Those Who Wish Me Dead-előzetes: Jolie újra pakol!

Visszatért kicsit a keménynős akciószerepekhez Angelina Jolie, mert egy lefokozott (?) smoke jumpert alakít, akit egy erdőket figyelő toronyba vezényelnek, ott nézi van-e tűz. Itt találkozik egy fiatal fiúval, akit bérgyilkosok üldöznek, és akik amellett, hogy el akarják kapni a nőt meg a srácot, még egy hatalmas tüzet is gyújtanak, hogy izgalmasabb legyen a… film?

Taylor Sheridan (Yellowstone, Wind River) új filmje. Ugye író rendező itt, szóval hiába van kiírva a trailerben a Sicario, azért azt nem ő rendezte.

Tartalék vagy angol változat (random tekerésre nem láttam különbséget):

15 hozzászólás a “Those Who Wish Me Dead-előzetes: Jolie újra pakol!” bejegyzéshez

  1. Ugye regényből van. Az író a forgatókönyvbe is besegített. A Sicario ekézést nem értem. Korrektül van kiírva a poszteren is, az előzetesben is. De amúgy megrendezhetné a harmadik részt. Ez az előzetes viszont nem olyan mint vártam. Kicsit lassabb tempóra számítottam. De azért simán nézős lesz.

  2. korrektül van kiírva a trailerben, ha lepausolod, amúgy csak látod h Sicario :D

  3. Imádom a Yellowstone-t, úgyhogy ez is jöhet. Adja a sorozat feelingjét. Viszont muszáj volt leállítani a trailert 1 perc után, mert látom, hogy túl sok mindent lőnek el benne.

  4. A Wind River azért elég jóra sikerült tőle. Ott Olsen hitelesebb volt, mint itt Jolie. Oké nem egy kategória, de ehh…eddig nem nagyon győzött meg egyik filmjében sem. Meglátjuk

  5. Ennek a filmnek nagyon durva a castja!!
    De azt tegyük hozzá, hogy megnézném hol engednék tüzoltóként dolgozni egy 48kg 40-s nöt szóval nem tudom miért pont Jolie lett castolva, na mindegy amúgy várós Little Finger mint hitman😁

  6. Human:
    Szóval az a gond a Sicarioval hogy egy amúgy kedvelt rendező miatt lett olyan jó amilyen vagy egyszerűen jobban elfogadnád ha már rendezői kredit akkor a Wind River-t írták volna helyette? Mondjuk ja, simán írhatták volna, mert az is teljesen korrekt film volt.

  7. Jolie iszonyat hiteltelen. Értem hogy NÉV, amire beülnek az emberek, de pont ettől a faszitól ezt nem vártam. Egyik olyan amcsi rendező aki valóságszagú filmeket készít, olyan akció filmeket amiben hihető karakterek vannak, érdekes sztorik, valóságos környezet. Lehet Jolie színészi képességei széles skálán mozognak és majd ezzel megvesz engem is.. ( bár, nagyon meg kell erőltetnem magam hogy egy jó filmet mondjak tőle). Kicsit szomorú vagyok. Már az előzetesben zavar, de látom ezzel nem vagyok egyedül.

  8. vannak amúgy jó filmjei, de azok a filmek nem miatta jók :D (így vagyok pl a csontemberrel vagy az elcserélt életekkel)

  9. Üldözik a gyereket, befut az erdőbe, és ezért rá gyújtottak az erdőt.
    Az igen.
    Amerika

  10. Salt
    Wanted
    Tomb Raider
    Taking Lives
    Original Sin
    Gone in 60 Seconds
    Girl Interrupted
    The Bone Collector

    Szerintem pedig meggyőző a lista.
    Jolie mindent el tud játszani.

  11. @damienart és ezekből melyikben volt jó?:) Őőő…. hirtelen egyiket sem tudnám kiemelni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.