Army of the Dead-előzetes: az intelligens zombik

Mi vagyunk, ha megnézzük? Zack Snyder zombis, rablós filmje jó szorakozásnak tűnik. Las VEgas karantén alatt, mert tele van zombikkal, de egy csapat betör, hogy kipakoljon 200 milliót a lezárt városból. A gond a sok élőhalott, akik miatt nyilván aprítás is lesz ezerrel.

A Netflix májusi blockbustere, feliratos az előzetes is.

43 hozzászólás a “Army of the Dead-előzetes: az intelligens zombik” bejegyzéshez

  1. Rohadt jó mókának tűnik. Ilyenkor sajnálom, hogy streaming-re megy, se mozi, se lemez.

  2. Na, egyébként így kell összekalapálni egy trailert.

    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a három perc jobban tetszett így, mint amennyire a film bejön majd, de azért nézzük, nézzük.

  3. Ez nem lesz egy új Holtak hajnala, hiába Snyder. A zombitigris volt a foshab a szartortán, de ami előtte történt, se volt sokkal értékelhetőbb, azt a 148 percet inkább valami mással fogom eltölteni.

  4. 100% azzal végződik a film, hogy kiszabadul a virus Vegason kivülre, még mielőtt leatomozzák a placcot. Kihagyós részemről.

  5. Hát ja, egy új Holtak hajnalát vártam, erre a szupererős, szuperokos, szerelmes zombikat kap az ember…Reméljük a 2 és fél órás játékidőt azért értelmesen kitöltik.

  6. Én még nem tudtam mit várjak a filmtől. Az alapfelállás nem tűnt egy Holtak Hajnalának.
    De most már látom, hogy ez 148 percnyi felhőtlen szórakozás lesz.
    Remélem ezt hozza.

  7. Van pár zombiföldet már megjárt színész, ha jól láttam és pár nyúlás is. Az alapötlet szórakoztató és nem is számítok másra, mint hentelésre végig az expozíció után.
    Egynek jó lesz. A zene viszont ott van és a trailer vágása is.

  8. nagyon fura a kép, nemtom hogy az extraszűk mélységélesség teszi-e csak magában, vagy valami effektezős mókázás is van a dologban. mindenesetre akár még fun is lehet

  9. Kicsit feltem, hogy tul sokat mutatnak majd a rendes trailerben, de szerencsere visszafogtak magukat. Pedig tudnek mondani vagy 10 shot-ot, ami a trailer sztarja lehetett volna. (igaz, sok spoileres lett volna) Ez a magabiztossag egy kis bizalomra adhat okot.

    Abban biztos voltam, hogy Valentine-t (a tigris) felfedik a trailerben, de szerencsere a nagy pillanatat visszatartottak. Garantalom, hogy bele fog egni a retinajaba mindenkinek, aki megnezi a filmet.

  10. Tetszene az a verzió, hogy a végén sajna mind ott maradnak és a főnök nekiáll egy újabb csoportot toborozni és kiderül, hogy nem ők voltak az elsők. Tudom kicsit suicide squad-os.

  11. Walker, örülök hogy itt vagy velünk. Hiányoztak az ilyen bennfentes infok ezelőtt!

  12. Valahogy több sebből vérzik már maga az alapötlet is!
    -Pénz a zombi apokalipszis közepén?
    -Minek???
    -Jól öltözött civilek egy rég lepukkant zombiktől hemzsegő helyen?
    -Na ez meg mi a tököm?
    -Okos zombik???
    -Hagyjuk mááár!

  13. a világ többi részén nincsenek zombik, hát beszarok miért nehéz ezt megérteni, főleg hogy a trailer is mutatja a rendes világot és onnan vegasba menést

  14. Zombeeka: Igazad van! Biológia órán tanultuk, hogy a Zombik buták. Így ez a film nem tűnik ” hitelesnek” :-).Engem érdekel! Kicsit olyan mintha a Z világháború és a Zombieland keveréke lenne. Mellesleg mikor lesz már a Z világháború folytatása!!?

  15. Ennek is bejelentettek már egy előzményt, egy animét, meg valami német spin-offot. Szóval tipikus Netflix építkezés.
    Mondjuk én nem bízok ennyire a filmben.Legutoljára mikor Snyder maga írta a forgatókönyvet, és rendezte is a filmet egy Sucker Punch lett a végeredmény.

