A Black Widow új előzetese végre

A Disney ugye a múltkor eldöntötte végre a film sorsát, bár májusról áttették július 9-re, viszont mindenképp bemutatják majd, hiszen mozis + Disney+ premier (30 dolláros fajta) lett belőle.

Nyilván kicsit meg volt kötve a kezük. Ugye sokáig mondtam, hogy nem akarják streamingre tolni, és nagyjából 1 évet ki is húztak vele, de tovább nem lehetett, mivel a sorozatok is jönnek a Disney+-ra, talán az őszi Hawkeye-jal függ össze majd ez. Plusz feltehetőleg a Raya jól hozott a mozis + streaming koncepcióval, jobban, mint a Mulan, és odakinn már a mozik is nyitogatnak, ahogy azt a Godzilla vs Kong is megmutatja majd hétvégén, szóval lassan tényleg lesz pénz ott is valamennyire, ha nem is a régi magasságokat nyalogatják majd a jegyeladások. Már 100 millió amerikai be van oltva legalább 1 dózissal ugye.

A lényeg, hogy végre jön… a Black Widow előzménysztori, amikor feltehetőleg átadja a stafétát egy fiatalabb színésznőnek Scarlett. Ez meg az új trailer hozzá. Taskmaster, a film gonosza, elég badass, kár hogy ennyivel kiégetik majd.

human
írta
2021. 04. 04. 01:43
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Black Widow új előzetese végre” bejegyzéshez

  1. “…before I got this family”. Jaj, ez rossz franchise lesz!

    Mellékszál, de leszokhatnának ezekről a dobokról az előzetes-zenékben, most már baromi klisés és unalmas.

  2. Annyi maradt meg nekem most az előzetesből, hogy miért van LED a nyílvesszőn, mikor eleve kevés rajta a hely a robbanóanyagnak. Még korán van… Nyilván nézős majd azért.

  3. Murphy Budapesti filmes törvénye: A budapesti helyszíneket felvonultató filmek mind szarok.

  4. totoro, és a Fantom Protokoll? Mentőexpedíció? A kém? nem kötekedni akarok, de azért egy csak akad, ami neked is bejött :)

  5. Totoro: Kémjátszma!!!😁

    Nagy szerepe amúgy bizos nem lesz, de kívancsi leszek, Milla Jovovich lánya mit alkot

  6. jó lesz ez, én nem megváltást meg Oscar szintű sztorit várok tőle. És meg kell állapítanom hogy Zach Braff egy nagyon szerencsés csávó :)

  7. blady: nem, a kémjátszmában Berlint keltettük életre, nem Budapest voltunk tényleg. Itt lebegnek a piros-fehér-zöld zászlók a nyugatiban, avagy a vonatos résznél Budapest tényleg (ott kötik majd össze a Hawkeye sorozattal?).

  8. Flanker: egyéni ízlés kérdése, de 45 évesen 25 éves csajjal járni nem az én nézetem a “szerencsé”-ről

    A film amúgy előre láthatóan egy erős 6/10 lesz, szóval majd amikor felkerül HBO Go-ra, majd megnézzük. Black Widow valahogy nem egy érdekes karakter.

  9. HBO Go-ra? Idén már lesz valamikor nàlunk is Disney+, miért adnàk el az HBO-nak a streaming jogokat?

  10. Tök mindegy és lehet szidni, de ez egy Marvel film, ami azt jelenti hogy másodpercre minden meg van előre tervezve, tesztelve, csiszolva és felépítve ami lehet néhány művész lelket megborzongat, de biztos hogy egy szuper popcorn mozi lesz és mivel egy éve nem láttam egy igazán jó popcorn mozit (Max Extraction) ezért ki vagyok baromira éhezve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.