Így jött létre a Snyder Cut, és nem lesz folytatás, ahogy Ayer Cut sem

Két mai anyag a múlt heti Zack Snyder’s Justice League-hez (a filmről a kommenteket inkább oda, ez a poszt a friss hírekről szól).

Az első egy videó, amolyan “ígykészült”, ha valaki még Snyderékkel lenne vagy 5 percet. Láthatjuk a zöld háttereket és hasonlókat, azt amire elment 70 millió, amibe a 4 órás változat befejezése került.

Ezen kívül az egyik WB fejes elkezdte lehűteni a rajongókat (akik tuti hallgatnak rá!), mivel azt mondta, hogy a Snyder Cuttal lezárult a rendező trilógiája, és a DCEU nélküle folytatódik tovább, nem lesz #restorethesnyderverse.

I appreciate that they love Zack’s work and we are very thankful for his many contributions to DC. We’re just so happy that he could bring his cut of the “Justice League” to life because that wasn’t in the plan until about a year ago. With that comes the completion of his trilogy.

Nem mellesleg lelőtték az Ayer Cut pletykákat is, ami ugye a Suicide Squad “jobb” változata lehetett volna.

we won’t be developing David Ayer’s cut

human
írta
2021. 03. 22. 21:14
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Így jött létre a Snyder Cut, és nem lesz folytatás, ahogy Ayer Cut sem” bejegyzéshez

 1. 70 millió vs. mennyi is? 150-200? De jah, megvalósul, csak bíznunk kell!!4!
  Sarnoff szépen lelőtte mind a “több Synder-t!” mind az Ayer Cut-ért sírókat és még Ray barátunk is kapott egy szép náspángolást, hogy nincs NDA alatt. Az ok amiért ködösen írogatott, hogy miért nem tud konkrétumokkal szolgálni.

 2. Az mit jelent, hogy lesz vagy éppen nem lesz folytatása a Synder Cut JL-nek? A DCEU-ban eddig is iszonyat lazán kapcsolódtak egymáshoz a filmek (és nem a Jokerről beszélek hanem a fővonalról), ha most csinálnának egy olyan JL-t, amiben Darkseid a főgenya, minimális maszatolással igazából bármelyik cut folytatásának teljesen nyugodtan be lehetne tudni. Márpedig ilyen film kb biztos, hogy egyszer készülni fog.

 3. Békén kéne hagyni ezt az egészet pár évre és higgadtan újragondolni. Lehetne aztán pl pár olyan filmet készíteni,amik csak lazán csatlakoznak közvetlen a mainstream DC karakterekhez, de nem, mert már jön is az új superman jarjar abrams-től, ami remélem hatalmasat bukik. Ez a szori eddig is zavaros volt, de most aztán végkép szétcseszik. Lemegy a TheBatman, aztán jön az új afrikaiamerikai superman jarjar-tól de ahhoz meg kell megint egy új batman meg az összes másik karakter, szóval megint minden előről, de aztán félbehagyni meg softrebootolni. Ilyen vergődésnek szerintem még nem lehettünk a szemtanúi, én már egyedül csak a dokumentumfilmet várom, de félő, hogy abból is népvita lesz és akkor jöhet a bővített változat.

 4. Szerintem most felejtsük el a “de hát a Snyder Cut létezést is tagadták először a DC/Warner fejesei most meg elkészült a film” típusú kommenteket.Egyszerűen szerintem nem fognak egy újabb JL mozira pénzt költeni 150-200 millió dollár értékben.Tény és való ugyanakkor hogy így viszont szerintem felesleges volt felvezetni egy olyan folytatást/folytatásokat(mert Snyder azt hiszem 3 JL filmben gondolkodott)amik nagy valószínűség szerint soha nem készülnek el.Ugye jó pár filmnek készül(t) a folytatása önálló kalandként.WW1984,Aquaman2,WW3 és az amazonokról szóló spin offokra gondolok,stb.A DC-nél meg a közeli jövőről azért nem beszélhetünk mert távlati terveik szerintem nincsenek(vagy nagyon homályosak) annyira randomnak néz ki sok döntésük.Hú ez sikeres akkor folytatjuk.A másik film nem hozta az elvárt számokat(nézőszámok illetve a pénz)akkor felejtős.
  Habár emlékezzünk mi volt a Snyder Cuttal?
  Először az volt hogy csinálnak egyetlen 4 órás filmet.
  Aztán az volt hogy minisorozat formában készítik el 4X1 órában.
  Aztán meg mégiscsak 1 hosszú film lesz/lett.
  Ez alapján még bármi lehet.
  És hát korábban is volt olyan hogy “elküldtek” egy rendezőt,aztán mégis visszavették.
  Annyira nagy lehet ott a kapkodás a DC/Warner párosnál hogy bármi lehet,csak a valószínűsége kicsi valaminek.

