Dobbantott a Black Widow + streamingre is jön

A Disney úgy döntött, hogy a májusi bemutató időpont még korai a világjárvány enyhülése szempontjából szóval július 9-re tették az MCU-filmet.

A mozis premierrel egyidőben a Disney+-ra is felkerül a plusz kölcsönzési 30 dolláros áron. Nem húzták tovább a döntést, úgy tűnik a Raya mozis+streaming premierje jobban hozott, mint a Mulan-é, vajon mi lehet a különbség.

Ez az új poszter járt a hír mellé.

10 hozzászólás a “Dobbantott a Black Widow + streamingre is jön” bejegyzéshez

  1. Juj, de rossz kép. Minta Scarlett fejét nagyon gyengén ráphotoshoppolták volna valaki más testére.

  2. Annyira kíváncsi lennék, hogy az ilyen dátumokat hogyan szülik. Van egy rosszul működő kristálygömb Hollywoodban, ami körbejár?

  3. gondolom egy kurvanagy excel tábla van, amiben mindent adat ott van. értem, hogy vicceltél, de maga a dátum nem abszurd, megnézték hogy áll az oltás odakinn, hogy a Raya mennyit hozott streamingen, hogy milyen másik nagy film van júliusban, és még ki tudja mit, aztán hoztak egy kompromisszumost megoldást. Gondolom őszig nem annyira akarnak várni, mert mi lesz ha ismét csak a nyár nyugis, mint tavaly, és ősszel jön egy olyan hullám ami ellen esetleg nem jó a vakcina.

  4. Kb fél hónappal ezelött a disney: ~a BlAcK wIdOw BiZtoS hoGy NEm jöN sTReaMiNgrE~
    Ugyan ez volt a ww84nél is. Pénz beszél kutyaszar táncol.

  5. Sem Johannson-t sem a karaktert nem bírtam soha, szóval nekem ez a film majd max akkor lesz meg, ha leadják a TV-ben egyszer.

  6. “Kb fél hónappal ezelött a disney:”

    még 1 hete is “utolsó pillanatos döntés lesz a májusi premier megtartása vagy elhalasztása” :D

  7. ennek örömére, mármint, hogy felszabadították a májust + mert nyitottak a kinti mozik, a Lionsgate előrébb is hozta a Spiralt:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.