A Quiet Place 2 kapott a Fast 9 távozásán

Hm, akkor lehet mégsem mondanak le májusról a stúdiók, mert míg az Universal elpakolta május 28-ról a Fast And Család 9-et, addig a Paramount a szeptemberre tervezett Quiet Place 2 premierjét előrehozta oda. Ugye a film 45 nap után felkerül streamingre is, lehet inkább ezzel függ össze a döntés, hogy még nyáron elsüthessék a Paramoun+-on a filmet.

Hogy a kép hogy illik ehhez? A rendező posztolta…

7 hozzászólás a “A Quiet Place 2 kapott a Fast 9 távozásán” bejegyzéshez

  1. Mondjuk pont ez az a film, amit amúgy is otthon néznék csak meg. Egy majdnem végig néma csöndben játszódó filmből engem kizökkente a csörgés-zörgés, popcornon csámcsogás.

  2. Az elso resz nekem szerencsere nagyon jo mozis elmeny volt. Az egesz mozi vegig olyan csendben volt, hogy nem akartam elhinni. De kicsit ugy vagyok en is a folytatassal, mintha 19-re kellene lapott huzni.

  3. Családos iram :D

    Tényleg kell ebből (is) még egy rész? Szerintem akkorát azért nem szólt az első sem.

    Amúgy meglepő mozis kussolás élményem a The Dark Knight alatt volt. Egyik első vetítés volt éjszaka a Westendben és bár tömve volt a terem, de meglepetésemre a végefőcím alatt is kuss volt. De jó volt.

  4. Ezt sajnálom h nem moziban láttam, sokan mondtak h kivételesen kussban nézték az emberek, rohadt nagy élmény lehetett. Minden logikátlansága ellenére szeretem ezt a filmet, legalább más mint a többi. Várom a kettest.

    Kicsit off: nekem a három óriásplakáton volt életem legnagyobb mozis élménye. Soha máskor nem éltem át olyat, a teltházas terem gyakorlatilag egyszerre, tökéletes összhangban rezonált a filmre. Mintha színházban vagy koncerten ültünk volna.

  5. Nálam is szépen betartotta a moziközönség a csendben(l)evést, meg is lepődtem, mert ugyanettől tartottam. Másik horror alatt volt már szerencsém kifejezetten ordenáré nézőtársakhoz.

  6. Rendszeres moziba járó vagyok, kb 15 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány rossz élményem volt. Ez a film is hatalmas élmény volt moziban, jó lenne a 2. részt is ott látni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.