 5. A BvS óta az összes DC filmnél pontosan ugyanazt éreztem mint ennél: Imádom ezeket a karaktereket, a Casting fenomenális, és én érzem magam kellemetlenül, hogy nem sikerül jó filmeket kihozni ebből. Bőven ráértek volna anno lassan építkezni, karakterenként, lett volna elmesélni való bőven, de ez a rohanás, és identitászavar-(ez nem darkos, hanem erőltetett volt, + ehhez hozzájönnek a nem igazán működő, poénnak szánt próbálkozások) nem tett jót a filmeknek. Ha esetleg a Flash filmnél letudnák nullázni az eseményeket, akkor jöhetne a reboot, de lassan. Esetleg még járható út lehetne, hogy utána a kevésbé ismert karaktereknek adnának inkább kisebb költségvetésből filmeket (Pl. Shazam, ami megállt 100 misiben, a Birds of Prey, bár nem volt jó/sikeres film, de az is megállt 85-nél), anno a Marvel sem Spidermannel/X-mennel kezdett, hanem szinte másodvonalbeli hősökkel, ez talán itt is kifizetődőbb lehetne. Aztán utána ha működik, akkor később bedobni egy új Supit/Batmant. Mivel most mindenféle filmet fejlesztenek (Static Shock, Hourman, Booster Gold stb.) ezért lehet, hogy a DC is így gondolkodna? (Vagy ez csak kapkodás lenne megint?)

 6. Tehát, minden összefüggés nélkül, amik fixen jönnek:

  The Suicide Squad, The Batman, The Flash, Aquaman 2, Shazam 2, Black Adam, Wonder Woman 3, Untitled Superman Reboot Abrams-éktől.
  Ezek mellett persze elhintve vagy 20 draft meg ötletelés, különféle hősökről, amiknek max ha a negyede a képernyőn végzi.

  Szóval erre értette a CEO néni, hogy nagyon izgatottak a multi-dimensional plan-jükkel.
  Aki lát logikát ezekben, így egymás után, arra irigy vagyok.
  Mindenesetre részemről Batman legyen fantasztikus, és már boldog leszek.

 7. Igen, de a multiverzumosdi sztem nagyon korai, ha az alap hősökkel nemtudtak mit kezdeni akkor velük mit fognak? Plusz fő karakternek bevenni multis verziókat, hááááát nagy gyengus sztem. Ezek a karakterek a sok évtizedes múlt nélkül tényleg csak színes rucis bohócok.
  Ugye Supermannél Calvin Ellis lesz, meg Supergirl. Batmannal meg nem is tudom, hogy végül mit akarnak mert Keaton 1 filmre jó móka, de hosszútávon… Meg amúgy is az egyik legrosszabb casting volt szerintem.
  DC nél teljesen elgurult a gyógyszer, képregényeikben is fejre álltak, bár most egy kicsit finomítottak,de még mindig nagyon gáz irányba megy a dolog.
  Aztán lehet, hogy én öregszem ki belőle és a mostani korosztálynak ez kell.

 8. Azért sztem zseniális hogy a WB PR-ban mennyire gyenge. A maradék keménymag fanbase-t is maguk ellen fordítják akik kb ingyen reklámokat adnak a filmjeiknek :D
  Mert sztem Marvel fanokat átpártolni az új filmekkel nem fognak tudni (WW84 megmutatta mennyire működik a marvelesített DC..), a general audience meg eddig is kerülte a DC-t mint a tűzt.

  Overall a ZSJL kicsit redemption story lett, ha a visszhangot nézzük egyáltalán nem annyira gáz. Okosak lettek volna legalább bedobnak egy animációs folytatást vagy vmi PR bullshitelnek, de nem, full kretént tolják inkább. :)

 9. @SJ

  azért itt valamiben nagyon tévedsz:
  “anno a Marvel sem Spidermannel/X-mennel kezdett, hanem szinte másodvonalbeli hősökkel”

  nos, ez azért nem állja meg a helyét, mert mivel a Marvel legismertebb és legértékesebb nevei éppen a Spiderman, X-men és Fantastic Four, nem véletlenül ezek licencét vásárolták meg először filmstúdiók (Sony, Fox, Universal pedig a Hulk-ot).
  ha pedig visszaemlékezel, akkor pont az X-men majd a Spiderman kezdte mozifilmekbe ültetni a képregényfeldolgozásokat (mármint a Marvel-nél).
  a Marvel, mint filmstúdió, azért nem használta a fenti karaktereket, mert nem használhatta, az említett stúdióknál voltak a jogok. ezért csinálták Vasemberrel, Thorral stb., mert azok jogai náluk voltak.

