19 hozzászólás a “Utolsó hetében a Doctor Strange 2 forgatása” bejegyzéshez

 1. remélem lesz bully maguire cameo. Amúgy viccet félretéve Raimit az sp3 után behozni az mcu-ba, valszeg vagy totál idióta, vagy zseniális húzás lesz. Majd kiderül melyik.

 2. Miért lenne totál idióta? Mert egy rendező csinált egy olyan filmet, amit a közönség és a kritikusok nem szerettek, akkor már az egész munkássága és szakértelme szart se ér?
  Nem értem ezt a gondolkodásmódot.
  Szinte minden tehetséges rendezőnek van legalább 1 baklövése. Még a legjobbaknak is. De hogy miért kell a legrosszabbra mutogatni, amikor lehetne a sok jóra is?
  Ott van még Gore Verbinski, aki szerintem remek rendező, de mégis borzasztónak tartom az Egészség ellenszerét. És? Ettől még csinált nagyon jó filmeket és tehetséges rendező.
  A teljes munkásságot kellene nézni, nem a legrosszabb filmet.

 3. mert az sp3 van annyira rossz hogy az ember átértékeli miatta a teljes kialakult képet. Én nem követem annyira Raimi munkásságát mert a horror műfajt nem érzem magaménak, de ha mondasz valamit ami szerinted filmes szinten kiemelkedő volt az utóbbi 10 évben tőle szivesen veszem. Marveltől sztem mindenképp tökös huzás hogy adnak neki még1 esélyt (és biztos vagyok benne hogy azért nagyon rajta tartják a szemük mit csinál). Én szeretném amúgy hogy jól süljön el a dolog, dr strange karakterébe elég sok potenciál van még.

 4. nem értelek titeket, Raimi Spider Man 3-át a stúdió baszta el, belekényszerítettek mindent. Ha rendesen bánnak vele, akkor simán remek filmet csinált az MCU-nak. Az meg hogy bárki emlékezne rá pár filmbuzin kívül, hogy Raimi mit csinált 2 pókemberrel ezelőtt…

 5. A Pókember 2 legjobb jelenetei mikor Raimi elengedi kicsit a horroros vénáját, pl. a Doki műtéte szekvenciánál.

  Én kifejezetten örültem neki hogy Feige nem az alapján ítélte meg, amit a Sony letolt a torkán a Pókember 3-mal. Szerintem rendben lesz.

 6. Ha már Raimi meg multiverse, remélem egy pillanatra feltünik Ash a Marvel zombi univerzumba. Mivel ilyen képregény létezik hátha meglépik. (Marvel Zombies vs. The Army of Darkness)

 7. Lehet ekézni a stúdiót, és biztos sokmindenért jogosan is. De basszus azért ne csináljunk már úgy mintha emopeter/bullymaguiret is ők erőszakolták volna le Raimi tokán. Röhej volt az egész úgy ahogy volt.

 8. Szerintem meg az a röhej, hogy egy alapvetően tehetséges és jó rendezőt kb uwe boll szintjére száműzitek azért, mert volt egy baklövése. Valóban, nem sikerült jól a Pókember 3. Valóban voltak cringe jelentei, viszont a forgatókönyv kizárólag a stúdió sara, SR egyáltalán nem ilyen filmet akart, de nem ő döntött mindezekről.
  Minden alkalommal kizárólag ezzel az emopeter/bullymaguiret-vel jönni, ugyanannyira unalmas, sablonos, betanult fantáziátlanság, mint a SW előzménytrilógiát a homokos monológra fűzve fikázni.
  Se szeri, se száma azoknak a filmeknek és rendezőnek, akik legalább egyszer valami kínosat húztak be, mégsem az alapján ítélik meg az egész munkásságukat és az alkalmasságukat.
  Nőjjetek már fel!

