Meglepő DC-hírek: The Trench & New Gods

Gondolom most mindenki surprised pikachuface, de a James Wannal tervezett The Trench, ami ugye az Aquamanban látott tengeri szörnyekről szólt volna, és az Ava DuVernay-ra bízott New Gods képregényfeldolgozást is lefújta a DC/Warner.

A poszt elején azért voltam cinikus, mert mióta “bejelentették” őket, azóta semmit nem hallottunk róluk. Nyilván azért fújták le ezeket, hogy helyettük #restorethesnyderverse, más lehetőség nincs!

3 hozzászólás a “Meglepő DC-hírek: The Trench & New Gods” bejegyzéshez

  1. Azt a Trenchet nem tudom hogy gondolhattàk egy darabig is komolyan. Annyi megfilmesíthető karakter és sztori van, és ez volt a legjobb ötletük?

  2. Egy pillanat erejéig biztos úgy voltak vele, hogy érdekelheti a népet atlantisz élővilága, aztán rájöttek, hogy ez nem az a műfaj.

    A New Gods-ot viszont bánom, érdekelt volna mit hozhatnak ki belőle.

  3. Pedig engem ezek jobban érdekeltek volna, főleg a New Gods, mint egy 3+ éves film újravágása… jó lett volna látni New Genesis-t minden pompájában, James Wann meg kurvajól kezelte az Aquaman-t is, ahhoz képest, hogy igazodnia kellett a korábbi filmekhez, bármilyen is lett volna a The Trench, biztos megnéztem volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.