Godzilla vs. Kong újabb tv-spotokon

Iszonyat pörgősre van vágva az anyag, dübörög a dubstep szerűség, és az előzetes kritikák szerint a szörnyharc rendben van a filmben. A többi… nos majd megtudjuk nemsokára, hiszen 8 nap múlva premier.

9 hozzászólás a “Godzilla vs. Kong újabb tv-spotokon” bejegyzéshez

  1. boom: a március 24/25 az csak az USA-n kívüli mozis release. USA-ban moziban és ezzel együtt a HBO Maxon csak március 31-én lesz.

  2. nem valószínű, itthon lehet már rég elkeltek a forgalmazási jogok mire a warner kitalálta ezt. a JL azért más, mert az HBO Max volt alapból.

  3. olvastam valahol, lehet h itt, hogy 2021 második felétől a HBO GO is átalakul MAX-é és akkor egyidőben jönnek ide is a tartalmak.

  4. “olvastam valahol, lehet h itt, hogy 2021 második felétől a HBO GO is átalakul MAX-é és akkor egyidőben jönnek ide is a tartalmak.”

    a kettő nem függ össze, mármint a Netflixen sem ugyanaz a tartalom van mint ami Amerikában, vannak forgalmazási jogok amik máshogy keltek el. De persze lehet, hogy a nagy átalakuláshoz (és valszeg áremeléshez) itthon is kifizetik a forgalmazókat, és akkor így lesz, a Dűnét már HBO Maxon nézzük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.