In The Earth-előzetes.

A Kill List és a High Rise rendezőjével közösen mehetünk az erdőbe, ahogy mindenki egy kicsit megőrül. Phatasmaghoric horror, nem olcsó ijesztgetős talán. A poszterek alatt van előzetes.

A világjárgány közepén páran bemennek a fák közé, hogy előkerítsenek valamit. A kijutás viszont esélytelen, miközben ki tudja milyen anyagot belélegezve trippelnek. Érdekes amúgy így ránézésre az anyag.

9 hozzászólás a “In The Earth-előzetes.” bejegyzéshez

  1. Nekem pont hogy egy amatőr elsőfilmes próbálkozásnak tűnik (pedig nem az), de a poszterek jók annyira, hogy lehet kap egy esélyt. “First great horror movie of 2021”-ra meg már nem kell várni, a Come True elvitte azt a címet.

  2. Jól hangzik a koncepció és bár viccesek ezek a fehér szemek, de bizakodom. Erre a Come True-ra rákerestem most, köszi! Van egyébként a közelmúltból olyan horror film, ami tényleg para és nyomasztó és nem idétlen és nem jump scarekkel teli? Az Eden Lake-ig kellett visszamennem és az ugyanolyan kényelmetlen még mindig, mint korábban volt :)

  3. RolChi
    Van egy-kettő, Possessor vitte a prímet tavaly, de a Gretel & Hansel is nagyon hangulatos volt. A Sacrifice lényegesen olcsóbb és kisebb film ezekhez képest, nézőközönségnél be is fürdött mint az állat, de vannak benne szép jelenetek és egy kis Lovecraftosság, ami miatt megéri megnézni. Saint Maud volt még tavaly, ami ígéretesnek tűnt, de az spec nekem csalódás volt. Kb ezek voltak a művészkedősebb horrorok, amikről még itt is szó esett.

    Come True meg frenetikus, a közepén van egy jelenet, aminél a szar is belém fagyott. A zenéjét meg másfél hete folyamatosan hallgatom.

  4. Atmoszférára nálam a “The Dark And The Wicked” is rendesen odavágott, ha már a közelmúltból válogatunk…

  5. En meg a The Lodge-ot ajanlanam, az volt nekem 2020-ban az utolso mozis elmenyem, hala az egnek legalabb egy jo filmre ultem be!

    Ebben az In The Earth-ben pedig van potencia, remeljuk csak a trailer lett kicsit gyengere vagva, maga a film azert utosebb lesz…

  6. Hereditary, Midsommar, The VVitch. a Possessor szerintem elég semmilyen lett végülis, de ízlések ugye

  7. Köszönöm a további ajánlásokat! Ez az utóbb trió megvolt és a Midsommarért teljesen odáig voltam. Még a rendezői változatot is elnézegettem volna hosszabban. Sok minden mellett a fényes nappali bad trip hangulata eléggé megmaradt, meg úgy en bloc az hogy szinte minden jelenet nappal játszódott, teljes világosságban, mégis iszonytató atmoszférája vol a filmnek.

  8. hellospaceboy
    Na ezt megnéztem, kurvajó volt. Kösz, megy tőlem is az ajánlás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.