Szerencsére folytatás lesz az a Face/Off reboot

Adam Wingard azt mondja, hogy a forgatókönyv jóváhagyásán múlik, amit nem sokára leadnak a Paramountnak, de elvileg Nicolas Cage és John Travolta is érdekelődik a filmben való szereplésről. És szerinte ez elég fontos lenne, hiszen nem maga az arccsere vagy ilyesmi érdekli, hanem maguk az “első részben” megismert karakterek.

Some people just assume when I say that that it just means it takes place in the world of Face/Off. To me, Face/Off isn’t about a procedure or anything like that. It’s not about the world that the characters exist in. It’s about Sean Archer and it’s about Castor Troy. That’s what this movie is about. It’s the continuation of that story. It’s hard to talk about other than that but this is, to me, the definitive continuation of that saga.”

Adam Wingard

Tudom, messze van ezek szerint a berendeléstől a film, de hát mégiscsak a Face/Offho nyúlnak, így érdekel a projekt, azért kapott kiemelést ismét.

9 hozzászólás a “Szerencsére folytatás lesz az a Face/Off reboot” bejegyzéshez

  1. Szerintem halva született ötlet. Már jóideje se NC se JT nem szerepel mozifilmekben, és ez a jövőben sem fog már változni. Mindkettő lecsúszott B filmes már. Kizárt hogy ebből a projektből pénzt tudjanak kifacsarni.
    Apropó NC
    Most néztem meg a Willi`s Wonderland-et.
    Te jószagú…. bár ne tettem volna. NC egy szót sem szól a filmben, és legalább a mimikája elvinné a szerepét, de sajnos nem teszi. Kár érte, egykor remek színésznek tartottam.

  2. A két színészen kívül azért John Woo stílusa is kellett a filmhez. Most nézem, hogy 2017-ben rendezett utoljára, ide azért még visszaugorhatna, akkor jobban várnám.

  3. Ezen az ötleten mit lehet kétszer elsütni? Ráadásul Castor meg is hal a film végén.

  4. Így még kevésbé érdekel, egy sima rebootban legalább a színészi játék érdekes lehetett volna, ha jó a casting, de folytatni? Minek? Milyen saga? Milyen karakterek? Akkor jó volt, szeretem én is, de nem kellene többet belemagyarázni, mint ami…

  5. Tulajdonképpen csak azért vállalják el, mert kapnak ingyen ráncfelvarrást.

  6. Nem baj, én ma este csapatom a régit, ha már szóba került, ezt meg majd meglátjuk!
    Mondjuk, ha tényleg John Woo dirigálná, szerintem a fanyalgók is rácuppannának végül! :)

  7. Kevesbe koztudott, de az eredeti film forgatasakor tenyleg atoperaltak az arcukat, hogy hitelesen jatsszanak. De koltseghatekonysagbol mar nem csereltek vissza (a vegen levo jeleneteket korabban forgattak). Ezert is feneklett meg mindkettojuk karrierje kesobb, mert nem tudtak igazan a masik arcaval hitelesen jatszani. Na szoval most azert erdeklodnek, mert egy esetleges masodik resz soran vegre visszakaphatnak a sajat arcukat.

  8. most Sean Archer lánya és Castor másik, eltitkolt gyereke/öccse/unokája ugrik egymásnak?:D

    amúgy ja, ha Woo dirigálna, lehet simán kajálnám..sokan fanyalogtak rá, de én az M:I 2-t is imádtam tőle..viszont ha ’17-ben rendezett utoljára, ez a hajó elment sajnos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.