Scott Pilgrim vs. the World-előzetes: jól olvasod

— The guy on bass? (Oh yeah) That’s Tod!
— I Know! (Oh yeah)

Ja nem ezt kéne linkelnem. Szóval Edgar Wright videójáté… izé, képregényfilmje újra mozikba kerül, méghozzá a Dolby Cinema miatt, ami felújított hangot jelent. Tudjátok, ez az ami a Michael Cera még épphogy nem ciki korszakban készült, amiben a Mary Elizabeth Winstead által alakított Ramona szívének megszerzése annak gonosz exeinek feltűnésével jár.

Van új trailer az április végi mozis premier miatt. Meg ez a poszter is.

10 hozzászólás a “Scott Pilgrim vs. the World-előzetes: jól olvasod” bejegyzéshez

 1. Párszor már próbáltam nekiállni megnézni,de eddig sikertelenül…
  Valahogy nem tudom rávenni magam!

 2. Nagy kedvenc,még emlékszem, amikor az első előzetest mutatta egy haverom. Pár hete megtaláltam Netflixen, gyorsan meg is néztem :) Illetve sose voltam nagy eBay-es de Ramona szemüvegét szikerült beszereznem, ami korizás közben van rajta :)))

 3. Én is a kedvelőkhöz csatlakozom; még egy valóságbeli kékhajúlányos rosszabb (ribisebb) élményem se tudta elrontani. :)

 4. Hatalmas film, ki-kiestem a moziszékből a nevetéstől, de érdekes módon azóta nem láttam.

 5. Annak idején nem túl nagy elvárásokkal ültem le a film elé,de pozitív csalódásként könyveltem el.Mai napig szeretem,vicces friss, akárhányszor nézem meg(és higyjétek el láttam párszor:)és unokaöcsémmel idézgetünk belőle mai napig,mert megmutattam neki a filmet amikor már tudta értékelni/érteni.
  Annyira bejött a srácnak a film hogy egymás után 2X néztük meg :D
  Nagy kár hogy bukott anyagilag(ahogy olvastam róla anno),így a folytatásra kevés esély van,noha néhány évente felmerül hogy folytatják.
  És valóban szerintem is egy méltatlanul alulértékelt film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.