Na és ez a The Suicide Squad-előzetes?

Ugye a Kong vs Godzilla megy mozikban (erről holnap, addig tartsátok vissza), és elé is kellett puskapor, szóval egy PG-13-ra vágott trailert (a film marad felnőtt!) is összedobtak a James Gunn rendezésében készült Suicide Squad folytatáshoz/reboothoz.

Más a zene, más a vágás ritmusa, és kicsit értelmesebben van összerakva a történet is? Mármint trailer szinten mondom ezt, a véres változat kicsit akadozott. Ellenben nyilván a film stílusa maradt ez a 70-es évek B filmese, csak épp A listás sztárokkal. Majd kiderül mi sül ki belőle.

18 hozzászólás a “Na és ez a The Suicide Squad-előzetes?” bejegyzéshez

 1. Máris ígéretesebb tűnik. Peacemaker karakterének is szellemesebben megágyaz az “akárhány férfit, nőt, gyereket” mondat, mint a pöcserdős poén. Ratcatcher II meg tök aranyos, érte már biztosan szorítani fogok Harley és King Shark mellett.

 2. Ez valóban jobb volt, de tökmindegy. Sajnos nem tudom feledni azt, amit eddig láttam :D

 3. Gunn látta a reakciókat, így összedobott gyorsan egy jobb előzetest. Galaxis őrzői 2. után én nem sokat várok tőle. Kár, hogy a 3.részt is megkapta.

 4. Ez a trailer kint a Godzilla vs Kong előtt megy a mozikban, de jah, csak úgy lazán összedobott gyorsan egy előzetest…nem, ez nem így megy.

 5. Nekem az előző trailer alapján az a benyomás, hogy a film egy ízléstelen erőszakkal és alpárisággal teli hatásvadás alkotás lesz. Innentől kezdve mindegy, milyen trailert vágnak össze, nem érdekel, mert kifejezetten rossz érzéseim vannak az ilyen alkotásoktól, nem találom viccesnek. Viszont mindenki más, biztos, hogy van aki szerint fergeteges lesz, egyszerűen csak nem nekem való. :)

 6. Ez az előzetes sokkal jobb, még valahogy a színek is normálisabban hatnak. A másik bazári majomkodásnak tűnt. Nyilván ebben is benne van a bugyuta humor, de ez már inkább néz ki egy filmnek. Nekem ez az ajánló már eladta a dolgot.

 7. Még mindig rossz CGI cápa, paraszt humorral, jó színészekel. Ugyan ez az érzés, a Birds of Prey-nel volt. Nem tudom pontosan, hogy ki a célközönség, de én még a környézetem nem az. Az elkövetkező pár hónapban tucatnyi trailer-t fogunk kapni, úgy mint az előző filmnél, hogy kiderüljön, hogy az utolsó pillanatban a film atllet rendezve, mert a stúdió megijedt. Már kétszer előfordult, miért nem történe meg itt is.
  Ha DC/Warner tovább akarja vinni ezt a Marvel másolatot (Guardian of Galaxy) akkor ott nagy baj lesz.

 8. Ez így tényleg sokkal bíztatóbb, egy-két figurát (Polka-Dot Man pl.) pedig már ennyi alapján is nagyon adok!

 9. “úgy mint az előző filmnél, hogy kiderüljön, hogy az utolsó pillanatban a film atllet rendezve, mert a stúdió megijedt. ”

  a JL Snyder változat után lehet most annyira nem ijednek már meg, és ezúttal nem is zsákbamacskát kértek és kaptak, hanem direkt a Guardians miatt kérték fel Gunnt, és adtak neki R besorolást.

 10. Galaxis őrzői 2. után én sokat várok tőle.Örülök,hogy a 3.részt is megkapta.

 11. Nekem modoros, “nagyon viccesek, kemények akarunk lenni” érzés jött át, de erőltetett módon.
  Nem vett meg meg. Mondjuk a Snyder cut óta elég is volt egy időre a szuper, az anti és az antiszuperhősökből egy időre.
  A trailert pedig, ha jól tudom, nem a rendező vágja már. Az a marketing részleg felelőssége.

 12. Nekem az előző trailer jobban bejött, bár tény, hogy egyes karakterek kaptak jobb bemutatást ebben, mint az elsőben. Engem továbbra is érdekel a film. Folytatásokat/előzményeket mindig külön kezelem. Ritkán indulnak negatív előjellel ilyen filmek csak azért mert már az előző se tetszett. Max ha az alkotók ugyanazok.

 13. Én valahogy úgy érzem vagy a kivitelezés miatt, vagy szimplán csak nem illenek élőszereplősbe ezek a karakterek, de ez így vérgagyi. A cápa CGI hagyján, de a többi… A cselekményt meg nem igazán látom át, talán az Animated cuccok túl magasra tették a mércét nálam a DC-nél, mert azok után ezt nem tudom komolyan venni/várni, inkább folytatnák aktívan amit egész estés animációkkal csinálnak.

 14. Ez a trailer se fogott meg nagyon. Nincs az az érzésem , hogy húúú de várom ezt a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.