Space Jam: A New Legacy-előzetes

LeBron James fiát elrabolják, és a Looney Toones csapattal kell megnyernie pár kosármeccset, hogy visszaszerezze. Sok rajzfilmfigura, kemény hárompontosok, ilyesmi. A poszter alatt előzetes. Itthon egy unalmas szombaton talán, de hogy moziba nem mennék rá, az nekem tuti.

26 hozzászólás a “Space Jam: A New Legacy-előzetes” bejegyzéshez

 1. Csak az a gond, hogy ide is belehányja a Warner az összes birtokában lévő karaktert valaha. Kell a francnak ide King Kong, Joker, Iron Giant, Gandalf, Pennywise meg a többiek, ez nem egy Ready Player One 2.

 2. csakegysrac says:

  Ez egy nagyon jó meglátás! Valamiért éreztem, hogy nem stimmel, de nem tudtam megmondani miért. De igen, most már tudom.

 3. Ez nem Jamesen fog múlni. A film eddig pedig egy túlzsúfolt giccsnek tűnik. Az egész trailer legjobb része az volt amikor átváltott a rajzfilm verzióra. A végső meccs pedig egyenesen undorító.

 4. Az első részt még 5 évesen kaptam meg anno VHS-en, én azt minden hülyeség ellenére imádtam. Kövezzetek meg de ezt is várom és ezen a trailer csak fokozott :D

 5. Hibátlan. Már LeBron miatt is megnézném, de ez iszonyat nagy állatság, egy percig nem lehet komolyan venni, de valahogy nekem eladta.

 6. Nekem ez Hype. Eddig is az volt, mert basszus SPACE F* JAM!!! Most ez ratett egy lapattal. A fanyargokat oszinten sajnalom. :D

 7. Az első egyszerűen zseniális volt… óriási emlék a gyerekkorból. Nem volt gagyi, nem akart többnek tűnni annál, ami valójában volt. A “szerintem rúgjuk ki az ügynökünket” és hasonló poénok kifejezetten erősek, felnőtt fejjel. :D

  Narrátor:
  Mindenki tudta jól, hogy ez a trailer sajnos nem jó.

 8. “Itthon egy unalmas szombaton talán, de hogy moziba nem mennék rá, az nekem tuti”

  Még itthon se :D. Vannak filmek amiket ha soha életemben nem nézek meg akkor sincs semmi baj mint például a birds of prey vagy a power rangers. És most trailer alapján ez is bőven ide tartozik. Az 1 még jó volt annak idején, de itt meg milyen szarul néz már ki minden. Lolát is el kellett baszni.

 9. Ezt az erőltetett műanyag szemetet még pénzért sem nézném meg. Egyenesen nulla eredetiség, csak egy cringe maszlag, teletömve az összes film-karakterrel, amit valami hájas producer fia hirtelen fel tudott sorolni, miután megnézte a Ready Player One-t. A Warner sorra fossa a nyakunkba a hulladékot, először a suicide sz@r, most meg ez. Ez túl sok trágya egyszerre.

 10. Hú, ez a számítógépes grafika jól elvette a kedvemet. Pedig a trailer első fele alapján még megtartottam volna egy álmos vasárnap délutánra.

 11. human: Az eddig megjelent fotók és plakátok még csak a Looney Tunes-karakterekre és Lebronra fókuszáltak, ahogy még a fenti előzetes első fele is. Az, amit utána látunk, meg hogy ilyen easter egg szájbarágós videót adnak ki alig 1 nappal a trailer után, egyértelműsíti, hogy ezzel akarják bevonzani a közönséget a filmre és nem egy méltó Space Jam-folytatás ígéretével.

 12. Hát ez eléggé lehangolt. Az első a maga nemében szórakoztató volt, bármennyire is nem tudott színeszkedni MJ.
  Ez úgy ahogy van egy kalap sz*rnak tűnik.

 13. Azért meg kellett néznem, hogy nem április elseje van mert ez valami hányadék :S Eredetileg nem arról volt szó, hogy 2D-ek lesznek a karakterek, erre most jönnek ezzel a cgi fo$$al?!?

 14. Nem bírtam végignézni ezt a trailert, mert attól féltem hogy behányok.
  Ennyit erről.

 15. Yep, ezt nagyon túl tolták. Engem nagyon idegesít hogy egy ilyen sok idős folytatásban mindig valami rapper csinálnak a klasszikus zenéből. Úgy hiányzik valami eredeti cool zene. Ha nem bírnak rendes zenét csinálni csak gagyi rapper, akkor használják fel a régit, az megadja a feelinget.
  Amúgy első részben az ellenségeknek karakterük volt. Itt ezt nem érzem, inkább robotok.

 16. kivágták mert a warner cinikus fasz, pedig még a színésznő akinek a karakterét inzultálta Pepe is rendben volt a jelenettel… De ebből is megint a túltolt pécé jön ki sokaknak, nem pedig a kurvára amorális szar cégek, ezért sem írtam meg a sztorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.