The Suicide Squad-előzetes: az R besorolású… reboot

— We’re all gonna die.
— I hope so!

Azt hiszem akik a karakterek közötti párbeszédek miatt jönnek majd, azok örülhetnek. Ezúttal nem minden harleyra lesz kihegyezve, a többiek is kapnak bőven időt. A világot kell majd megmenteniük, mert jönnek a tengeri csillagok. Meg a katonaság.

Aki meg tudja mondani a trailerből a történetet, annak kitüntetés jár? Oké, összeszedik a piszkos 12-t, és alapból funabbnak van szánva a kaland, nem egy trailervágócsapat teszi majd azzá.

A poszter alatt előzetes.

70 hozzászólás a “The Suicide Squad-előzetes: az R besorolású… reboot” bejegyzéshez

  1. Engem ez most nem győzött meg. Gyenge poénok, ZS-kategóriás fényképezés, pocsék zeneválasztás. Az előző legalábbis trailerekben jeleskedett, persze ennyi alapján még korai lenne temetni.

  2. Eddig ez nagy szar és az sem segít rajta hogy minuszból indul, mivel egy pár éves filmet rebootoltak.

    Mint valami bootleg.

  3. @6. javítva:

    A 2020-as Dc Fandome-on levetített sneak peek-nek jobb volt a ritmusa.

  4. Ha egy jó előzetest sem sikerült összehozni akkor ott nagy a baj. Pont akkora zagyvaság lesz mint az elődje.

  5. Csak én nem hallom Stallonét King Shark hangjában? Pedig megerősítették, hogy ő az.

  6. A jo meg a rossz hirem, hogy a trailer eleg jol visszaadja a film hangulatat.

    Akinek nem tetszett, gyengenek tartja a poenokat, annak a kesz film sem fog tetszetni.

    Akinek viszont bejon ez a fajta banter (Peter Capaldi nem veletlen kerult a filmbe) azokank jo hir, hogy lassulas nelkul, folyamatosan hozza ezt a szinvonalat.

    Szerencsere nekem bejon ez a fajta humor, nagyon jo lesz.

  7. Mivanmivanmivan? Egyrészt teljesen váratlanul ért, hogy ilyen van. Másrészt ez most tényleg reboot, véletlenül sem folytatás? Mármint hogy lehet úgy rebootolni valamit, hogy közben két, főszereplő színészt is behoznak? Öt évvel az előző után? Lassan atombomba-érettek lesznek ezek a filmek, mert olyan élmény lesz nézni őket, mint ahogy Kőhalmi mondta, hogy hogyan keverednek a játékok a gyerekei között: “Hello Kitty a Halálcsillagon”.

  8. A debil az új divat? Vagy vicces filmet csak így lehet csinálni? Miért nem kérték fel Kevin Smitht?

  9. Vajda Gábor: Soft-reboot, azaz nem nagyon fogják felemlegetni az előző filmben történteket, de néhány karakter visszatér onnan sok újjal kiegészülve. Hogy miért Bumeráng Kapitány és miért nem Katana vagy El Diablo, az jó kérdés.

  10. Hát ez nagyon szarnak néz ki. Már megint azzal akarnak eladni egy filmet, hogy húú R besorolas meg jajj de véres, King Shark félbetép egy embert és beteríti a gore a vasznat. Ennél többre nem futja?

  11. Vajda Gábor: minden reboot, ami újraindít egy franchiset, akkor is ha folytatás valójában (pl a Halloween mostanában reboot volt, pedig folytatás), itt láthatóan átvariáltak pár dolgot, más a koncepció, ez mindenképp reboot, nem sima folytatás.

  12. Kifejezetten trágyának tűnik. Talán Snyder még beugorhat 2-3 évvel később, hogy megmentse a filmet :)

  13. Továbbra is gagyi érzetet sugall, csak most még jobban. Remélem, akik délután még belém kötöttek most is jönnek isteníteni ezt az ízét.