  16. komolyan egy zombi tigris a money-shot egy las vegasi zombis Snyder filmben? ez így baromi kevésnek tűnik, konkrétan semmi érdekes nem volt a trailerben, ilyenkor az izgalmas csapatot szokták még felvonultatni, de ott is csak egy scheissére futotta.

    tudom erről meg már beszéltünk, de a Netflix két – két és fél órás filmjeinek semmi értelme, ez a leghülyébb trend manapság. next please.

  17. Moziba nem ülnék be rá, de jónak tűnik egy péntek esti egyszer nézős kategóriában :)
    Ez a Dave Bautista gyerek is hogy kinőtte magát … Még emlékszem, hogy a Marvel előtt micsoda zs kategóriás filmekben tűnt fel :)

  18. hú de gyenge:D

    “Ez a Dave Bautista gyerek is hogy kinőtte magát” micsodaaAaA?:D számomra ez a színész még mindig az “ezerarcú” Steven Seagallal van egy szinten:D (ha rajtam múlna, nem kapna munkát hálivúdban izé) én nagyon szívesen adok neki esélyt bármilyen filmmel, de félő, hogy még 10 év múlva is ezen a szinten lesz..

  19. A bemutató tényleg profin össze van téve, de sajnos inkább a Kaptár és a Sucker Punch felé húz… Nekem nem tetszenek ezek a zombik, igaz én már Romero néhány filmjeiben sem szerettem, hogy okosítják őket és nem csak agyra éhes ösztönlények voltak. A kommunikáló, intelligens, karatéjozó, ugrabugráló, eszközhasználó, tervező, érzelmeket mutató élőhalott-típus egyáltalán nem félelmetes. Más műfaj és szint, de A Sólyom végveszélyben arctalan városi csőcseléke sokkal fenyegetőbb volt. Persze ez csak egy trailer, lehet jobban fog működni a kész filmben. Az a nőci zombi vezető akkor is hót béna, mint egy afrikai törzsi sámán, akin megszáradt a sár. :/ Attól még szórakozásra vélhetően jó lesz ez a hentelés, csak a CGI vért felejtenék már el, annyira jól néztek ki 2004-ben azok a brutális kézműves fejlövések!

  20. De bírom, amikor valaki egy alapvetően nonszensz téma továbbgondolását számonkér ésszerűség oldalról. Már mi a f#szért ne lehetne okos egy zombi, vagy zombi egy tigris. :D
    Én várom az operetténekes balerina zombikat is.

  21. Kicsit bajban vagyok, mert egyrészt vártam a filmet (Snyder munkássága nálam pozitívban van, Bautistát pedig kimondottan szeretem), ráadásul ez a trailer is pöpec, viszont valamit nyilván benéztem a korábbi reklámkampányban, mert komoly cuccra számítottam :( A trailer első felének hangulata jöhetne, de ezek a nímand mellészereplők meg a zombitigris most valahogy a “kösz, mégsem” felé tereltek.

  22. human oké,bocs kicsit szkeptikus vagyok!
    Majd premier után meglátjuk,hogy mennyire volt jó avagy rossz! :D

  23. Kedvencem az volt amikor régen valaki írta egy CoD hír alá, hogy milyen szar már ez, hogy zombiknak világít a szeme, hogy ez mekkora baromság már. Honnan tudod, hogy nem világít :D? Láttál már élőben zombit? Akkor meg?

  24. What happens in Vegas Stays in Vegas…

    Tehát ezért nem terjedt el a zombiapokalipszis a világban.

    Vegasban maradt :)

  25. Pont a tigris ami miatt végre valami frissebb dolgot látunk. Meg úgy általában, sosem baj ha valaki egy kicsit kifordítja a sokszor lerágott csont :D történetet.

