Mindenről a Disney tehet!

Tudom, nem jelent összefüggést, hogy két dolog egyszerre történik, de olyan hangosan felröhögtem amikor egymás mellett láttam ezt a két képet, hogy megosztom veletek is amolyan trollkodásképp.

human
írta
2021. 04. 01. 11:08
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Mindenről a Disney tehet!” bejegyzéshez

 1. A viccet értem, de azért mégis egy kicsit lehetne korrektebben.
  Az első grafikonhoz minimum odaírni, hogy hol (US?, valamelyik amcsi állam? fejlett országok?).
  Alsóhoz pedig, hogy minek a total revenueja. Ha a Disneynek, ahogy a cikk címe is sugallja, akkor elmagyarázni, hogy a 2008-as érték mit képvisel, mert akkor a sugallt filmek még nem is a Disneyhez tartoztak.

 2. Biztos Amikapi tehet róla.
  Küldjenek vissza az időben és megoldom, csak ne castingolják újra Chris Evanst.

 3. uzhuj -> Iron Man 1 az 2008. Az már Disney volt.
  De nyilván csak két random grafikon, nem is értem ezt a belekötést.

 4. Április 1.-je van, belefér bőven ilyen megosztás. Amúgy viccet félretéve, ha nem is direkt korreláció van a kettő között, de nem tartom kizárhatónak, hogy valójában van valamilyen mértékű ráerősítő hatás – persze ez már csak ilyen személyen filozofálgatás. :)

 5. Szerintem Pornhub revenue chartja sokkal okolhatóbb lenne ezért a problémáért😂😂😂( már ha elhisszük, hogy férfiak bevalják öszintén, hogy nem voltak növel😂😂😂)

 6. human
  Dehogy volt Disney-s a Vasember 1. A 2. rész sem. 2009-ben vásárolták fel a Marvelt és a legelső Disney film a Bosszúállók volt 2012-ben.

 7. lol tényleg, pedig csak a Hulk “fura” tagja az MCU-nak. legyen, fejembe az volt hogy az Iron Man 1-től már full Disney az egész, de tényleg 2009. Továbbra is egy vicces képről nyomjuk a “well actually”-t

 8. En arra tippelnek, ha egyaltalan valos adaton alapszik az elso grafikon, hogy egyik agon a reddit es 2chan/4chan/8chan-fele message board-ok eloreterese az oka, a masik agon pedig a social media dominanciaja az oka.

  Nem vagyok egyik ellen sem, es nem celzok betiltasra. Viszont mindket esetben az a szitu, hogy a platformot futtato tulajdonosok nem vesznek tudomast arrol, hogy felelosseguk van a felhasznaloikra nezve. Igy lett a karanten alatt minden masodik boomerbol xenofob, virustagado es autokrata.

  Ha par honap alatt a twitter igy kicsinal egy idosebb korosztalyt mentalisan, akkor lehet arra szamitani, hogy erzelmi intelligenciajat es a syexualis elvarasait egy fiatalabb korosztalynak is fel tudja billenteni par ilyen platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.