 9. Andris:

  Szerintem Te direkt trollkodsz. Komolyan, minden rendezőnek van legalább 1-2 cikis filmje, még a legnagyobbaknak is:

  James Cameron – Piranha II. – Na ennél lejjebb semmi sincs, pedig 30 éve a kedvenc rendezőm :-)

  Steven Spielberg – Lincoln (szerintem)

  F.F. Coppola – Jack

  Stb. Mindenkinek lehet 1-2 melléfogása.
  Egyébként a SM3 kb fele részben simán nézhető film.

 10. Ja igen, a musical darabokat is gondolom a stúdió erőszakolta bele. Meg a Peter MJ dráma vonalat. Haha. Ja és ha Raimin múlt volna akkor a főgonosz vulture. Biztos fantasztikus lett volna nézni ahogy egy 70 éves Pókember akciózik és MJ pelenkazza otthon. Sztem a stúdió nem ok nélkül offolta le Raimit. De persze biztos én trollkodom. Lol

 11. @Z0l1 A Piranha 2-őt nem James Cameron rendezte! Ez volt az első mozifilm amin dolgozott, előtte egyetlen rövidfilmje volt, nulla tapasztalattal rendelkezett. A producer egy hét után kirúgta Cameront, mert sokat hibázott. Sőt, azt is ráfogta a fiatal direktorra, hogy miatta csúszott két hetet a forgatás és túllépték a költségvetést. Cameron elmondta, hogy ő lényegében egyetlen jelenetet forgatott le, ami bekerült a végső filmbe.
  A SP3 kapcsán Raimi elmondta, hogy kikészítette a stúdió nyomása és pl. Venonot mindig is utálta, nem akarta beletenni. De ráerőltettek sok mindent, ezért kvázi elégtételül hányaveti módon kezelte a neki nem tetsző elemeket és szándékosan rondított bele a képbe… Persze ettől még a stúdiófejesek tehetnek róla, de nem mentsük fel teljesen Raimit, aki nyugodtan kiléphetett volna, ha annyira nem értett egyet a tervekkel. Ahelyett, hogy széttrollkodja a saját trilógiája lezárását és tönkreteszi a rajongók szórakozását is egy gyenge f@ssal.

 12. Andris: miután 2 jó Pókember filmet letett, miért gondolod, hogy pont a harmadik nem lett volna legalább közepes az a szar helyett ami lett? mármitn érted, akkora az ugrás a 2 minősége és a harmadik között, így még akkor is egyértelmű lenne a stúdió beleszólás, ha nem tudnánk, hogy beleszóltak és miattuk lett szanaszét tömött

 13. Lehet hogy lett volna legalább közepes. Mindenesetre nekem továbbra is sántit a dolog. Raimi megcsinál teljesen ok 2 részt, népek kajálják, és a stúdió ezek után úgy érzi hogy eddig ugyan hagyta dolgozni de most mindenbe bele kell szólnia? + ha tényleg igaz amit Hydro ir, hogy Raimi kb széttrollkodta saját filmjét akkor még gázabb a dolog. Ugyanis kb tény hogy a marvel nem ad teljesen szabad kezet a rendezőinek (hello antman). Ezek után hogy Raimi belép az MCU-ba, ahol szinte biztos hogy ismét keményen igazodnia kell majd a studió elvárásaihoz,és nagy nyomás lesz rajta nekem elég arra hogy kétkedve nézzek a dologra. Mindezek ellenére remélem, hogy jól fog elsülni az egész és a végeredmény fasza lesz, csak nem a “Raimi tehetséges rendező, 100% hogy minden király lesz” szemüveg van rajtam.

 14. 1 perc keresés

  ” It was really no secret that Raimi was not at all crazy about the character Venom, but citing the villain’s large following amongst young fans, Sony pushed hard for Raimi to include the character in Spider-Man 3. Ultimately, Raimi was forced to shoehorn in a character that he didn’t like, and the result was a film that the director didn’t fully stand behind. ”

  Maga Raimi (ugye a beerőltetett karakterek miatt): “I tried to make it work, but I didn’t really believe in all the characters, so that couldn’t be hidden from people who loved Spider-Man.”

