Ilyen a The Rookies

Tudjátok, a Milla Jovoviches akciófilm keletről, amit Budapesten forgattak, és csomó magyar színész is feltűnik benne. Varga Feri össze is szedett két remek jelenetet a youtuberól, ha valaki belenézne legálisan miképp virít ott Szabó Győző vagy Mészáros Máté. Ennél több nem is kell!

human
írta
2021. 04. 18. 09:55
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Ilyen a The Rookies” bejegyzéshez

  1. Ganxstát szinkronizálni kellett? 😀
    Milla a gégerákos női jasonstathem? 😀

    Jó mocsokszar egy film lesz ez

  2. Ez,ez….ez most mi is akar lenni? Valami reklám vagy paródia vagy valami “vicces” női remake a Szállító-ból? Na jó legyen paródia,és Szabó Győző legalább jó volt benne! XD

  3. Basszus, hallgassátok figyelmesen Ganxsta Zolee-t. Magyarul beszél, mégis utószinkront kapott, ha jól hallom, Kapácsy Miklós a hangja.

  4. Emlékszem volt egy jó kis hong-kongi mozisorozat a nyolcvanas években, a MAD MISSION, megvolt nekem pár rász hangalámondásos videokazettán, na ezekről a jelenetekről az jutott eszembe. Ezekben a klipeben meg – spoiler – milyen morbid már, hogy a buborékürge és a zsaru is a vicces epizódszerep végén fűbe harap, valahogy elrontja az egész jelenetet.

  5. Ilyeh okádék ipari hulladékot már rég nem láttam de gondolom a kinai piacon nagyon siker lessz. Milla Jovovich jol lecsuszott a resident evil ota.

  6. a kínaiak ezekkel a rohadt dual felirataikkal az agyamra mennek. Semmiből nem lehet már normálisat találni, mert csak ezek vannak. Kis apró szar, nem is lehet látni…

  7. totoro, orulok, hogy van meg valaki, aki helyen tudja kezelni ezt a filmet. Valoban van benne ez az izlesficam a gyilkossagokkal, de ez egy mas kultura filmje, nem pedig egy elcseszett szartornado.

    Reszemrol 1000x ezt neznem meg, mint az Europa Expresszt. De mondhatnam, hogy jobb erzeseket valt ki belolem ez, mint hogy Vin Diesel a vilag legkomolyabb pofajaval felugrat a Holdra.

  8. Én értem, hogy ezt helyén kell kezelni, de ezt már tényleg csak a táncos betétek választják el bollywood-tól :)

  9. ez… mondjuk tényleg elég kemény, hogy egy akció-komédiában (?) simán kinyírják a comic relief karaktereket hidegvérrel

  10. Elore bocsanat a kikoktatasert.

    Ha volna 1 forintom minden embertol, akinek bejon a tancos eneklos bollywood-i film, akkor valoszinuleg milliardos lennek.

    Amig magyarorszagon eltem, elvoltam a magyar vilagomban, mint az osszes honfitarsam. Amiota kulfoldon elek, readasul olyan szakmaban, ami multikulturalis kozeg (pl indiak is vannak) szembesulnom kellett, hogy mennyire szeles a kulturalis spektrum.

    Ez csak azert mondom, mert ha valaki “lesajnalja” a masikat, mert az o kulturaja szar es ostoba, azzal gyakorlatilag azt allitja, hogy a mi kulturank felsobbrendu es okos.

    Ebbe a vitaba semmikeppen nem kellene belemenni, pusztan azert erzem, hogy emlitenem kell, mert szerintem sok jo szandeku ember csinalja csupan azert, mert esetleg nincs ezzel tisztaban, hiszen kina meg india olyan tavoli magyarorszagrol.

  11. Szerintem a fenti két jelenet nem igazán azért lett leszólva mert “más kultúra” terméke. Én nem érzem azt, hogy bármiben is reprezentálná a Kínai Népköztársaság és kultúrájának mélységét és magasságát – de elhiszem, hogy valaki még Szabó Győző lelövésében is meglátja ennek egzotikus szépségét és báját.:)
    Ha már az Európa Expressz említve volt, ugye mint “ellenpélda” akkor képzeld mi lenne ha most jönne valaki és számonkérné, hogy hogy merészelted AZT a filmet leszólni?! Hiszen MAGYAR! És FILM! És még Stohl Buci is szerepel benne! Több tiszteletet az Európa Expressznek!!
    Nyilván viccelek, de remélem érthető, hogy az a két jelenet ott fent… azt nagyon nem lehet kimagyarázni és ráfogni, hogy “azért szar/jó mer más”. A szar az szar, tökmindegy melyik országban tojták ki. Már elnézést.

  12. igen, ezt akartam mondani. Azért nem a Crouching Tiger, Hidden Dragon légakrobatikáját szólja le itt senki, ami tényleg egy más kultúra, hanem egy gagyi Vin Diesel film másolatát, ami katasztrofálisan néz ki.

  13. Nem hiszem hogy a Crouching Tiger, Hidden Dragon lepkepezni az egesz kinai filmmuveszetet. Az drama. Ez akcio vigjatek. Totoro nagyon jol hozta fel a Mad Mission filmeket, amit meg en is kamaztam gyerekkoromban.

    Nekem nem tetszett a Vandorlo Fold (nekem nezhetetlen), de nem vitatom, hogy nepszeru volt odaat. Ez a film persze valoszinu nem top shelf ott sem, de kotve hiszem, hogy valami katasztrofanak szamitana.

