Wrath of Man-előzetes: Statham májusban pakol

Ha jól látom, akkor Guy Ritchie filmjében egy olyan csávót alakít, aki a fia gyilkosa után nyomoz, de bonyolult a helyzet, így kénytelen pénzeskocsi őrként elmerülni az ügyben, nagyjából kiprovokálva, hogy lecsapjanak rá azok, akik anno a hasonló munkát végző fiára is lecsaptak. Nem a realmizmusban lesz erős a film, de valami belső infós szállal egy kicsit sikerül a hülyeségnek hangzó felvetést enyhíteni.

Az az igazság, hogy bár fasza a trailer, de annyira nem éreztem rajta Guy Ritchiet, nem volt benne a rá jellemző lendületből.

human
írta
2021. 03. 29. 17:29
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Wrath of Man-előzetes: Statham májusban pakol” bejegyzéshez

  1. Engem megvett. Még ha nem is nagyszám, az akciók jól néznek ki ami a mostani felhozatalban már sajnos elég

  2. Tipikus akciómozinak néz ki, kicsit fura fényképezéssel, nulla Guy Ritchie utánérzéssel és karakteres Statham-mel.

  3. Ez a Statham egyre jobban emlékeztet Bruce Willisre. Egy csomó jelenetben hasonló a szájtartása, a hunyorítása… 0:41-től, mikor dobálja ki a táskákat a teherautóból, kiköpött Willis… :)

  4. Az átlag Statahm filmeknél remélhetőleg jobb lesz. Viszont a legjobb G. Ritchie filmekhez képest gyengébbnek gondolom. Tegyük hozzá, hogy nekem a legjobb filmjei csak a “gengszter kategória”.Nem is adnék neki más filmeket rendezni :-). Számomra azok az igazi Guy Ritchie filmek!

  5. Megnézzük, de egy remaketől azért nem várható sok. Még akkor sem, ha Ritchie a direktor, illetve az Úriemberek nagyon jó lett legutóbb. Kérdés, hogy az eredetihez képest mennyit változtattak a sztorin? Persze, azért egy könnyed akciómókának megteszi.

  6. Engem megvettek de velőből utálom ezt a “mindent fordulatot ellövünk és csak a töltelékért nézd meg a filmet” trailereket :(

  7. “Jodh Hartnettet honnan kaparták elő?”

    őő, játszott a Penny Dreadfulban, tavaly is volt egy sorozata, azért nem teljesen tűnt el a srác.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.