Mehet a kosarazás

A Space jam 2 talán jobb lesz, mint az első? Haha, mármint gondolom sokaknak kedves emlék a régi, de azért nem olyan jó filmről van szó, ki tudja, lehet jogos a kérdés.

13 hozzászólás a “Mehet a kosarazás” bejegyzéshez

 1. Még kisgyerekként, kb 10 évesen láttam az első részt. Végig tudtam nagy nehezen szenvedni, de nem tetszett már akkor sem. Annál csak jobb lesz. :/

 2. Én nem tudom, hogy LeBron James a jó választás e… persze producer benne és tudom, hogy nyomatta a projektet, de én nem őt raktam volna be…

 3. még mindig csak azt tudom mondani, hogy Osama bin LeBron ezzel a hülye szakállal. persze Jordan is szörnyű nagy ripacs volt így visszanézve eredetibe youtubeon, de a szinkron legalább dobott rajta valamennyit. ezt viccből talán megnézem majd, de nem biztos

 4. Nagyon necces, mégpedig azért, mert a mai gyerekeknek már a Loony Toons nem mond sokat, mert (itthon legalabbis) nem adja egyik gyerek csatorna sem, mint ahogy Tom & Jerryt sem. Gondolom már nem is elég pc és még veszélyes is, mert leutánozzák. A lényeg, hogy a nosztalgiázó öregeken kívül más nem fogja annyira értékelni..

 5. “Nagyon necces, mégpedig azért, mert a mai gyerekeknek már a Loony Toons nem mond sokat, mert (itthon legalabbis) nem adja egyik gyerek csatorna sem, mint ahogy Tom & Jerryt sem. Gondolom már nem is elég pc és még veszélyes is, mert leutánozzák. ”

  Itthon PC? Lol ne nevettess, amikor a nőket zaklató színház meg mittomén milyen igazgatók simán visszakapják a munkájukat egy kis szünet után. Itthon nem adják, de csak valami üzleti döntés miatt, lehet sosem nézték elegen. Kinn pedig az HBO Maxon meg Looney Toons, sőt, új részeket kapott, hiszen teljes vállalati szinergia, vízszintes függőleges 4 dimenziós integráció van https://www.sorozatjunkie.hu/2020/06/01/nezzunk-animaciot-looney-tunes-cartoons/

 6. Nem PC vagy sem, az tény, hogy egyik gyerek sem ismeri az ismerős körből (3-10 év közöttiek).
  Lehet USAban van nézettsége mondjuk…

 7. Mesékről írtam, nem színházról..
  Gyerekeim abban a korban vannak, mint amimor én néztem anno Bolondos Dallamokat. Ma mi van? Mancs őrjáratban (kutyás mentő osztag) beraknak egy macskát. Láng és a szuperverdák, a főszereplő sofőr egy TJ nevű ember aki nincs kimondva hogy fiú vagy lány..
  Egy Korra legaendájáról vagy Sárkányhercegről már ne is beszéljünk.
  Ezzel nekem nincs bajom, csak a Bolondos Dallamokat nem találja meg a tvnben a gyerek, igy a filmhez sem fog úgy kötődni, mint azbelőző korosztály.

  Azt is írtam, hogy itthon, nem pedig kinn.

 8. “Mancs őrjáratban (kutyás mentő osztag) beraknak egy macskát.”

  Hallatlan…

 9. James a Trainwerck-ben meglepően jó volt, sztem sokkal jobb lesz mint Jordan anno. Kiváncsi vagyok rá, az első részt én is gyerekként láttam és imádtam. Viszont a 2. részt már nem a Looney Toons karakterek miatt fogom megnézni hanem mert nagyon megszerettem az NBA-t és James a kedvenc. Sztem anyagi szempontból hatalmas siker lesz.

 10. Egyébként nem, meg elolvasva a wiki szócikkét ennek a furry dolognak azért nyilván ez egy mélyebb verem ennél. Plusz sosem tudom, hogy neten talált képek, most tényleg a ’96-os filmből vannak, vagy különböző fanart-ok, de akkor úgy fogalmazok, hogy eleve teljesen érdektelen nekem 2021-ben egy SJ, de így meg pláne.
  (anno még gyűjtöttük a kosár kártyákat, stb, a Bulls és Jordan azért “A kosárlabda” volt, de kb 20 éve azt sem tudom merre az arra, LeBron is annyi számomra, hogy hallottam a nevét már :D)
  Meg szerintem ha kizárólag csak ennek a közösségnek a tagjai fejezték volna ki emiatt nem tetszésüket, akkor kb “füttyszó a viharban” hatást értek volna el, nincsenek ezek ennyien. (?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.