    Ott vannak a Bud Spencer/Terence Hill filmek, amiket en imadok, de sok orszagban mondanak ra, hogy katasztrofalis.

    Vagy jobbat mondok, Indiai kollegammal beszeltunk egyszer a Star Wars-rol, es hogy mennyire nepszerutlen Azsiaban. Ahogy korulirta kb olyan volt, mint amikor mi beszelunk tancos bollywoodi filmekrol.

    Justin Lin tette A FF filmeket azza, ami. Gyakorlatilag nyugatositotta az azsiai izlest (nem veletlen olyan nepszeruek odaat) Nem hiszem, hogy ez visszalopasnak szamitana.

  14. “A szar az szar, tökmindegy melyik országban tojták ki.”

    Erről meg úgy en bloc az egész részlegről Deb Morgan egyik aranyköpése ugrott be a Dexterből, ami esetlegesen elmondható a készítőkkről is, no offensz:D

    “..akkor sem lenne képes megtalálni egy szaróceánt, ha ott úszna benne”

  15. walker, sorry de a tételed az volt, hogy “más kultúrák = másfajta befogadást igényelnek”. Szerinted azért lett leszólva a fenti két jelenet, mert más kultúra terméke és ők ezt Kínában így szeretik.
    Tehát – ha ezt most szó szerint kellene vennem – akkor mondjuk Kínában a random gumiemberkén való autóval áthajtás vagy viccesen óbégató kispolski-s európai hülyezsaru agyonlövése az a kínai humorharold ízlés netovábbja?
    Hogy ez egy kulturális sajátosság?
    Meg a rendezés, vágás ZS-kategóriás színvonala akkor ez így oké?
    Semmit nem szabad megkérdőjelezni, mert ők “így szeretik”?

    És valóban nem vagyok jártas az ázsiai akcióvígjátékok területén, de mondjuk beugrik Jackie Chan nagyhirtelen és azt mondom, hogy már rögtön kellemesebb emlékek kötődnek az ő filmjeihez mint az a fenti szutyok.

    De vegyük az amcsikat. Az “érem másik oldalát”.
    A 6 Underground-don is nagyot néztünk anno mikor random civileket daráltak be a… vicc kedvéért?
    Mivel a civil darálásnak totál semmi értelme nem volt abban a “könnyed akcióvígjátékos” kontextusban – az egész dolog nagyon de nagyon nem működött.

    De ettől még a 6U nem az “amerikai beteg néplélek” miatt lett leszólva, hanem azért mert Bay alapból egy pszichopata rendező és ő erre élvez (meg a robbanásokra). Ja és mellesleg csinált egy nemjó filmet…:)
    Filmje válogatja, hogy hol működik a “civildara”. Nem is kell messzire menni, ott a Pain & Gain szintén Bay-től. A kéz sütögetése a grillen, na az meg faszán működik a maga elborult morbid, beteg módján. Mert ott az egész film erről szólt, a kéz sütögetés tökéletesen beleillik a film egészébe. Pont Bay mutat be középső ujjat a fentebb említett “amerikai beteg népléleknek”. És még csak nem is én szóltam le innen a kis lúzer Ká-európából ahol kispolskin járőröznek a rendőrök ugye, hanem megtette sajátmaga. :)

    Pláne úgy – és ez mekkora vicc – a kínai cenzúra közben olyan masszív szinten komolyan vesz mindent, hogy ugye pont a Jovovich-os Monster Hunter-t kapcsolták le, csak mert A Párt fókuszcsoportja szerint volt benne valami egy mondatos idióta kín-rím.
    És közben a Disney meg a többi Megacorp azonnal becsicskázik. Kihúzza magát, vigyázban áll, egyenesen előre néz, nem szól semmit, jó katona.
    Nem visszázs ez egy kicsit? Ha már kultúrák találkoznak…

  16. filmtekercs. A random emberek megolese nem franko. Sehol. De nem is ezert lett kiteve ez a klipp, es nem is ezert mondja mindenki szarnak es nem ezt helyeztem kulturalis kontextusba. Nezd meg az elozo trailer cikket es a kommenteket.

    Aki erti amit irtam erti, aki nem… nos, az is meg van gyozodve rola, hogy erti, csak hulyesegeket beszelek mert hat ez szaaaaaaaaar :P

  17. walker, Nem láttam az előző cikket meg az ottani kommenteket, én csak a a 17-es post-odra reagáltam, mert – szerintem – a “más kultúra = más ízlés” bevédés a fenti klippekkel kapcsolatban pont nem állta meg a helyét. De ez csak az én véleményem volt.

    Nem azt írtam, hogy “hülyeséget beszélsz” csak nem értek veled egyet.:)

    Amúgy kismillió más módon be lehetne védeni a cuccot. Pl akinek bejön a fenti két klipp, mondhatja azt, hogy azért mert menők a járgányok, vagy hogy milyen szépek a budapesti helyszínek vagy, hogy milyen vicces Gengszter Zoltán magyar hangja vagy mit tudom én… mekkora újdonság a kispolski körüli autó-balett (egyébként nem az, de mindegy).
    De majd belenézek az előző trailer-cikkbe és akkor lehet, hogy utána simán helyére kerül bennem is a “The Rookies” (vagy nem). :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.