Thunder Force-előzetes: Melissa McCarthy & Octavia Spencer szuperhőscsapata

Mármint konkrétan Octavia karaktere kifejleszt egy szérumot, amivel bárkiből lehet szuperhős, Melissa pedig beadja magának véletlenül… És ez az injekció még csak a kezdet, mert utána elkezdik megvédeni a várost, hiszen rosszfiúk is hozzájutottak ehhez a cucchoz, szóval szuperbűnözők is vannak már. A lecsap csapat viszont nem adja fel ellenük.

A rendező természetesen Ben Falcone, McCarthy férje, akinek nulla érzéke van a munkához. Mármint ha íztelen/szagtalan nulla contentre lenne szükségem, akkor őt hívnám tuti, hogy csináljon egy “vígjátékot”, vagyis “akcióvígjátékot” nekem.

Feliratos előzetes.

24 hozzászólás a “Thunder Force-előzetes: Melissa McCarthy & Octavia Spencer szuperhőscsapata” bejegyzéshez

 1. Ennek a dagadéknak a Spy óta készült nézhető filmje? Igazából nem is olyan rossz színésznő, de általában mindig ugyanazt a karaktert alakítja, ami már sok. Octavia Spencer pedig tudta egyáltalán, hogy mibe vág bele? A filmnek az alapötlete pedig annak ellenére egész jó, hogy nem túl eredeti. Jobb rendezővel és írókkal talán készülhetnek ebből is egy franchise, amely az aktuális szuperhősfilmeket parodizálja RÉSZBEN, amolyan Leslie Nielsen-módra, akad benne saját ötlet is persze, a Deadpooltól viszont próbál eltérni.

 2. McCarthy-nak gyakorlatilag az összes filmjét, a sztoritól és mellékszereplőktől függetlenül csak azért készítették el,hogy ő szünet nélkül lökhesse a hülyeségeit. Ha valaki egyet látott, mindet látta.Ezért haragszom mérhetetlenül például a Ghostbuster film miatt is, mert az is csak az ő megállás nélküli lepcseléséről szólt. (A többi unterfrau közül egyedül a szende csaj tudom felidézni, a többinek még az arca sem rémlik, sőt, az se ,mennyien voltak összesen).
  Szóval aki

 3. Szóval aki szereti azt, amit müvel, annak szerintem nem tud rossz filmet nyújtani de mindenki más nyugodtan elkerülheti ezeket…

 4. Megválogatom, hogy mit nézek meg McCarthytól, The Heat (Sandra Bullockkal) és a Spy szerintem kurva jók voltak én mindkettőn szét röhögtem magam, és azokban tetszett, ahogy McCarthy játszott. Ez is olyannak tűnik, amit biztos, hogy meg fogok nézni, de pl. a Ghostbusters női remakes változatát messze kerülöm.
  Csodát azért nem várok tőle, de másfél-2 óra szórakoztatást és McCarthy hülyeségeit igen, szóval pozitívan állok a filmhez.

 5. Esküszöm jobban jársz, ha azt a másfél-két órát, amit a film megnézésére fordítanál inkább végigsz@rod. Nem vicc, ülj le a retyóra és próbálj sz@rni két másfél óráig, nem érdekel, ha semmi nem jön ki. Hidd el, hogy a végeredmény értékesebb lesz,mint ez a film.

 6. A legutóbbi kaksimat láttam, fenomenális volt, de annyira nem volt szórakoztató, és ritkán nézek újra dolgokat, amik nem annyira szórakoztatóak (legyenek akármennyire is jók), szóval inkább nézem azt, amit még nem láttam. Kaksi pipa, ez a film még nem. És látatlanban nem tudok róla nyilatkozni, hogy milyen értéket képvisel. Mint mondtam a léc alacsonyan van, tudom kb mit várjak tőle, ha azt hozza én jól fogok szórakozni rajta.
  Vicces egyébként mert megnézve ezt a trailert meg előtte a Without Remorse-t, azon valahogy ásítoztam és nagyon nem mozgatott meg (persze valszeg meg fogom nézni – Clancy rajongó vagyok), ez viszont egyenesen érdekelni kezdett, mert… Nehéz megfogalmazni ebben látom, hogy a maga gagyi módján szórakoztatni fog, míg a másikban nem éreztem semmit…

