Monday-előzetes: Sebastian Stan szerelembe esik

Argyris Papadimitropoulos (Suntan) ezer éve forgatta ezt a romantikus drámát, de most végre mozi és VOD premiert kap áprilisban. Hogy miért pont akkor, lássuk csak… ja igen, akkor megy majd épp a Winter Soldier sorozat Sebastian Stannal.

A lényeg, hogy egy péntek este összegabalyodó férfi-nő párosról szól, akik átélvezkedik és bulizzák a hétvégét, de mi lesz amikor jön a hétfő és a valóság.

A trailer persze felfedi, hogy mi lesz, meg elég sok mindent megmutat a filmből, de részemről némi hangulat elkapott közben, lehet nézős lesz.

human
írta
2021. 03. 12. 03:29
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Monday-előzetes: Sebastian Stan szerelembe esik” bejegyzéshez

  1. Jo hangulatu ez a sci-fi, ami bemutat egy alternativ valosagot ahol letezik meg a nyaralas. Megnezzuk es kozben maszkkal az arcunkon ulunk a panelban. Majd megmutatjuk a gyerekeknek hogy ilyen volt az ugynevezett “nyaralas” 🙁

  2. Én nem értem mi a különleges ebben? Elkapkodott szerelem, egyből összeköltözünk és utána kiderül, hogy nem 100% az álomember? Most ez miért üt? Ezer millió ilyen szürke történet van, nem tudom miért érdemel meg ez egy filmet.

  3. “Jo hangulatu ez a sci-fi, ami bemutat egy alternativ valosagot ahol letezik meg a nyaralas.”

    1 éve van a lockdown, nem 5, nem 8, sőt, csomó ember tavaly nyáron nyaralt, mert mind ők mind a kormány kb. leszarta, hogy jelen van egy elég veszélyes vírus. Kérdem én, ha ennél mondjuk 5-ször, 10-szer halálosabb lenne ez a valami és mondjuk csak szkafanderben lehetne mászkálni vagy a lakásból se lehetne kimenni engedély nélkül, nem lehet bulikázni, nem lehetne plázázni, nem lehetne a Praktikerben zabálni, akkor mi lenne mondva, ha ennél ez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.