esre gondolok, nem a 2015-ösre; utóbbit látva mindenki megborzong, de én szeret(t)em:D) viccet félretéve leírás alapján még tetszett, de előzetes alapján már taszít..ezt kajálják manapság a 15-20 évesek?

    High life óta valahogy egyébként is fenntartásokkal kezelem az összes ilyen sci-fi bőrbe bújtatott sima adventure/drama/horrort..erre valami olyan hülyes hasonlat jut eszembe, mint mikor nyálcsorgatva hazaviszel egy chipset, mert olyanod van, kinyitod és a zacskó 3/4-e üres

  6. “mint mikor nyálcsorgatva hazaviszel egy chipset, mert olyanod van, kinyitod és a zacskó 3/4-e üres”

    de szükség van a levegőre, hogy ne törjön össze jobban a chips! :D

  7. Jogos, teljesen jogos😀 hiába mártírkodom, úgyis meg fogom nézni -mint ahogy olykor azt a zacskó chipset is megveszem🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.