Kecsap: Borderland, Stu, Creed, Shazam 2, Snyder Cut, Universe’s Most Wanted, Toxic Avenger, The Son, Poor Things, TAR, The Days of Abandonment, Starlight, The Actor, Memory, The Back Nine, Spaceman, Dayshift

Janina Gavankar is megérkezett a Borderlands filmbe, elvileg fontos szerepbe, egy teljesen új karaktert alakít majd, akit kifejezetten a filmes sztorihoz írtak.

Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) űrhorrort csinál a The Season of Passage adaptálásakor.

A Mark Wahlberges Stu Jacki Weaverrel bővült. Egy hit-alapú dráma ami valamennyire megtörtént eseményen alapszik.

Michael B. Jordan azt mondja, hogy bár Rocky szelleme mindig ott lesz a filmben, de a Creed az, nos, Creed története, így tényleg nem várható a 3. részbe már Stallone.

Lucy Liu lesz a Shazam 2-ben a főgonosz, Kalypso-t alakítja majd.

Ez lenne a 7 lemezes Justice League SnyderCut soundtrack a Mondótól.

Az STX-nél készül majd a Dave Bautisa-s Universe’s Most Wanted ami egy sci-if akció: egy kisvárosban leszáll egy az űr legdurvább bűnözőit szállító gép, és a helyi seriff egy űrbeli békefenntartó segítségével lekapcsolja őket.

A Legendary-nál készülő Toxic Avenger bővült Jacob Tremblay-vel. Modern korba helyzett remake, ami a szuperhős filmek zsánerét forgatja ki.

Florian Zeller (The Father) nem megy messzire az új filmjében, hiszen The Son lesz a címe. Na jó, csak vicces volt, nem fog kötődni, ellenben Hugh Jackman & Laura Dern szerepel majd benne. Amúgy egy másik színdarabjának adaptációja lesz, és egy családapáról szól, aki az új párjával és gyerekével épp élne békében, amikor feltűnik a volt felesége a tini fiával, akinek rendbe kell tenni az életét.

A Yorgos Lanthimos keze alatt készülő Poor Things lehet behúzza Emma Stone mellé Ramy Youssefet is.

Todd Field (Little Children) 15 év után újra filmet rendez! Főszereplőnek Cate Blanchett várható a TAR-ba. Ősszel foroghat Berlinben, de a sztoriról nem sokat tudni egyelőre.

A The Days of Abandonment adaptálását az HBO Films akarja tető alá hozni Natalie Portman főszereplésével. Egy nőről szól, aki feladta az álmait egy stabil családi életért, de ez feje tetejére áll, amikor a férje elhagyja.

A Sony 2022 január 14-re tette a The Man from Toronto-t, ami egy Kevin Hart és Woody Harrelson főszereplésével készült akció-komédia.

Úgy néz ki Mark Millar újra felkapott lett (ugye épp a Jupiter’s Legacy-t vártjuk tőle a Netflixre), mert Joe Cornish fogja írni és rendezni a Starlight képregényének adaptációját. Egy visszavonult szuperhős egy végső kalandra vállalkozik miután a gyerekei elhagyták és a felesége meghalt.

A Ryan Goslingos The Actor tényleg elkészülhet, lecsapott rá a NEON.

Guy Pearce & Monica Bellucci is megjött Liam Neeson mellé a Memory című akcióthrillerbe. Egy bérgyilkos visszautasít egy megbízást, és ezért elkezdik vadászni.

Michael Patrick King (Sex and the City 2) új filmjében Renée Zellweger lesz a főszereplő. A címe The Back Nine és golfjátékos komédia.

Carey Mulligan játssza Adam Sandler feleségét a Spaceman című Netflix filmben, ami a Spaceman of Bohemia adaptációja. Komoly film, nem vígjáték, bővebben errefelé.

Snoop Dogg, Meagan Good, Karla Souza, és Scott Adkins is feltűnik majd a Jamie Foxx-os Dayshiftben, a vámpíros Netflix filmben.

Elhunyt Törőcsik Mari. Egy átfogó cikk a karrierjéről.

Elhunyt Helen McCrory.

Elhunyt Robert Fletcher.

Elhunyt Legend Giannetto De Rossi.

Elhunyt James Hampton.

8 hozzászólás a “Kecsap: Borderland, Stu, Creed, Shazam 2, Snyder Cut, Universe’s Most Wanted, Toxic Avenger, The Son, Poor Things, TAR, The Days of Abandonment, Starlight, The Actor, Memory, The Back Nine, Spaceman, Dayshift” bejegyzéshez

  1. A Mark Millar-hírnél az Jupiter’s Legacy lesz inkább, nem? (Bocsi a javításért :)

    Toxic Avengert várom :)

  2. Snyder Cut 7 lemezes kiadáson nem teljesen értem a Darkseid borítót, ő csak a folytatásokra belengetett vendégszereplő volt, Steppenwolf érdemelte volna a hetedik borítót. Pláne amilyen érdekes karakterívvel, személyiséggel gazdagodott a Whedonoshoz képest.

  3. Csak a pontos részletek végett: ez egy 7 vinyl lemezes soundtrack box, nem BLU-Ray vagy bármi más, még mielőtt valaki ráugrana, hogy milyen speckó kiadás.

  4. Akkor a Peaky Blindersnek sem lesz már új évada a most forgatott után, gondolom…

  5. abdulkholiq

    Nemhiszem, hogy 1 szereplő halála miatt elkaszálnak egy sikeres sorozatot. Majd recast, vagy kiírják.

  6. úgy vártam már bármilyen hírt Flanaganről. Azon kevesek egyike számomra, akik még a totál érdektelen művekből is képesek kihozni a legjobbat – ha már a The Haunting of Hill House volt zárójelben :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.