    Ezért én egy forintot sem fogok adni, ha csak nem indul az IMDb top első helyéért, hogy leverje a Remény rabjait. Vagyis, akkor biztosan nem. Ez nagyon nem egy liga az ottani filmekkel. 🙂

  14. A lehető legmesszebb van a Snyder-féle depresszív redvától, imádom :D Ezzel kellett volna kezdeni az egész DCEU-t…

  15. Nagyon eltérőek itt a vélemények srácok.

    Azt azért ne felejtsétek el, hogy a Guardians rendezője hozta össze. A csapatdinamika, meg a hülyülések, működni fognak, de őszintén a Guardianst is emlegeti bárki is a legjobb Marvelek között? Nem. Fun Groot, meg mordály, meg jó poénok, meg ütős ost, de ennyi, történet szinten mindkét rész nulla volt.

    Vicces, zenés, limonádé lesz ez is, de egy ilyen csapattal ez nem is lehet másként, akinek nem tetszik nem értem mire számított? Azért itt a rendező kézjegye baromira érződik, nem lehet figyelmen kívül hagyni, még akkor sem, hogy tudom, hogy egy ekkora filmet nem csak ő rak össze.

  16. Az előzetes nekem se adta, de szerintem a film szórakoztató lesz. King Shark már most kedvenc!!

  17. Háát nekem jobban bejönne ha a DC inkább a Snyder féle komorabb vonalon mozogna. A guardians filmeket szeretem de valahogy a Marvelnek mindig is jól állt az ökörködés. A Dc-nek sajnos nem

  18. kevés a moneyshot, meg a nagyobb plánnal felvett epic action – nagyon úgy tűnik, mintha szűkre szabták volna a büdzsét (100 millió körülinek néz ki). ezért nyilván más az előzetes dinamikája, mint amire számítani lehetett.

    szerintem a poénok ülnek, vagyis nekem bejön a humora, a karakterek/casting is tetszik, már most jobban érdekel, mint az első valaha.

  19. Ez. Förtelmes.
    Nem szeretek fröcsögni, de ez annyira ótvar gané, hogy az hihetetlen
    Komolyan van jóízlésű ember, aki ilyen szintű “poénokon” tud nevetni őszintén?
    Irigylem vagy sajnálom.

  20. WW84 trailer eléggé felcsigázott, majd oltárit csalódtam a filmben.
    Ez az előzetes viszont valahogy nem hiszem, hogy átverős. Tuti megnézem.
    Fun lesz szerintem.

  21. Gunn, Reeves, valamint Wann kezébe kell adni a DC-t, és akkor gond nem lesz.
    Ennek az előzeteseknek már most több köze van az alapanyagához, mint a legutóbbi DC filmnek. Emellet lejön, hogy Gunn érti is a karaktereit. Egy SS filmnek ilyennek kell lennie, ne vegye magát komolyan.

  22. Fú de szörnyű, primitív, hatásvadász filmnek néz ki. Nekem ennyi elég volt belőle. A jó történet helyett itt úgy látszik inkább az R besoroláson van a hangsúly. :(

  23. Puffin: arra a Shane Black-re gondolsz aki a Halálos fegyvert, Az utolsó cserkészt, Durr durr és Csók, meg a Rendes fickókat írta? Ááá az nem lehet, mert akkor nem írnál ilyen balgaságot!

  24. Nekem bejön. Az első részt 1x láttam anno és elég is volt. De ez a sok új karakter miatt érdekel. Kb azt sem tudom ki kicsoda harleyn rick flaggen king sharkon és boomerángon kívül.

  25. Szerintem kiadja. Fun az egész.

    az első résznél, meg a ww84 szenvedésnél csak jobb lehet

  26. igen, szerintem arra a Shane Blackre gondol, aki a legújabb predatort kerálta. kajak azok a gagyi szar poénok ugrottak be, amiket az a ragtag team of individuals nyomott. talán meg sem mondanám, hogy ez már nem basic dc produkció, hanem Gunn műve. de szégyen nem szégyen, King Sharkon azért vigyorogtam kicsit, annyira silly

  27. herceg: jogos, de a Predator miatt (Vasember 3 nem volt annyira gáz)Blackre úgy hivatkozni mint kvázi a szar poénok mestere, kicsit olyan mint mikor a Between two ferns-ben Matthew McConaughey neve alá kiírják, hogy Dazed and Confused vagy Bruce Willis “Moonlighting” stb. Come on!!

