Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-előzetes

Oké, innentől csak Shang-Chi. Befutott az őszi Marvel film előzetese, amiben egy tökéletesen kiképzett srác nem akar az apja nyomdokaiba lépni, és még Awkwafina is hozza a szokásos humorát.

Hááááááááát, a poszter alatti előzetes alapján ez eléggé tévésorozatosan néz ki. Mármint semmi epic nincs benne, kb. Paul Feig és az operatőre szint így elsőre.

human
írta
2021. 04. 19. 15:30
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-előzetes” bejegyzéshez

  1. Direkt mentek át kétszer is, két különböző BMW i8-on a vonattal?
    Amúgy eléggé semmilyennek tűnik az egész..

  2. Én ettől az Awkwafina csajtól falra mászok. A főhős pozőrködése hányingert keltő. A zeneválasztás rettenetes.

  3. Bár hidegen hagy, de ezt a sorozatos megjegyzést nem érzem fairnek. Kellően jól néz ki és látványos, csak olyan marvelesen átlagos…

  4. LasDen: nézd már meg 0:16nál ahogy kiszáll ott valaki a kocsiból. Semmi filmszerűség. Vagy amit lőttem képkocka.

  5. Tetszik. Remélem nem tucat marvel film lesz.

    Pár jelenet tényleg kicsit.. hát olcsónak hat vagy nem tudom. “Semmi filmszerűség” jó legyen. Még van pár hónapjuk, addigra lehet jobban fog kinézni.

  6. 100%-ig egyetértek a tévésorozatos hasonlattal, bár TV fronton is vannak ennél mozisabb megjelenésű címek szerintem. Számomra egy arc sem ismerős, a trailer alapján nem jött át semmi, ami megfogna, részemről nulla hype, pedig MCU fronton mindent megnéztem eddig.

  7. Ezen látszik, hogy még dolgoznak rajta, csak ugye el kell kezdeni a kampányt. Lesz ez jobb, habár engem annyira nem érdekel. Kicsit tartok én ettől a negyedik fázistól, már a magam részéről.

  8. Nem gondoltam volna, hogy a Marveltől kapunk egy látványos, valamint menő harcművészeti filmet. Simán hozza a régi hasonló műfajú alkotások hangulatát. Ide vele rögtön.

  9. Szórakoztató popcorn mozi lesz ez azoknak akik csípik az ázsiai harcművészetes filmeket megfűszerezve egy kis fantasyvel. Látvány nem rossz, egy kis Marvel humor, eredettörténet egy MCUhoz eddig nem kapcsolódó karakternek. Valsz nem phase 4 fénypontja lesz, de egyszer belefér.

  10. Szégyen. Nagyon vártam, de semmi nem maradt a klasszik képregényből. Eredetileg ez egy techno-kung fu képregény volt, némi misztikával, és szürrealizmussal – robotokkal is verekedtek benne, ami annak idején újdonság volt. Az előzetes alapján egy 80-as évekbeli Sammo Hung film lett belőle, sok ronda és idegesítő karakterrel.

  11. Kínában zabálni fogják, de nekem ennyi alapján totál érdektelen. A főszereplő is totál semmilyen és a sztori se tűnik kihagyatatlannak. A csaj már most idegesítő.

  12. Nem egy Tigris és sárkány, az már látszik. Jó, ez hülye összehasonlítás volt. Nem ismerem az eredeti képregényt, de az nagyon lejön belőle, hogy eléggé megúszós egyelőre. (Mind látványban, mind helyszínekben semmi újdonság). Ilyen címmel, ilyen mitológiával ez nagyon sovány.

  13. 0:59-nél az Jackie Chan ugye? :)

    A zene ütős, azt h miért mennek át 2 BMW i8-on azt én sem értem, nem túl marveles az egész, de attól még jó lesz szerintem

  14. Eddig annyira nem mozgatott, de ez a trailer nekem átjött és simán meghozta a kedvem. Szerethető, könnyed film lesz ez.

  15. Awkwafina nagyon megosztó. Jumanji 2-ben elment, Raya-ban már a sárkányról meismertem, hogy ő az pedig szinkronosan néztem és irritált.
    A lassítós verekedés a közepé emlékeztetett a Hős című filmre aminnagy kedvencem. Nézős. Kérdés mennyiszer.

  16. Most nézem, hogy Bill Pope az operatőr, erre így néz ki? :(
    Ha már leszerződtek vele, illett volna kihasználni a képességeit.
    Ez eddig tényleg TV pilot kinézet.

