A Warner visszatér a kizárólagos mozis forgalmazáshoz jövőre

Immáron hivatalosabb a hír, hogy tényleg csak 2021-ben erőlteti a Warner ezt a mozival egyidőben HBO Max-ra kerülést (de az ideit végigviszik!), és nem valósul meg amitől sokan tartottak, hogy ha nagyon bejön akkor gond nélkül folytatják.

Viszont a Warner a világ második legnagyobb mozihálózatát üzemeltető Cineworlddel történt megegyezése alapján a mozis és a streaming premier közötti eddigi 3 hónapos ablak 45 napra csökken jövőre, avagy kb. 6 hétre az eddigi 12 helyett. Sőt, Angliában 31 nap is lehet a kisebb filmeknél, de amik nagyot nyitnak azoknál 45 nap marad.

Ez ugye eléggé összecseng a Paramount húzásával a Quiet Place 2 és Mission Impossible filmeknél, amik szintén csak 45 napot várnak, szóval egyre inkább úgy látszik, hogy a világjárványnak filmes szempontból az egyik nagy hozadéka ennek a mozis ablaknak a lefelezése lett.

Ugye míg mi itthon nézzük az egyre durvább 3. hullámot, addig Amerika is szórja az oltásokat, és már a hatalmas piacot jelentő New York-i és Los Angeles-i mozik nyitnak, egyelőre 25%-on, de már mindenki várja az 50%-re emelést.

human
írta
2021. 03. 23. 18:56
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “A Warner visszatér a kizárólagos mozis forgalmazáshoz jövőre” bejegyzéshez

  1. Zoli: kitartottak amíg tudtak, ezek szerint a Raya a Mulannal ellentétben jól hozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.