  28. Hát srácok nem tudom amikor megjelentek az első hivatalos képek a szereplőkről nekem eléggé gagyi Cosplay-partynak tűnt.Erre jönnek még a gagyi viccek+ szerintem fos zene a trailer alá.
    Habár Gunn első Galaxis őrzői filmjénél amikor megjelentek az első concept artok,rajzok,hogy majd készül egy olyan Marvel film amiről egy képen volt egy pasi(Quill)egy nagydarab tetovált piros fazon(Drax)egy zöld csaj(Gamora)egy faember(Groot:)
    meg egy 2 gépfegyvert markoló mosómaci(Mordály),akkor gondoltam arra hogy most ezt benézte a nagyhatalmú,addig nem sokat tévedő Marvel és ez a film oltári nagy bukta lesz.Tévedtem.Nagyot.
    De itt azért nálam kilengett a “gagyi méter” nem is kicsit most ez szarnak néz ki és valószínűleg az is lesz.De persze a fanyalgók(velem együtt)tévedhetnek.
    Szerintem most kicsi rá az esély.

  29. Szerintem ez zseniálisan jó. Nekem nagyon bejött a trailer, a humora is teljesen rendben van. Nemtom, hogy milyen lesz a kész mű, majd augusztus 6 után kiderül, de várós lett.
    A kommenteken nem tudok csodálkozni egyszerűen alap, hogy utálni kell. Mert az jó. Ha utálsz valamit és arról írsz az reakciót szül és akkor lehet tovább utálkozni és akkor kurva népszerű leszel azok körében, akik veled együtt akarják meglovagolni az utálkozás hype-vonatát. Good Luck!
    Jó lesz majd olvasni, ahogy ugyanazok az emberek minden ezt követő trailer és tv spot alá kifejezik utálatukat, de aztán ugyanezt megteszik a film megnézése után (hogy minek nézték meg a nagy utálat közben arra úgy se lesz magyarázat) vagy anélkül is másod/harmadvéleményekre alapozva. Már most jót röhögök.

    Szóval jah, a képek nálam nagyon rendben vannak, nemtom mi a sztori Harley visítása mögött, de az a jelenet tetszett, az egymás vérének szívása is jó volt és a zene kifejezetten adta nekem. Nagyon illet az előzetes alá.

  30. ne egymást elemezzük már, konkrétan az ilyen elemzések ugyanolyan unalmasak “minden poszt” alatt.

  31. Ez a legnagyobb hulladék, amit jó ideje láttam. Ehhez képest a Szörnyella trailer egy minőségi darab. A legunalmasabb faviccek, cringe karakterek és jelenetek tömkelege. Hihetetlen erőltetett az egész. Konkrétan semmi, de SEMMI sem jó. Egyetlen egy pozitív dolgot nem vélek felfedezni benne. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez még az előző suicide squad filmhez képest is trágyán néz ki, pedig az se volt semmi. Még szerencse, hogy semmi elvárásom nem volt ezzel a hulladékkal kapcsolatban. Ez már veszélyesen közel áll a filmkészítés legeslegaljához. Kell egy kis idő, hogy ezt az előzetest alulmúlja valami.

  32. Ez nagyon rossznak tűnik. Minek kell poenkodni, miert nem csinalnak vmi komolyabb filmet? A halalba kuldott pszihopata gyilkosokrol nekem nem vígjáték szokott eszembe jutni…
    Persze nem karakter idegen poenok lehetnenek, 1-2, de ez mi??? Vígjáték

  33. Erdegem mint valami olcsó cw sorozat.Szar a kinézet ostobaák a viccek és még a színészek is maguk alatt teljesítenek.

