Megint lesz színdarab a Thorban

Ennek felvételéről kaptunk pár lesifotót. Sam Neill mellett Melissa McCarthy is fellelhető rajtuk…

14 hozzászólás a “Megint lesz színdarab a Thorban” bejegyzéshez

 1. Ez az eddigiek alapján a Thor/Marvel filmek legalja lesz. Szánalmasan gagyi humor és szarabbnál szarabb poénok várhatóak, nálam már a Ragnarököt is ez ölte meg, de ez a watiti most fullba nyomja a kretént. Sajnálom nagyon,mivel Thor mint karakter sokkal jobbat érdemel.

 2. Thort kvázi Waititi mentette meg a teljes bukástól. Ékes példa erre, hogy kapott negyedik részt a karaktert.

 3. Nekem meg a T3 az egyetlen emészthető film, az első kettő gány. Amúgy is bírom Waititi humorát, de nekem ez nagyon adta. Semmi komolyság, csak fun végig. Mert szakítani a Marvel-Disney sablonnal.

 4. @Az Uratok: Valoszinuleg azert annyira rossz a Thor 3, mert mindenki arra emlekszik, hogy ki rendezte a Thor 2-t, es milyen jo volt. SE :D A leheto legjobb dontes volt Thor-t Waititi-re bizni, es a szamok magukert beszelnek:
  – Thor osszkoltseg $150 misi, nyitohetvege $65 misi, amcsi osszbevetel $180 misi
  – Thor 2 osszkoltseg $150 misi, nyitohetvege $85 misi, amcsi osszbevetel $206 misi
  – Thor 3 osszkotlseg $180 misi, nyitohetvege $122 misi, amcsi osszbevetel $315 misi

  Mig az elso film csak az osszkoltseg 43%-at teremtette elo, addig a masodik film mar javitott az 56%-os arannyal. A harmadik film osszkoltsege magasabb volt, de meg igy is a nyitohetvege visszahozta annak 67%-at. Hazai (amcsi) szinten a filmek igy termeltek vissza a befektetett toket:
  – Thor 1 120% ($30 misi profit)
  – Thor 2 137% ($56 misi profit)
  – Thor 3 175% ($135 misi profit)

  Sajnalom de a szamok Waititi-t adjak ki nyertesnek :)

 5. Ízlések és pofonok, nyilván nem mindenkinek tetszhet a Thor3, de azért azt lássuk be, hogy újradefiniálta a karaktert a palettán.
  Akik itt nagy kiállással fikázzák, hogy mennyire rossz lett… Most őszintén, milyen gyakran hangzik el az a mondat, hogy “de jó lenne most megnézni a Thor 2-t” ?! :D
  Egyet értek a #7-es kollégával.

 6. robithesc: ehhez azért hozzájárul az is, hogy maga az MCU nőtt közben, ami árnyalja a képet. Kb a vele egyidőben kijött nem Fő MCU filmekkel kell összevetni. De szerintem abban is jól jön ki a Thor 3, csak most nincs erőm megnézni.

 7. Attól mert valami jó profitot hozott, még nem biztos, hogy jó is. Thor karakterét megkedveltette velem, ami egy óriási bravúr, de a film súlyos dolgokat elviccelt, amiért soha nem bocsájtok meg neki.

 8. Az Uratok. Alig hiszem, hogy szarkazmus lenne. Amúgy meg teljesen igaza van a harmadik rész magasan a legjobb a Thor filmek között, sőt marvel-en belül is igencsak előkelő helyen van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.