  értelemszerű, hogy minden stúdió a legismertebb, legértékesebb nevekkel rúgja be az ajtót. Superman, Batman, Spiderman.

 10. aki harcolt ezért a vágásért, az ki lett elégítve, másoknak meg nem is hiányzott, úgyhogy örüljünk inkább, hogy nem jön valami olyan folytatás, ami miatt megint menne a hisztizés.
  jót tesz, ha inkább különálló filmekre fókuszálnak ezek után.
  talán már az aquaman, wonder woman és a flash filmeket is dobhatnák, jelezve, hogy a dceu-nak vége, nem sokan sértődnének meg szerintem, ha néhány közepes filmmel kevesebb folyik a csapból, és azokhoz snyder-nek sincs köze, úgyhogy végképp senkinek sem lenne oka bömbölni és toporzékolni miattuk.

 11. Mikor fogunk eljutni oda, hogy leszarjuk azt, hogy random Jóska a neten azt írja: Synder egy zseni és a filmje jó ? De tényleg, ezek az emberek nem szakmabeleik, szóval a véleményük értéke nulla.
  Attól, hogy valaki azt írja: a magyarok a Szíriuszról jöttek, még nem lesz igaz, mert nem történész.
  Mindenki is mindent jobban tud, mint a szakemberek, agybaj a köbön. Nem a hülyékre kellene hallgatni, mondjuk a stúdiónak is megfontoltabb döntéseket kellene és kellett volna hoznia.

 12. a véleményük értéke nem nulla, ők azok, akik fizetnek ezekért, és boldogan, mert látják a többiektől, hogy ez egy jó film, és Snyder egy zseni. és ezt a stúdiók is látják. nagyítóval kell keresni az olyan reviewkat imdb-n, amikben nem az a végkövetkeztetés, hogy Snyder egy zseni. és a többség egyet is ért ezzel a kijelentéssel. lassan 200 ezer szavazat, és még mindig 8.4. ez már nem az elvakult DC rajongói keménymag, ennyien nincsenek szerintem. úgyhogy ötletem sincs mit várhatunk ezek után a DCEU-tól, már ha létezik még olyan egyáltalán, mit tudom én.
  talán a különálló filmek működni fognak, Joker után The Batman-ben is bízom az eddig látottak alapján.

 13. annyira nem kell nagyítózni, ha bekapcsolod, hogy kiszűrje azokat, akik imdb-s pályafutásuk során csak ehhez a filmhez írtak review-t.

 14. De ez teljesen hibás következtetés, sőt az imdb esetében a legutóbbi szavazatok frissen regisztrált felhasználóktól származik. Emellett tökéletes példa az, hogy a BvS elől menekült a néző, míg az Aquaman simán siker lett.

 15. “örüljünk inkább, hogy nem jön valami olyan folytatás, ami miatt megint menne a hisztizés.”

  folyamatosan megy a restorethesnyderverse csütörtök óta :D

 16. persze, csak azóta Snyder ultra extra underdog lett, egy underdog zseni, aki most végre bizonyított ugye, megtette értünk, a rajongókért. de szeretném, hogy igazatok legyen.

 17. human: ez nekem új, soha ezelőtt nem néztem rá így jobban a szavazatokra, ez király:DD és tényleg, bepisálás

 18. jobb a 10/10 aránya imdb-n, mint a ponyvaregényé vagy bármelyik keresztapa vagy csillagok háborúja filmnek, úgyhogy biztosan zseni az ember, nem kérdés

 19. nyilván a JL esetében a Warner is előveheti Whedont, hogy ő barmolta el a filmjüket és így nem akkora az arcvesztés, mintha a Suicide Squadból is lenne egy alternatív verzió, hiszen ott nincs kire mutogatni. naná, hogy abból nem kérnek, így aláhúznák, hogy az általuk filterezett DCEU a stúdió felelőssége miatt egy rakás szar.

  (amúgy Whedon mikor kapja meg a maga igazságát? elindult már a releasethefullwhedonversion kampány?)

 20. Csak???
  Ok, nekem úgy tűnt, hogy a film fele lassítás volt. Elég durván torzult az érzékelésem akkor :D

 21. “Mikor fogunk eljutni oda, hogy leszarjuk azt, hogy random Jóska a neten azt írja: Synder egy zseni és a filmje jó ? De tényleg, ezek az emberek nem szakmabeleik, szóval a véleményük értéke nulla.”

  A te véleményed mitől több mint nulla?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.