The Night House-előzetes: hisztek a szellemekben?

Ha nem is, a szellemes horrorfilmeket akkor is szerethetitek. Egy nő férje megöli magát, az asszony azt hiszi szellemként visszatért… de basszus, nem ennyire egyszerű, mert van a lakásuknak egy fordított változata is, amiben egy másik nő él. Mármint komolyan, nem csak ijesztgetnek itt, hanem valami agyeldobósabb cuccról van szó.

A plakát alatt pörög az előzetes, a főszerepben Rebecca Hall, a rendező pedig David Bruckner (The Ritual).

10 hozzászólás a “The Night House-előzetes: hisztek a szellemekben?” bejegyzéshez

  1. A trailer jó, de remélem nem az lesz a csattanó, hogy valójában végig szellem volt, és a másik énje az élő.

  2. Szerintem itt nem szellem lesz, hanem jó posztmodern pszichothriller módjára nem lesz megmagyarázva semmi, csak a minél nagyobb agyf@sz prezentálása lesz a lényeg…És a néző döntheti majd el, hogy a nő megkattant és csak az ő fejében játszódott-e le az egész, vagy valami teljesen random valóságtorzulás lépett-e fel (másik dimenzió, párhuzamos világ, stb…). Ez manapság jó módszer arra, hogy ne kelljen történetet írni.

  3. ez a 240p és semmi más ez valami koncepció? a 4-5g korában ez még telefonon is agyfasz, és nézhetetlen. mármint szó szerint nem látom, hogy mi történik éppen
    vagy csak én vagyok béna, és valahol lehet felbontást választani?

  4. Scorpion, ezen marha jót nevettem. és tényleg teljesen igaz :D
    (bocs az ‘agyfasz’ ellopásáért, észre se vettem, hogy miért jutott eszembe ezt a szót használni, csak miután újraolvastam a commentedet :))

  5. De ha a nő ott van a fordított házban, akkor a férjének is ott kell lennie. Vagy az férj is öngyilkos lett? Vagy nem is volt öngyilkosság, csak az egyik fazon ölte meg a másikat? De az előzetes azt sugallja,hogy a férje építette mindkét házat, akkor ezt hogy? A Caerdroia könyvre meg rákerestem, az egy 7 rétegű labirintus, amit dombokra építettek és rituális táncoknak is a helyszíne volt. Ezekszerint a férje szándékosan épített labirintust, de ettől sem lettem okosabb. Attól tartok, hogy két lehetőség áll fenn: vagy Poirot segítségét kérjük a trailer mellé, vagy megnézzük a filmet.

  6. Ritual nekem is bejött, nem gondolnám, hogy képzeld el/találd ki a végét posztmodern pszichothriller módi lesz.. legalábbis a rutialból kiindulva.. pedig a leírást látva az első gondolatom az volt, hogy tuti csak bekattant a csaj.. sokan utálták anno a titkok kulcsát, de valami ahhoz hasonló spirituális sztorit+csavart el tudnék viselni:D az a finálé (másnak biztos fárasztó esti mese, de nekem) borzasztóan nagy arcon csapás volt ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.