    És a DC A Snyderverst törölte el agyhalottak!Azt a fantasztikus szuperhős eposzi trilógiát……Nem baj ez kell az embereknek böcsödés puki kuki houmor.Nyomorultak

  34. Esetleg azt lehet tudni, hogy volt most is valamilyen erős producer aki vissza tudta fogni Gunn-t?
    Vagy teljesen szabadjára engedték?
    Mert ha ez utóbbi akkor – ismerve a munkásságát – simán el tudom képzelni, hogy megtrollkodta a saját filmjét és még röhög is rajta.:)

    Azért a trash az trash és főleg Gunn az – ha nincs kontroll alatt – imádja ha különféle ocsmányság és idióta poénok kéz a kézben járnak.:)

    (Viszont ha volt egy nagyon erős producer, mint a Guardians-nál, aki izomból visszafogta a “művészetét” akkor …. akkor passzolok… akkor nagyon elmentek a DC/Warner-nél otthonról). :))

  35. Warneréknél megint volt egy masszívabb cocaine bing úgy látom. Harley kurva idegesítő mint mindig, trash az egész. A Snyder Cut után ez olyan mintha bevágnál egy mekis sajtburgert a kobe marha steakre.

  36. Olvasva a kommenteket már most nagyon megosztó egy film lesz. Vagy-vagy film. Vagy bejön valakinek vagy nem. Jól megfogalmazta Zoli, mint valami olcsó CW sorozat+a színészek is átlagon aluliak most,annak ellenére hogy szerintem az átlagos képregény filmek azért nem a csúcs színészi alakításokról híresek(persze vannak kivételek.) Nem ezek az első benyomásait eddig.Persze nem lenne rossz ha tévednénk.Ha tényleg fun lenne, vagy egy bűnös élvezet kategóriájú,”olyan rossz hogy az már jó “film kerekedni ki ebből az egészből.

  37. Lehet bugyutának tűnik, vagy gagyinak a komolykodós agymenés után, de az előzetes alapján eddig ez a film tűnik a leginkább képregényekhez hű adaptációnak, ami valaha a DC-től kijött (a sorozatoktól és az animációs filmektől eltekintve). Hogy jó film lesz-e, az nem ezen fog múlni nyilván, hiszen a nolan filmeket is szerette a többség még úgy is, hogy elég lazán kezelte a vonatkozásokat, de azok inkább jó filmek voltak önmagukban, mint jó képregényfilmek. Az aquaman filmmel is megpróbáltak közelebb kerülni a képregényekhez és azok a részek rendben is voltak, de a jó történtvezetéssel is csak középszerű filmet sikerült összehozni, mert ragaszkodtak a már korábban elhibázott casting-hez a címszereplőt illetően. Én bízakodó vagyok, hogy végre a WB-nek is lesz egy darab olyan filmje, amely helyén kezeli a karaktereket a végeredménytől függetlenül, nem csak a többi stúdiónak és felüdülés lesz végre színeket is látni. A DECU-ban sosem juthatott volna szerephez például Starro, a JLA legelső nagy gonosza, erre tessék, megkapjuk a C csapat ellen, akiknél nem karakter idegen az, ha kinyírnak valakit közben a cél teljesítése érdekében. Ideje volt megmutatnia valakinek, hogy nem csak a Bat family létezik és minden sötét és reménytelen a DC világában. Engem kicsit emlékeztet a Doom Patrol-ra a megközelítés.

  38. Ez a tipikus olyan film lehet, ahol a humor nem nagyon működik a trailerbe átemelve, de flow-ban nagyon fogják a nézők élvezni. Végre nem a megszokott klisék (nem dicsőségesen Naplementében álló és könnyező szuperhősök), mernek hülyék is lenni rendesen, barom karakterek, infantilis poénok (mi a fenét vártok egy Suicide Squadtól?), látvány is jó – ez sikerre van ítélve. Az is tetszik, hogy a marketing rámegy arra, hogy James Gunn egy ökör. :)

  39. Ez nevetségesen rossznak tűnik. Egy értelmes pillanat sem volt a bemutatóban. Lehet, hogy van olyan célcsoport aki erre vágyik, de gyanítom, hogy nem túl nagy létszámot képviselnek és a film megnézése után már ők sem fognak ebbe a csoportba tartozni :-)

  40. Ezt most nézném
    Nekem az volt a benyomásom, mintha a Tini Titánok egész estés rajzfilm változatát adaptálnák, az SS-re :D
    Nekem bejön a Snyderféle depresszív hangulat, de az ilyen szintű baromságokra is vevő vagyok

