Spiral: From the Book of Saw-előzetes

Azt hitték a Jigsaw gyilkos halott, de mégsem az. Vagy mi a fene lesz itt a sztori. A SAW univerzumban játszódó filmről van szó, amiben Chris Rock a főszereplő, és új, hosszabb trailert kapott végre.

Májusi premier elvileg odakinn, itthon majd kiderül. (Ezt a tökegyszerű photoshop effektet nem is tudom hogy gondolták a képeknél…)

human
írta
2021. 03. 30. 18:49
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Spiral: From the Book of Saw-előzetes” bejegyzéshez

  1. Fuh, Chris Rock játéka ebben a trailerben nagyon gyenge. Egyelőre félig-várós csak.

  2. nagyon olcsón hatásvadász trailer, bleh. és a film is olcsónak tűnik sajna. az ölések miatt valszeg megnézem majd

  3. Érdekes figyelni, hogy Chris Rock trailer alatt egy pillanatra kiesett a zsaru szerepből és az az idegesítő kis viccesnek gondolt karaktere kerül elő alóla. :( Nekem mint egy nyomozó teljesen hiteltelen de ne legyen igazam…

  4. Ha maradt még némi ép eszük, akkor ez a Dzsikszónak egy minimum rajongója/utánzója lesz, mert a titkos (még egymásról se tudó) segítőiből/tanítványaiból már így is több volt a kibírhatónál. Plusz azért még reménykednék kicsit, hogy az öreg nem fog újabb száz részletkérdést előre látva minnnndent aprólékosan kifundálni a múltban, a néhai végtelen szabadidejében… Köztük olyan dolgokkal is, amiket mégis honnan a bús pi***ból tudott… De szép is lenne…

  5. én abban reménykedek nagyon, hogy egy Fanboy (Chris) nyomja a projektet, ő a producer és valszeg (remélem), nem az a célja, hogy a pénzszerzés a minőség rovására menjen. Lehet nem lesz ütős a játéka, de nagyon bízom a kitartásába, hogy tényleg bele akar adni ebbe a filmbe apait-anyait (mint producer és ha jól tudom író és hasonló)

  6. Chris Rock színésznek mindig is max közepes volt, nagy alakítást nem várok tőle itt sem, viszont ettől még nem írom le, lehet, hogy író+producerként jól fog muzsikálni.
    Nem egy színészről bizonyosodott be, hogy a játéka pocsék, viszont a filmkészítésben viszont zseni (pl betmen Géza).

  7. Chris Rock jeleneti valahogy “the room” szeru reakciokat valtanak ki belolem. Ne legyen igazam, de szegenyt hosszu evekig fogjak szivatni a haverjai ezzel a filmmel.

    A torture porn meg mar halott vagy 10 eve. Tenyleg vissza kell hozni?

  8. szerintem nincs vele baj, nekem egyszer sem jutott eszembe a humorherold Chris….ennyiből nekem már az jön le, hogy kellemes csalódás lesz, viszont szerintem a bejátszott, eltorzított hang alapján tuti nő lesz a copy cat:D de ne legyen igazam..

    legutolsó képkockát is kár volt betenni, sztem bazi nagy spoiler

  9. a Saw franchise mindig is hasonló technikai színvonalon volt, úgyhogy nem csalódás a megvalósítása. sanszos a követő, aki átveszi a szerepét vonal. remélem nem oda fut ki ahova az utóbbi pár rész, hogy tényleg csak torture lesz és nincs valós “megváltás” az áldozatoknak.

  10. A múltkor fedeztem fel hogy bár így-úgy Rock ötlete szülte ezt a filmet, a kreditje végül kevésnek bizonyult a forgatókönyvnél ugyanis az előző Jigsaw írói vannak csak feltüntetve. Valószínűleg egy bizonyos jelenetre rámondjuk majd, hogy na ez volt az amit Ő kitalált. Hogy ez mekkorát üt az majd kiderül. Mindenesetre spoileresnek tűnik az előzetes több helyen is ami nem jó előjel mert szeretem ha meglepnek. És több olyat aki ismerte az öreget én sem kérek, volt már elég.

  11. A szokásosan rémes, oda nem illő takonyzene, borzalmas vágás, tipikus mai olcsó hatásvadász trailer. Chris Rock egy ilyen szerepre alkalmatlan, a képeken még elment, de látva ezeket a jeleneteket, érthetetlen választás. Oké, ez csak egy bemutató, de annak gyenge, bármelyik korábbi Fűrész-film lehetne, az egyediség szikrája sem látszik. Hogy miért volt szükség egy újabb rókabőrre, azt csak a pénzemberek tudják – nyilván olcsó volt és a név még így is eladja. Várhattak volna még pár évtizedet, amíg teljesen eltűnik a köztudatból a Saw-jelenség és legalább az akkori generációknak újként hatott volna. Gondolom okkal lett Spiral a címe, az alkotók (is) körbe-körbe járnak.

  12. szerintem nem Rockkal van itt a gond (habár tényleg furcsának tűnik a karaktere/játéka), egyszerűen semmit nem ad a trailer. kapkodó vágás, a random jelenetek sora lehetne akár egy montázs az eddigi Fűrész filmekből is, egyszerűen érdektelen. pont azt a hatást éri el, amit talán el akartak kerülni, hogy ezt már láttuk egy tucatszor.

  13. Itt már kevésbé érzem paródiaszerűnek Chris Rock alakítását az előző trailerhez képest, viszont még mindig nagyon furcsa ilyen szerepben látni. Persze ez nem jelent semmit, láttuk mi Robin Williamset is zseniálisan alakítani sorozatgyilkost, de az előzetes alapján Rock esetében nem ez lesz a helyzet.
    A másik, ami még eszembe ötlött a trailer alatt, hogy ennek az ég világon semmi köze a Fűrészhez. Próbálkoznak nevekkel és fotókkal dobálózni, de valahogy nem áll össze. Furcsa, hogy ezt eleve Saw univerzum-beli filmnek írták, mégsem passzol, miközben a sorozat több része is (pl. a másodikról biztosan tudom) eredetileg egy önálló film lett volna, amit kis átírással beemeltek a Fűrész világába, mégis működött.

  14. 13.
    Én is hallottam, hogy a másodiknak az alapötlete nem Fűrész-folytatásnak indult… Kicsit Cloverfield-jelenség :D Minden esetre működött… Az még…

  15. Vajon a dobozban a felesége feje van…?

    (igen, arra gondolok, hogy volt már olyan, hogy egy korábban teljesen más karaktereket játszó színész bevállalt egy hasonló szerepet, és bejött, hátha itt is ez lesz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.