Csak forog az az Indiana Jones 5?

A hivatalos account ma azt írta, hogy hogy 2022 július 29-ét kitűzték a bemutató időntjára, avagy tényleg forgatnak idén. Harrison Ford mellé Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) csatlakozott a szereplőgárdához. Tippre a lányát alakítja, de hivatalosan semmit nem mondtak a szerepéről.

Ami még fontos, hogy John Williams visszatér zeneszerzőnek.

A korábbi hír, hogy James Mangold rendezi ugye, nem Spielberg.

human
írta
2021. 04. 09. 20:04
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Csak forog az az Indiana Jones 5?” bejegyzéshez

  1. A hetvenes években fog játszódni a film. Ha 1957-ben csak egy fia volt, akkor hogyan lesz egy 35 éves lánya az 1970-es évtizedre?

  2. Lánya?
    Hát nagy kan volt, tuti becsuszott egy két gyerek.

    Hát ha nem akciózik, és nincs annyi cgi legyen

  3. Shia-t kellett volna visszahozni, teljesen jó volt a fia szerepében. És jó páros voltak. Erre most a semmiből előkerül egy lány gyermek? Shit.

  4. mondom, a lánya csak tipp, simán lehet egy új professzor aki az öreg indy segítségét kéri,v agy épp a főellenség is :D

  5. Hagyni kéne már Fordot nyugdíjba menni,és Chris Pratt-nek adni egy lehetőséget,mint új Indiana Jones. Szerintem tökéletesen ráillik a szerep. Van is róla pár deepfake videó a youtube-on és komolyan mondom Pratt egyszerűen erre született. Tökéletes Jones lenne.

  6. @blurayfan: nagyon igazad van. Shia tök jól adta a szerepben, ha átvenné az öregtől a stafétát, az nagyon adná. De tudjuk, hogy problémás a csávó most, jaj, nem lehet szerepeltetni, mert elesünk 2 mozijegy árától. Álszent ez a hollywoodi bagázs.

  7. Ahányszor meglátom ezt a csajt amikor valami hülyeségben pazarolja az idejét, elmorzsolok egy könnycseppet a fleabag-ért.

  8. Valahogyan ez az egész bűzlik a pálott izzadtságtól. Miért nem fekete vagy kínai/ázsiai színésznőt hoztak be, ha már úgyis kell egy női szereplő? Sokkal érdekesebbé és modernebbé tenné. Egyébként nekem Josh Hartnett jobban működne Indyként, mint Pratt.

  9. azért ne tegyünk úgy, mintha amúgy várható lett volna a visszatérése. Most minden magánéleti dolgot kivéve, Shia láthatóan a művésziesebb projektek felé fordult, szerintem akkor sem írna alá, ha hívnák.

  10. Szóval így fogják rebootolni a franchiset női főszereplővel. És végül is a név is maradhat, mert az Indiana lehet női név is. Nice!

  11. Én tudtam, hogy nem lesz benne, de jó lett volna. Kíváncsi vagyok a magyarázatra. Mármint a történetre. A negyedik végén egyesült a család, esküvő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.