 7. Mulatságos az értéket és McCarthy-t egy lapon olvasni. Kicsit olyan ő meg a férje a filmiparnak, mint..nem is tudom, szolárium a hóembernek…

 8. Úgy látom ez valami trenddé kezd válni, hogy ha rendező a foglalkozásod, akkor a partnered főszereplésével készítesz rossz filmeket.

 9. eskü, azt hittem ez a Thor szinházas jelenet képe és már kiderült az is, hogy Valkyrie-t Octavia Spencer alakítja majd….

 10. megnéztem az előzetest, és szinte jópofa is lehete, de valahogy mégsem az. persze nem lep meg, mert valóban hányinger már a képre nézve is

 11. Én vagyok az, aki amúgy nem utálja Melissa McCarthy-t. Én a Szívek szállodájában nagyon bírtam, szerintem cuki és szerethető karaktert nyújtott, nem volt irritáló. Úgy gondolom, hogy ő egy tehetséges komika, de mint minden ilyen, megosztó. Elég kevés olyan komikus van, akit mindenki szeretne. Nekem például Rick Gerwais nem jön be, de ő is tud normális lenni.
  Ez a nő amúgy tud, csak nem mindegy kinek a kezei között és milyen szerepben. A Koszorús lányokban például a tőle megszokottól nagyon különböző karaktert játszott, a Megbocsájtasz valaha c. filmben nyújtott alakítása pedig nem véletlenül ért oscar jelölést.
  Amit viszont mindenkinek ajánlanék, az a St. Vincent c. Bill Murray film. Egy teljesen hétköznapi egyedülálló anyát játszik benne, mindenféle irritáló hülyéskedéstől mentesen. Az a film amúgy is nagyon jó, ajánlom!

  Viszont azt én is belátom, hogy egyértelműen pocsék filmeket csinálnak együtt a férjével, Ben Falcone-nal. Ők vígjátékokban csinálják azt, amit Milla Jovovich a férjével. Ezt a 2 párost ne lenne szabad együtt dolgozgatni, mindig rossz sül ki belőle.

  Octavia Spencert pedig kifejezetten csípem. Olvastam, hogy ők ketten már nagyon régóta közeli barátnők, úgyhogy valószínűleg örömmel játszanak most együtt és hülyésedik végig a filmet, bármilyen eredménye is lesz.

  Szerintem belefér a mozitörténelembe, hogy egyszer 2 duci csaj szuperhősködjön.

 12. Octavia Spencert kifejezetten sajnálom, hogy egy ilyen filmben látom. Lehet neki fun volt a forgatás, de sokkal tehetségesebb, mint hogy ilyen filmekre pazarolja az idejét

 13. “Viszont azt én is belátom, hogy egyértelműen pocsék filmeket csinálnak együtt a férjével, Ben Falcone-nal. Ők vígjátékokban csinálják azt, amit Milla Jovovich a férjével. Ezt a 2 párost ne lenne szabad együtt dolgozgatni, mindig rossz sül ki belőle.”

  Igen, de ezeken a filmeken McCarthy a nagy név, vele adják el a projektet, a férje nem igazán kapna ennyi pénzt nélküle, szóval összefog a család. Ez Hollywod igazából.

 14. Az előzetest látva, a film megtekintéséhez is szupererő kell.
  McCarthy csak a pénzért vállalja be ezeket? Vagy tényleg azt hiszi, hogy 88. alkalommal is szórakoztató a kövér, ügyetlen de “vicces” női karakter?

 15. Átlag szar. Mai “Fast” közönségnek ez simán jó. Jól is fog ketyegni, benne van a Másnaposok csávó is. Ennyi éppen elég az átlagnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.