  41. Film majd lesz amilyen lesz…de a kép nagyon tv sorozat minőség, tényleg mintha spórolosra vette volna stúdió

  42. Kivételesen nem értem a sok előzetes negativitást, nekem nagyon tetszett és a trailer után kifejezetten várós lett.

  43. 58. Ja, mondjuk tökéletesen tükrözi mindazt, amit eddig a DC produkált filmek terén. Erőltetett, gagyi, amikor pedig talán eltalálnak egy részt, rögtön elcseszik a következő kettővel. Szóval tényleg találó a DC The Movie cím, hű reprezentációja a katasztrófának amit alkottak.

  44. Ez még akár jól is elsülhetne, bár a trailert majdnem kinyomtam így is. Oyan erőltetetten, görcsösen próbál laza és jópofa lenni a retró hatással, hogy már ettől lesz idegesítő és émelyítő.

  45. Hozzátenném, hogy a FaceBookon látott változatot láttam először, ahol az A-team stílusában az összes elmondott szöveget kiírták capslockkal a képernyőre. Ez a másik trailer már elviselhetőbb.

  46. Hat ha ez kell nektek, akkor tessek. Marvel masolat, 18+ marvel humor. Annyira sporoltak a CGI-n, hogy a Sponge Bob-an is jobban mutattnak a halak, mint Capa ember vagy micsoda.
    Meg valamiert Harley Quinn juttot eszemben. A celkozonseg tul szük, hogy a film sikeres legyen.

  47. atyaúristen..

    “hogy a Guardians rendezője hozta össze. A csapatdinamika, meg a hülyülések, működni fognak, de őszintén a Guardianst is emlegeti bárki is a legjobb Marvelek között?”

    magyarul leforgatta ugyanazt csak más szereplőkkel:D baromi kreatív.. hol lesznek ezek a dc/marvel rendezők 20 év múlva?..meh

    Russoékat talán még nem temetem, mert a Cherry-nél azt láttam, hogy ki mertek lépni a komfortzónából, de a többiek..

  48. És akkor most várni kell… Mert volt már pocsék trailerű ultrafasza Gunn film is, és volt már marhajó trailerű ultraszar Suicide Squad precedens is… Jelen pillanatban ez alapján megmondani előre gyakorlatilag semmit nem lehet. Nekem amúgy bejön, de ‘lehetne jobb’ érzetem van. Ha igaz az, hogy itt bizony hullani fognak a karakterek, és a trailerből a bemutatott gonoszok fele hiányzik, vagy csak egy-egy snittet kapott, akkor még minden rendben is lehet. Starro meg előkelő helyet foglal el a DC szupergonoszok között, nem csak egy sima óriási tengericsillag, hanem egy agykontrollal és szuperintelligenciával nyomuló csillagközi hódító hadúr, van benne lehetőség.
    Annyit elért Gunn ezzel a trailerrel, hogy mindenki beszél róla, megosztotta a nézőket már most, nincs letudva egy like-jellel a dolog a bemutatóig.

    ‘a Guardianst is emlegeti bárki is a legjobb Marvelek között?’
    Én igen :(

    “Esetleg azt lehet tudni, hogy volt most is valamilyen erős producer aki vissza tudta fogni Gunn-t?”
    Kapaszkodj, executive producer: Zack Snyder ;)

  49. “Ha igaz az, hogy itt bizony hullani fognak a karakterek”

    nézd meg pár ismert arcról mennyi snitt van a trailerben, azok csak meghalni jöttek :D

  50. A Guardians of the Galaxy volt a legszorakoztatobb Marvel film :D

    Agyatlan, szorakoztato, idiota poenokkal teli 1,5-2 oras popcornmozinak tunik szoval johet

  51. igen, én sem értettem ezt “de őszintén a Guardianst is emlegeti bárki is a legjobb Marvelek között?”, csomóan emlegetik

  52. Akkorát fog bukni, hogy öröm lesz nézni

    Annyira szar, hogy a trailer felénél elkezdtem olvasni a kommenteket🤣🤣🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.