  Direkt elbaszott egy 250 millás filmet, mert a stúdió (főleg egy producer) pattogott? Trollkodott?

  Nem mellesleg be volt jelentve a folytatás, és ott már ki is lépett.

  És mindez tényleg érthetetlen vita, mert képregényfilmben még így is 3-ból 2-n áll, avagy annyi jó tőle. Na mindegy, majd meglátjuk.

  Plusz tényleg nem láttam ezt “csak nem a “Raimi tehetséges rendező, 100% hogy minden király lesz” szemüveg van rajtam.” egy kommenten sem, sőt, rögtön a te (trollkodásod?) hozta be a védelmét csak.

 15. tehát az 1 perces keresés alapján is egyértelmű hogy a studiónak voltak elvárásai, ami nem egyezett Raimi álláspontjával, eképzeléseivel és megcsinált egy filmet ami mögé nem tudott odaállni rendesen és a végeredmény egy f@s lett. Attól hogy szépen PR nyelven van megirva ez gyakorlatilag azt jelenti hogy “akkor sz@rok az egészre”. (és már bocs, de az egész emopeter/venom vonal kb egy, “igen? venomot akartok minden áron a filmetekbe? megkapjátok akkor de nem lesz köszönet belőle…” mindsettel lett kezelve. Nálam ez a széttrollkodás ketegória. nem kell egyetérteni.)
  És most megcsinál egy nagy budget képregényfilmet aminél megint végig fogják a kezét és terelik. Nemigazán értem hogy miről akarsz meggyőzni human. Endymion és Z0l1 pedig azzal jönnek, hogy nézzem Raimi munkásságát (ami mi is?) ne azt a katasztrófát (sp3) ami kb a legrelevánsabb párhuzam lenne. Mert hát hébe hóba mindenkinek van 1-2 melléfogása. ok

 16. de az, hogy nem tudott valamivel mit kezdeni, az miért trollkodás? Kivetíted, ahogy te állsz a dolgokhoz? Megpróbálta amit lehetett, és nem lett jó a vége. 100%, hogy te veled is történt már ilyen a munkádban, már ha nem iskolás vagy.

  Ide, főleg a Sonyval való megégése után, valszeg úgy jött Raimi, hogy tudta mit vállal, és a stúdió is tudta mibe kezd vele, tippre nem neki nem tetsző karaktereket nyomnak a torkára. Mármint tényleg nem értem az egész vitát, ami úgy indult, hogy szerinted vagy remek vagy nem húzás a marveltől, amit kifejtettél, mások jöttek azzal, hogy mindenki hibázik, és erre teljesen ráakaszkodtál, hogy ekkorát nem. És ennyi, onnantól ebbe lovagoltad magad, és bármi válasz jön, azt meg sem próbálod szemüveg nélkül olvasni, hiszen harci módban vagy.

 17. ok.

  1. Elég nagy különbség van aközött amikor megpróbálsz valamit legjobb tudásod szerint szerint csinálni, meg a “nem érzem a karktert brühühü pelvic thrust/fingergun emo peter” között. Szerintem a logjobb indulattal sem lehet rámondani az sp3-ra hogy raimi megpróbálta kihozni belőle amit tudott de ennyi lett. Ha szerinted igen, a te véleményed. Én kifejtettem miért tartom rizikós huzasnak behozni az mcu-ba. És egyálatlán nem győztél meg hogy másképp kéne gondolnom.

  2. “Kivetíted, ahogy te állsz a dolgokhoz?” “már ha nem iskolás vagy” személyeskedünk? hmm? És én vagyok harci módban. Oh pls. Aranyos ahogy megpróbálsz lekezelni. Megyek megirom a házit, a kommmentelést meg meghagyom a felnőtteknek.

  na szevasz

 18. csak meglett, kihoztad az állatot, megdolgoztál érte. igazad van, burkoltam személyeskedtem. szevasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.