Vanquish-előzetes: ezt is megértük?

Morgan Freeman egy full B filmben, amint Ruby Rose-t a kislánya elrablásával réveszi arra, hogy 5 szállítmányt összeszedjen neki. Igazi lecsúszott akciófilm borzasztó alakításokkal és kinézettel.

human
írta
2021. 03. 15. 11:24
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Vanquish-előzetes: ezt is megértük?” bejegyzéshez

 1. 1: Te mikor láttál utoljára film+-ot?!?
  Mai filmek: Nagymenők,Rendes fickók, Igazság Ligája,Ocean’s 8….

 2. aztakurvahéccencségit
  mégis mekkora az esélye annak, hogy egy ‘színész’ képes végigcsinálni egy teljes forgatást NULLA mimikával? :D
  az egyetlen pillanat, amikor mozgott ruby arca az volt, amikor meghúzta a gázt a motoron a teherautó előtt, és elfintorodott :DDD

 3. Ruby Rose neve szép lassan garancia a szar filmekre:

  The Doorman (IMDB 4.4)

  SAS: Red Notice (IMDB 4.5)

  Vanquish (IMDB ???)

 4. abszolút hiteles, hogy ilyen Ruby Rose külsővel megáldott nőnek kislánya legyen:D:D:D ő is csak lehúzza a filmipart, Freeman meg lassan túlszárnyalja de Niro lejtmenetét:D

 5. blady: mire gondolsz? Ruby Rose 34 éves. A való életben Gal GAdotnak több gyermeke is van már.

 6. Szerintem arra gondol, hogy ronda mint a bűn, ezért bottal sem piszkálná senki, nemhogy gyereket gyártson neki. Ami ugye jó nagy méretes baromság. :)

 7. inkább arra gondolok, hogy pont olyan lázadóalkat kinézete van, mint bármelyik tetovált lány filmben/könyvben a tetkós csajnak. Ha megnézed a tetkós csajt, mindenféle dolog hajtja, a hacker élet/motorok/kütyük/igazságérzet egy olyan életforma, amibe a gyerek nem illik/nem fér bele, szóval nem az a szokványos mintaanya alkat.

  hogy miért nem a fentebb vázolt “méretes baromság”-ra gondoltam, példálozhatnék akár politikus nőkkel, sorivilágból Claire Underwooddal:D volt közte meg egy kb 30-as húsos fazék közelébe vágyó kormányzófeleség és egyben fiatal anyuka között egy párbeszéd:
  – do you regret it, not having children?
  – do you ever regret having them?

  ..nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni..

 8. De azért úgy fogalmaztál, hogy legyen lehetőség a rosszat feltételezni… :)

  De mondjuk, mivel meleg a hölgy, tényleg necces, de ugye közel sem lehetetlen.

  Azt sem értem, Freeman miért szárnyalja lassan túl de Niro-t. Öregek, örülnek, ha kapnak szerepet kellő rendszerességgel, ha dolgozni akarnak, nem tudnak annyira válogatni. De Nirohoz képest még évekkel le van maradva igénytelenség terén az én megérzésem szerint.

  Ruby Rose meg nem is tudom, nekem az volt a benyomásom, hogy erősen indította a karrierjét, még ha tipikus és kevésbé tegetséges is, inkább a rossz választásain csúszik el, mint a kvalitásai hiányán. Ez a film ékes bizonyítéka, komoly mérföldkő neki ahhoz, hogy 5 év múlva már mindenkinek csak derengjen a személye max.

 9. hát sry ezt dobta a gép:D a megfogalmazásom és az abból fakadó feltételezések is azt mutatják, hogy a rossz beidegződések/előítéletek rideg világában élünk :))

  amúgy mivel indította erősen a karrierjét? lemaradtam.. ha hozzá veszem Gal Gadot-t, tőle előbb jut eszembe bármilyen mellékszerep az FF szériából, mint bármi Ruby Rose-tól :D utóbbi rémtehetségtelen, töltelékkarakterek betöltésére jó lehet, de hogy elvigyen a hátán egy filmet, szerintem arra alkalmatlan, de cáfolj rám bármilyen példával.

 10. “bármi Ruby Rose-tól ”

  az Orange is the New Black jó húzás volt tőle gondolom

 11. egy-két évadát láttam, de abból is inkább Taylor maradt meg..ha Ruby később csatlakozott be, akkor meg már pont kimaradt.

  Tőle inkább arra emlékszem, hogy mikor nálunk járt, annyira lerobbantnak találta az egyik kórházat, hogy vett pár cuccot nekik és befotózta instára #napijócselekedet? :D

 12. erre

  “Azt sem értem, Freeman miért szárnyalja lassan túl de Niro-t. Öregek, örülnek, ha kapnak szerepet kellő rendszerességgel, ha dolgozni akarnak, nem tudnak annyira válogatni.”

  elfelejtettem reagálni: miaz hogy öregek, örülnek, hogy kapnak munkát? Ott van pl Eastwood, vagy Hopkins, úszkálnak a munkákban. Nyilván Hopkins nem töri magát, hogy minden hónapban/évben bevállaljon valamit, de mégsem mondható el róluk, hogy kevésbé színvonalas dolgokhoz adják a nevüket, mint egyesek..

 13. Blady, igaz, gépelve könnyen félre lehet érteni egymást.

  Rubynál igen, pont az OitNb és a John Wick merült fel, hogy minden tehetségtelenségét tudta kompenzálni, én ha más nem is, férfiként elkezdtem figyelni rá picit. De ez a vonat elmenni látszik.

  Az öregek kapcsán nem általánosítani akartam, de lehet, h tényleg hüieséget írtam. Olyasmiről lehet szó, hogy már nem kapkodnak utánuk + ők se stresszelik már túl a szerepválasztást kombó. Ehhez értenek, kapnak pénzt, úgy tudom, hogy a színészkamarában bennmaradáshoz is hozni kell min. x időnként egy szerepet hozni, és egyéb, rossz széria az ügynöküknél stb… Mind1, hát ez van, a régi kedvenceink közül sok erre a pályára áll rá.

 14. Halle Berry meg a kutyák jobban derengenek a chapter 3-ből:D de Ruby egyszer biztos fog szerepelni olyan filmben, amivel tökre meglep és rámcáfol, csak cserélje le az ügynökét..

  Öregek kapcsán végülis ez még mindig a jobbik eset, minthogy visszavonuljanak, lásd pl Nicholsont. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.