10 hozzászólás a “A héten bunyóznak” bejegyzéshez

 1. Na ez a poszter tényleg jól sikerült! Az első kritikák már elérhetők, már akit érdekel. Ez nálam le fog csúszni így is-úgy is.

  Off:
  Azért érkezik még mellé stremingre a thriller kedvelőinek egy Casey Affleck, Michelle Monaghan, Sam Claflin felállású Every breath you take (You belong to me címen is fut) is amiről nem találtam semmit az oldalon. Mondjuk a rendező korábbi munkáját nézve nem várok csodát, az előzetese is túl sokat mutat.

 2. Gondolom végül mechagodzilla lesz a “one”, aki elbukik. Egyébként végig őt keresem a posztereken, milyen menő lenne, ha vmi kis easter egg-ként ráraknák az egyikre. Amúgy vannak fent már a YT-n kamerás részletek a filmből, és hát, az egyik bunyónál úgy tűnik lesz egy nagy “fordulat”..

 3. pitch meating fasza lesz erről, mint a winter soldieres “its bucky” “okay be we dont show it” “its bucky” :D Itt is, “és akkor jön godzilla” “mechagodzilla” “nem, nem mutatjuk pontosan, a nézők ” “de az mechagodzilla”

 4. ha jobban belegondolunk lehet győztes/vesztes.

  Kong pl. az eredeti sztorija végén ugye meghal. Godzilla mitológiában nem vagyok jártas, de a sok sok japán folytatás arra enged következtetni, hogy az ő sorsa kevésbé tragikus (mondjuk Emmerich 98-ban megölte)

  szóval annyira nem érinthetetlenek, mint mondjuk a Civil War szereplői, de csodálkoznék, ha a végére nem lennének “barátok”.

  De az is igaz, hogy azért igazából furcsálnám, ha még több filmet akarnánk csinálni ezekkel a karakterekkel. Még magának superman-nek se tudnak történetet írni, nemhogy két kaiju-nak

 5. Szerintem tuti hogy ha csak a két “bio”kaiju között dől el akkor én nagyobb összeget tennék hogy Kong fog nyerni.Egyrészt nekem úgy tűnik az eddigiek alapján hogy őt teszik meg a film főhősének,az eddigi amcsi feldolgozásokban(persze az új Monsterverse filmet,a Koponya szigetet leszámítva)Kong mindig meghalt,eddig ha jól emlékszem “csak”Kongként emlegették,tehát a film végére “kiérdemli”a King nevet,plusz a beleerőszakolt kölök jelnyelvvel kommunikál a majommal,ami hú de nagy érzelmi töltetet ad egy óriásszörnyes filmnek,(mármint az érdektelen emberi szál azon belül is ugye a kisgyerek,mert az marha fontos)mert az tényleg annyira hiányzik egy ilyen filmbe mint üvegesnek a hanyatt esés.
  Ez a poszter viszont tényleg nagyon pofás szerintem.

 6. BerserkerGyusz:
  A 62-es King Kong vs Godzilla-ban is Kong győzött. Szóval lehet, hogy Kong fog győzni most is.

 7. SZSZFilm
  Igen.Ha jól tudom több befejezése is volt.
  Az amerikaiak akik többnyire Kongot preferálják náluk az lett a vége hogy Kong kijön az óceánból.
  A Japán változat végén nem meglepően mivel az ő kedvencük Godzilla így az ordítását lehetett hallani a végén,megnyugtatva őket hogy Godzi győzött.
  Állítólag most biztosan,egyértelműen megtudjuk ki lesz a győztes.
  Szerintem Kong nyer a film végén(fentebb az okok hogy miért),bár én Godzillának
  szurkolok,elvégre mégis csak Ő a szörnyek királya!

 8. jól néz ki a poszter.

  Teljesen leegyszerűsítve a fentebb írtakat, Kong simán győzhet azért is, mert egy szörny nem győzhet, egyszerűen nincs számára hely a legkirályabb faj (értsd: az emberiség) mellett:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.