Csak Mads Mikkelsen hiányzott az Indy 5-be

Egyrészt jó hír, hogy jönnek az információk, hiszen akkor lassan csak forgatnak már. Nyilván azoknak hangzik ez remekül, akik várják a filmet Ford kora ellenére is. A lényeg, hogy múlt héten érkezett Phoebe Waller-Bridge a filmbe, és most kiderült, hogy Mikkelsen is várható egy főbb szerepbe.

human
írta
2021. 04. 15. 20:34
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Csak Mads Mikkelsen hiányzott az Indy 5-be” bejegyzéshez

 1. Ez az ember ha egy falon nézné a száradó festéket két órán keresztül,annak is emelné a színvonalát.Örülök,hogy becastingolták ide is.

 2. Mondjuk én nem bántam volna, ha lenne valami reboot-féle, pl. valami relikvia újraírná az időt, aztán újracastingolták volna Indyt, Chris Pratt tökéletesen tudná őt hozni és valamennyire hasonlít is Fordra.

 3. Ha Mads Mikkelsen feltűnik a filmben akkor nem is kell tovább gondolkodni ki is lesz a háttérben. Kábé mint a Chaos Walkerben amikor feltűnt egyből tudta az ember, hogy ő a gonosz karakter. Ez valahol ez egy kicsit szomorú…

 4. Ez az ember amellett, hogy volt jó pár, rendkívül erős drámában, volt már Hannibal Lecter, James Bond-gonosz, Marvel-gonosz, Star Wars-jóarc, most meg még jön Indiana Jones és Harry Potter – és nem mellesleg elképesztően jó színész. Hát basszus, mi ez ha nem karrier?

 5. Én örülök neki. Akármit is játszik, miatta máris érdekesebb az egész Indy 5 dolog. Pedig amúgy szeretem az Indy trilógiát :P

  Amellett, hogy amcsi filmekben többnyire negatív karakterekre hozzák be attól még ugyanolyan hiteles ártatlan/emberi/pozitív karakterek tud megformálni a jobb hazai filmjeiben. Nekem a Pusher és az Ádám Almái óta minden filmje abszolút nézős.

 6. Megint felmerült, hogy Chris Pratt vegye át a szerepet. Az a baj, hogy nem jó színész. A karizmája önmagában nem elég. Itt játszani is kell.

 7. Hariso Ford sem jó színész, van egy db összetéveszthetetlen csibészes vigyora, abból és a megjelenéséből hozta össze a karrierjét. Szerintem a GOT első jelenete után senkinek nem lehet kétsége hogy Pratt jó lenne a szerepre.

 8. totoro-val értek egyet. attól még, hogy ford egy filmsztár, valójában nem akkor színészóriás (szerintem). közepes tehetséggel, de erős karizmával és jelenléttel megáldott színész.
  ugyanakkor semmi szükség arra, hogy állandóan pratt-et nyomassák, mint utódját. nekem kétségeim vannak vele kapcsolatban. egy percig sem tudnám elhinni róla, hogy régész (professzor), bocs :D

 9. Nekem az álmom az volt, hogy húznak egy olyat, hogy castingolnak valakit a felnőtt Picur szerepére és Őt teszik meg Indy ellenfelének.

  Tudom baromság, de legalább elégtételt vehetne Indy a második rész miatt :D :D

  Egyébként az előző résszel sem a castingal volt a legnagyobb baj. Így még Mikkelsen érkezése ellenére is fenntartással kezelem az új részt.

 10. Akik Harrison Ford szineszi kepessegeit fintorgatjak nezzek meg a Szokevenyt. A film egyik felet ugy viszi a hatan, hogy egy szinte egy szot sem szol. (A masik felet TLJ viszi zsenialisan) Emlkeszem nemreg elkezdtem ugy nezni a filmet, hogy direkt az alakitasat figyeltem es szememben hatalmasat nott (de elotte se ketelkedtem benne)

  Mikkelsen meg nagyon remelem, hogy rossz lesz. Az volt az elozo resz legnagyobb hibaja, hogy Indiana Jones es az utazo cirkusz lett belole Kell mindig egy(!) ember melle. Indy + valaki, nem pedig Indy + a haverja + az exe + a kozos gyerek + az ex faterja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.