Ancient Aliens film jöhet?

A History csatorna legendás, teljesen csak tényeket, történelmet (haha) tartalmazó dokusorozatának lesz film adaptációja. Az író Luke Ryan lesz, a rendező pedig Josh Heald.

A konkrét történetet még nem adták ki, de egy egész Földön átívelő kaland lesz, amiben ősi helyszínek és tárgyak feltűnnek majd, és előveszik a sorozatra jellemző a teóriákat és kérdéseket is.

10 hozzászólás a “Ancient Aliens film jöhet?” bejegyzéshez

 1. Bírtam ezt a sorozatot, de tényleg nincs ennyire mersz a stúdiókban? Mindent is egy ismert címhez kell kötni? Ez valahol szomorú, hogy egy kalandfilmet nem lehet eladni csupán a posztban felvázolt ötlettel, csak akkor, ha egy ismert tv sorozathoz kötjük.

 2. Jé, ez a faszi tényleg valami kutató? A resident alien-ben játszott valami ufókutatót.

 3. De hiszen ezt a történetet már bemutatta egy dokufilm.
  A Piramisok Titkainak Leleplezése

 4. Natgeo/Diszkó/Etc csati “híres” tudósai is kb annyira azok mint ez a mókus, viszont velük ellentétben ez legalább szórakoztató. A mostanában nyomott egyiptomi cuccok 90%-ban homokot életükben akkor először látó archeológusok tesznek óriási felfedezéseket, csak sajni épp elfogyott a létra. Ó jajj.. pedig 30 éve itt kutat, holnap délben lejár a határidő és pont nem tudjuk meg mi van az 5 perce kiásott luk alján, mert nincs létra. Keressünk… és van!! Ó jajj nem tudunk lemenni, mert víz van lent, és pont most nincs puNpa. Fck.. Quest for puNpa begins…. Yikes, sikerült kiszívni a vizet. Ó jajjj, most kígyók vannak lent, sajnos nem mehetünk le, de majd egyszer. FINE.

  A másik kedvenceim a kincs arany jáde kutyaszar hunterek, pókájlend átka és társai. Akik “feszegetik a tudomány határait” mivel b+? Ástok egy gödröt ‘oszt béla lemegy mennézni a szitát… héj dzsaóó, nincs itt szar sem, sebaj béjla, megyünk másik lukat ásni.

  Yetivadászok meg?? Ül 5 fószer, akiket most rángattak le a zeggyes villamosról, egy autentikus yetivadász bunkerben. Héjj dzsaúú, én éreztem hogy volt ott valami. Dzsekk, mit éreztél? Dzsaúú, azt éreztem hogy valami idegen van körülöttünk…

  És ezek mennek napi 24-ben ismeretterjesztés gyanánt. Beszántanám az összeset. Spectrum/BBC Earthen kívül csak áltudományos szar ömlik a TVből, nézhetetlen..

 5. @DnP: Ez abszolút így van!
  Imádom a történelmi témájú és egyéb “felfedezős” dokukat, de az utóbbi néhány évben már félve ülök le a gép elé, ha véletlenül szembejön egy. Az Oak Island csapata tökélyre vitte az ilyen “epizódokon, évadokon keresztül tálaljunk a nagy semmit”, vagyis a “már majdnem találtunk valamit, de aztán sajnos mégsem” koncepciót. A “történelmi” témájúak között is kaszáltam már olyat, amiben elkezdtek átkokról és babonákról hadoválni, teljesen szakmaiatlan és hatásvadász volt az egész, tények nélkül, a “spontán” megszólaltatott “helybeliek” pedig nyilvánvalóan fizetett statiszták voltak.

 6. DnP: en is ezt tapasztalom, en muszaki/epitkezos dokukat neztem, de azokat is teli rakjak ilyen dramakkal, es azzal megy el a musorido nagy resze, ami nagyon nem erdekel, hanem inkabb a muszaki dolgokrol beszelhetnenek bovebben.

 7. 10: Miért az jobb, hogy a tengeri állatok kimerülnek a nagy fehér cápában, a szárazföldiek meg az oroszlánban? Én annyira szívesen néznék tényleg érdekes, ritka állatokról filmeket, de azok nincsenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.