Az HBO Go márciusi toplistája

Ha már a Netflix napiban vezeti, akkor visszavágnak. Ha valakit érdekel, hogy mik voltak az előző hónapban a legnézettebbek, akkor most ámuldozhat. Nyilván pontos adatokat nem mondtak, ez a sötét jövő, csak sorrendet kaptunk. Úgy tűnik az Netflix-szel szemben itt nem sok esélye volt egy dokufilmnek felkerülni.

Érdekes, hogy felkerültek a középfölde filmek, és ennyire domináltak mindent. Tényleg kár, hogy nincsenek számok, nem tudni mekkora eltérések voltak, de láthatóan a GYU és a Hobbit első részei vezetnek. Érdekes lenne megtudni, hogy mennyivel maradtak le a folytatások. A lenti alapján úgy tűnik a Hobbit sokaknak első nézés volt, lenyomták, páran ugrottak a végére (haha).

  1. Zack Snyder: Az Igazság Ligája
  2. A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége
  3. A hobbit: Egy váratlan utazás
  4. A hobbit: Az öt sereg csatája
  5. A hobbit: Smaug pusztasága
  6. A Gyűrűk Ura: A két torony
  7. A Gyűrűk Ura: A király visszatér
  8. Mennyei királyság
  9. A hét mesterlövész
  10. Az ördög Pradát visel
human
írta
2021. 04. 16. 11:17
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Az HBO Go márciusi toplistája” bejegyzéshez

  1. HBO Max-nál meg a Godzilla vs Kong leverte a ZS Justice League-et, meg a Wonder Woman 84-et is.
    Tudom új blockbuster végre és azért, de akkor is érdekes, hogy Justice League hype ide-oda, a nézettség mást mutat.

  2. Nekem pl teljesen új volt a Hobbit, itt néztem meg elsőnek a trilógiát, utána meg a Gyűrűk Urát újráztam (nekem még VHS-en van meg). Hobbit már anno kimaradt, mert nem járok moziba, nem nézek tvt, és nem warezolok. Szóval nekem pont jól jött a HBO GO, türelmes vagyok, meg hát én anno kicsiként olvastam ezeket, itt vannak a könyvek a polcomon.

    (Mellesleg a Hobbitokból két féle verzió van fent, külön van a bővített mindegyik részből, kíváncsi lennék, hogy vajon volt-e valaki, aki nem azt nézte, hanem az alapkiadást.)

  3. Ebből is látszik, hogy még mindig van igény a színvonalas fantasy-re.
    Kíváncsi leszek az amazon mit tud majd a sorozatból kihozni.

  4. az igen. Mondjuk ha én előveszem a LOTR szériát, csakis a rendezői változatokat, eredeti nyelven..uuuhhh! Mekkora élmény, lazán lealázza a mai blockbusterek nagy részét (mégha hülye ötlet egy kalap alá venni..) Lehet, lassan ideje rávenni a pasimat a Hobbitra is.:D anno moziban láttam, szóval nem ártana frissíteni az emlékeket, főleg ha azokból is van rendezői

  5. elkeserítő a hobbitot a gyűrűk ura előtt látni. közel sem egy liga. érzésre kb olyan mint a Jurassic Park vs a jurassic world mese a netflixen

  6. @Gortami

    HBO Maxról nincs hivatalos info mint az itteni, csak 3rd party adatok azok meg kb annyit érnek mint a Nielsen a tvnél. Valami irányt mutatnak, de messze lehetnek a tényleges számoktól jó és rossz értelemben is.

  7. bár winnie leanyáz, de szerintem lassan a streaming nielsennek is lehet majd hinni, de igen, ezt a fentit az HBo Go adta ki, a Maxról nem jött levél :)

  8. Tendenciát azért jól mutat valszeg, de nem véletlen nem adnak ki a streaming szolgáltatók adatot.
    Apropó olvastam valahol, hogy a UK-ban törvény kötelezné őket rá az adatok kiadására, mivel pl a stúdiók nem tudják melyik IP-jük megy jól mondjuk a Netflixen ahol “rerunként” fut és miből lehetne esetleg még fejni némi pénzt :)

  9. Ezt öröm volt olvasni. Mégis van remény, úgy tűnik.
    “All we have to decide is what to do with the time that is given to us” – The Fellowship of the Ring

  10. Orulok, hogy a Mennyei Kiralysag nem felejtodik el. Remelem a rendezoi valtozat az, ami szerintem nem szintet, hanem szinteket emel a mozis valtozon.

    Egyebkent lehet tudni, mi alapjan van a meres? mert sokszor a nezett percen alapszik,es akkor A hobbit es GYU filmek majdhogy 2x-es szorzoval indulnak.

  11. Messze jobb számomra az HBO Go, mint a Netflix, utóbbin vadászni kell az értelmes filmeket, borzalmas dolgokat adnak ki, legutóbb ez a ha keres film… katasztrófa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.