Holnap jön a The Suicide Squad előzetese

A James Gunnra bízott folytatásból láthatunk végre majd többet, hiszen augusztusban már jön a premier (mozis + HBo Max ugye).

A történetben egy szigeten kell majd boldoguljanak, ahol mindenki a Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és Harley Quinn tagokból álló csapat ellen van, még az őket bevető Amanda Waller is.

10 hozzászólás a “Holnap jön a The Suicide Squad előzetese” bejegyzéshez

 1. Szerintem gagyi ezek alapján. A kosztümök pedig nevetségesen műanyag hatásúak.

  A plakát is ronda, kb 1970-ben voltak hasonlók.

  Ötven évvel le van maradva a film marketing csapata.

 2. Z0l1:

  szerintem három opció van:

  1. a marketingesek tök hülyék és nem vették észre, hogy lemaradtak 50 évvel. mondjuk kicsit rizikósnak érzem covid idején, hogy 70-80 éves marketingeseket rántanak össze, de lehet így olcsóbb volt.

  2. direkt az exploitation vonalra játszik rá a marketing (ami baromi jól rezonál a potenciális Gunn őrülettel, amire itt számítani lehet).

  3. simán trollkodsz.

  én a 2. és 3. között vacilálok.

 3. Troll, mert a poszter szerintem egyértelműen a Dirty Dozen poszterét idézi meg. De jobban visszaolvasa a 2 és 3 nem üti egymást.

 4. Srácok, azért mert direkt ilyen, még nem jó.

  Ennyi volt a lényeg.

  Sem a koncepció. Legalábbis nekem nem tetszik. Gagyi. De nagyon. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy ez jó legyen. A plakát is erre erősít rá. Mondjuk, a Piszkos 12 erről nekem nem jutott eszembe. Pl ott Lee Marvin nem néz ki szellemi fogyatékosnak, míg itt április többség igen. És ami még fontosabb: Azért az egy mai szemmel is jó film.

 5. szerintem (mondom, szerintem, tehát nem tényként közlöm a véleményem, ahogy egyesek, lásd “gagyi, nem jó”) éppen hogy baromi jól eltalálták ezt a marketing anyagot a srácok. nekem már a tököm tele van a SW-féle minden szereplő arcát narancs-zöldes vagy kék-piros felosztásban poszterre pakoló egy kaptafával.
  nem gagyi. nem nagyon. egyáltalán nem.
  direkt ilyen. és jó.
  pedig engem ez a film nem is igazán tüzel föl.
  persze gondolom Z0l1-nek mindenképpen le kell nyomnia mások torkán azt, ahogy ő látja, mert az az igaz. :)
  a tarantino plakátokkal is biztosan valami hasonló baja van…

 6. Endymion:

  Ki akar bármit is lenyomni a másik torkán?

  Sajnálom az olyan embereket, akiknek ha van egy másokkal ellentétes véleménye, akkor konstruktív vitákra képtelenek, hanem a másikba állnak csak bele. Menj ki a szabadba és szívj egy kis friss levegőt, biztosan segíteni fog.

  Nekem nem tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy rossz, vagy elhibázott kampány. Csak NEKEM nem jön be és szerintem gagyi. Ez meg itt a komment szekció, ahol le lehet írni. Jó napot…

 7. @Endymion: Ritkan szoktam kommentelni, de mutasd mar meg, hogy hol akarja Zoli lenyomni a torkodon, hogy neki van igaza? Es attol miert troll hogy neki nem tetszik es leszarozta? Ugy minositette negativan, hogy kozben mem sertegetett senkit, ezzel mina baj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.