Hitman’s Wife’s Bodyguard-előzetes

Nyáron érkezik a Hit Me Baby One More Time, és Reynolds karaktere, aki nem tud testőrködni, mert rémálmai vannak azokról az időkről, amikor Jackson karaktere elintézte. Elmegy nyaralni, erre feltűnik a Salma Hayek által játszott felesége a bérgyilkosnak, hogy meg kell menteni a férjét! Gyereket is akarnak vállalni!

A lényeg, hogy viccesen lövöldöznek? Nem tudom, a trailerben nem volt semmi “tiktok motherfucker” kaliberű humor, az akció pedig semmilyennek nézett ki.

17 hozzászólás a “Hitman’s Wife’s Bodyguard-előzetes” bejegyzéshez

  1. Még talán a végén szórakoztató is lehet majd ez a film! Ki tudja? Manapság ugyebár… ;)

  2. Megnyerőnek tűnik. Nem volt kínos, nem néztem félre, jópofa az egész. Manapság ez nagyon ritka erény! Reméljük a film is ilyen lesz.

  3. Én biztos jól fogok rajta szórakozni, remélem már a moziban. Még elborultabbnak néz ki, mint a korábbi film. Egyedül a francia csajszit hiányolom, pár bunyós jelenetben jó lett volna.

  4. Eddig bejön, és ez még csak PG13 előzetes szerintem. A a paprikaspray-es jelenetnél már így is hangosan röhögtem.

  5. Már az első rész akcióját is ekézted Human szóval nem tudom mit vártál :) Egyébként végre nem lőttek el előre sokat. Majd a következő előzetesnél belehúznak. Jó lesz ez. Végre lesz min röhögni. Úgyis baromi kevés film nevettet meg igazán az utóbbi években.

  6. Pozitív előérzetem van. Engem nem érdekel, milyen lesz az akció, nem azért fogom megnézni. Csak annyit várok ettől a három embertől, hogy egy kicsit megnevettessenek. Azt hiszem, ez menni fog. :)

  7. Az első rész nagy kedvenc volt, talán az utolsó film az elmúlt évekből, amit újra és újra előveszek.

  8. Tiszta CGI az összes robbanás. Olyan semmilyen ez a trailer. Nem igazán győzött meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.