  26. Hát, nálunk biosz órán nem volt tananyag a zombi, de ha agyalni kezd az ember, tényleg érdekes dolgok jutnak eszébe. Pl. a klasszik zombi vánszorog, vonszolja magát, mert hullamerev, meg amúgyis rothad, mitől menne fürgébben, csoda hogy járni tud! :). A mai, modern zombi csak kívülröl rohad, belül viszont extrém fejlődésen megy keresztül az izomzata, vázszerkezete, egyéb szervei, pl. az agya. Akrobatikus képességekre tesz szert, szuperereje lesz, csak a bőre (meg a szeme) teszi holtakhoz hasonlóvá. Ám ha kiontod a belét, kiderül, hogy belül látszólag mégis rohad, büzlik, és érthetetlen, hogy ez a szétmálló porhüvely mit művelt pár perccel ezelőtt! Ettől olyan ellentmondásosak, erre mondják, hogy hiába vannak saját szabályok egy film univerzumán belül, ha azok nem következetesek, kizökkentik a nézőt.
    De muszáj újítani, mert zombikra még mindig van kereslet, viszont a hagyományos zombi meg már unalmas, mert “úgyis lefutnám, szétütném bézbólütővel, kiszagolnám messziről, esélye se lenne elkapni!” Igazából akkor lenne veszélyes, ha olyan rémisztő lenne, hogy az áldozat lába a földbe gyökerezne az iszonyattól, vagy lefeküdne a földre és hagyná, hogy a dög lakmározzon az agyából! És a leendő préda ne képzett katona, vagy harcművész legyen, hanem igazi átlagember, reális esélyek nélkül! Na egy ilyen filmet megnéznék! Csak egy zombi kell, de az ütős legyen, a feszültség a végletekig fokozódjon és mészárlás csak a végén legyen, de olyan nyomasztóan tálalva, hogy a néző egy hétig ne aludjon, mert ha becsukja a szemét csak azt lássa maga előtt, és sikoltozva tapogatózzon a villanykapcsoló után!
    Na, ilyesmit nem várhatok mostanában!
    Addig is meglessük ezt, biztos jó móka lesz. Ha félni akarok, majd valami mást, nezek, mondjuk híradót. :)

  27. csuszu1: a zombik sosem egymagukban voltak félelmetesek, amiktől ledermedsz, hanem a mmegállíthatatlan tömegük, ami sosem fogy el, és be akar olvasztani magába, felfalni az agyad/értelmed/egyéniséged, eggyé téve téged a szürke tömeggel.

  28. Uman: Night of the Living Dead 1968. Az tenyleg erről szólt (meg sok más követője is). Sajnos csak később láttam, tekintve, hogy a világon se voltam még! Az első zombifilmem a The Return of the Living Dead volt, amiről akkor fel se fogtam, hogy vígjátékot nézek, majd’ összeszartam magam!
    A legijesztőbb zombik a filmben az első, pucér zombi, a hordó-szökeveny ro(t)hadék, meg a félbeszakadt nyavajgós zombi, akármennyire röhejesek is mai szemmel. És egyedül voltak, ajeleneteikben, úgyhogy bennem ez maradt meg, de nyilvan ez szubjektív. Engem a tömeg-zombik nem rémítettek ugy meg mint a magányosok,akik csak úgy előlépnek a semmiből, lásd: az említett 68-as film első jelenete.
    Szóval kinek hogy, de én továbbra is adnék egy kevésszereplős, zombis horror-drámát, ahol nem a monumentalitasé a főszerep. De a poszt nem az én vágyaimról szól, úgyhogy bocs a kitérőért, de dolgozok és pont ráértem! :)

  29. Beszarok rajta , nagyon kell !!!

    …esetleg valaki leirná a zenét amit hallunk az előzetes alatt , igen megkedveltem !

  30. Nekem ez nagyon tetszik.

    Zombiból meg eddig is volt vagy ezer féle. Fertőzés vagy mágia.

    Miért ne férhetne meg egymás mellett “valósághű” (Ophiocordyceps gomba viselkedésén alapuló) The Girl with All the Gifts című regény/film zombijai és a L4D játékok agyatlan fertőzöttjei? ( csak, hogy a két kedvenc reprezentánsaimat említsem)

  31. Amilyen átlagnak tűnt első ránézésre, ez a trailer azért megmutatta, hogy lesz lelke is és talán még színészi játék is benne. Tuti nézős, még akkor is ha lehet kikerül a végén a Zombie-vírus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.