Élőszereplős Gundam-film

A Netflix rendelte be, ki más. A rendezői székbe Jordan Vogt-Roberts (Skull Island) várható. Nem árulták el, hogy pontosan melyik témát fogják feldolgozni az anime sorozatból. Ezzel akkor kijelenthetjük, hogy a Jordan Vogt-Roberts-re bízott Metal Gear Solid nem jutott sehova? Bár úgy látom nem ment messzire nagyrobotos harcért. Az emberiség egy része űrkolóniákra költözött, akik ki akarják vívni a függetlenségüket a Földtől.

A forgatókönyv ugye már jó rég készül.

human
írta
2021. 04. 13. 00:54
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Élőszereplős Gundam-film” bejegyzéshez

 1. A Metal Gear nem éppen a “nagyrobotos harcokról” szól (talán csak ha a Revengeance-t nézed/játszod) de ebbe inkább ne menjünk bele mert oldalakat tudnék írni róla.

 2. Szinte az összes sorozatot láttam.
  Van az eredeti, az első sorozat ugye amiből ez a kép is van és a folytatások.
  Gondolom az eredetit dolgozzak fel mer hát mégis csak az az alap.
  De egy majdnem 50 részes sorozatot hogy akarnak egy legalább két és fél órás filmbe összezsúfolni?
  De csak ha az eredetit csináljak.

  De ha olyan lesz mint a death note akkor bele se kezdjenek.

 3. Őszintén szólva nekem fogalmam sincs arról, mi az a Gundam, de ez a kép ránézésre Transformers. Gondoltam rákeresek Google-ben. Nos, a képek alapján is egy az egyben Transformers.
  Ezzel csak azt akarom jelezni, hogy elég nehéz lesz az átlagnézőt (mint én, akinek teljesen ismeretlen mindez) meggyőzni arról, hogy ez valami más, mint a Transformers, noha ugyanúgy néz ki.

 4. @lemmy89: 90%-ra veszem, hogy új vonalat fognak létrehozni. Hisz már a franchise is adja az alapot ennek. Amolyan “átemeljük az UC-t úgy, hogy ez közben nem az UC.” módon.

  @Endymion: A Pacific Rimnél is megértettték az emberek, hogy ez nem Transformers. Akkor itt miért ne fognák föl? Látják majd ahogy emberek ülnek bele és irányítják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.