  17. “Raya-ban már a sárkányról meismertem, hogy ő az pedig szinkronosan néztem” LOL! XDDDD Ennél nagyobb marhaságot is rég olvastam már. Szinkronos, de azért felismerted. :DDDDDD JAJ!!! XD

    Az is bájos, hogy egy 2 perces trailer alapján ítéletet mondtok egy 2 órás még nem látott filmről! :D “illett volna kihasználni a képességeit”. És ezt az összevágott 2 perc alapján kijelented. Nagyon jó! :D

    Még csak nem is védeni akarom a trailer-t, de azért ilyeneket írni… :D

    Idézhetem, hogy noha szinkronosan nézted a filmet, mégis felismerted az eredeti hangadót? :)))) muhahaha! :D

  18. Nekem tetszik, végre olyan színészeket válogattak be, akik konyítanak is valamit a harcművészethez.
    A főszereplő csaj kivétel, bármilyen jó is egy film, amint feltűnik számomra szétb*ssza a hangulatot. Irtó ellenszenves.

    Jóféle régi idők HK akció + wuxia filmjeinek keveréke modern technikákkal megtolva.

  19. Eléggé hétköznapi, de nem rossz
    Viszont, remélem nem az a Formula lesz hogy a végén rájön az erejére hogy valójában tud osztódni…

    #kinaipiacbelike

  20. @Endymion: Mi alapján nyilvánítsunk véleményt, ha nem a trailer alapján, ha egyelőre csak az van? És nem is a filmet ítéltük el, hanem az előzetes egyszerűen nem hypeolt fel (engem legalábbis). Ha erre a két percre ennyikét sikerült összehozni, amivel ugye el kéne adni a filmet, akkor mit várjunk? És igen, ha van egy jó operatőr, akkor csak illett volna 1-2 jó beállítást bedobni, nem? Vagy a te logikád szerint meg kéne nézni minden egyes filmet, mert a trailerek alapján nem lehet szelektálni?

  21. A BMW-ken azért mennek át, mert Marvelnél az Audi a szponzor és a dominanciát a filmvásznon is uralni kell. :D
    A film számomra eddig érdektelen kissé, de nyilván meg fogom nézni. De ha már elindultak ezen a vonalon is, akkor inkább Vasököllel nézném inkább ezt, ő azért nagyobb hős, de hát kell egy fő ázsiai karakter is az MCU-ba.
    Pesze lehet, hogy majd a második trailer feldobja a dolgokat és jobb lesz ez, mint elsőre tűnik.

  22. Trailer alapján számomra Black Panther minőségnek tűnik, csak kínaisítva. Előbbi film szerintem technikailag a leggyengébb MCU-k közé tartozik.

    Viszont biztos vagyok benne, hogy bőven elég ez így a Marvelnek, ahhoz amit terveznek vele. Nyugat azért nézi majd meg, mert MCU, kelet pedig a tematika miatt.

  23. Gondolom itt a tíz gyűrű nem a terror szervezetre és nem is Mandarinra lesz utalás hanem ahogy Marveltől megszoktuk egy teljesen más ősi dolog dolgot találtak ki…

  24. Nekem a trailer első feléből a Ninja Assassin ugrott be, ami a mai napig újra nézős. Nem is lehetne utánozni. Aztán 1 perc után átment az egész előzetes valami vállalhatatlan kategóriába. Ez a főhős meg nem igazán szimpi, szerintem ha majd megy a tvben, akkor lehet megnézem, 4-5 alkalommal a végére is érek :D.. Katasztrófa.

  25. Nem tűnik túl érdekesnek, a sztorinál jobban érdekel, hogy kapcsolódik majd be a nagy MCU-képbe, viszont arra a gondolatra könnybe lábadt a szemem, hogy ezt esetleg már tényleg moziban nézhetjük ősszel. :’) Mekkora hazaérkezés lesz.

  26. Nem igazán jött át, hogy mi is lesz a srác szuperereje és hogy később hogyan tudják a többiekkel együtt szerepeltetni csapatjátékosként. Mintha arról lett volna szó, hogy képes lesz magát megsokszorozni, de itt még ezt nem sütötték el.

    Ha a Black Panther volt afrikanizált Marvel, akkor ez most a kínai Marvel. Piacszerzésre így is csodálatos lesz nekik, mert ez tuti siker lesz ott.

    Számomra a legérdekesebb rész talán a flashback szerű csata ésba mitikus lények szerepeltetése volt. A fantasy elemek jobban bejönnek az MCUban.

    Vajon ismerik egymást majd IronFisttel?

  27. Egyszer azért nézhető lesz, az más kérdés, hogy az egész trailerből annyi maradt meg, hogy az Auditól most többet fizetett a BMW a Marvelnek. Vajon tényleg az alapján választ valaki egy 70 milliós R8-ast, hogy Iron Man is ilyet vezet? :)

  28. az ilyen többnyire a brandről szól, nem a konkrét kocsiról. amikor megveszi a kombit fater, akkor iron mannek érzi majd magát. ez volt a poén része. valójában arról, hogy amikor új kocsi vásárláson töri a fejét, akkor az audi név jusson eszébe. mint amikor mosóport veszel, és ott van a polcon 20 termék, akkor felismered a brandet, amiről sok reklám volt, és leegyszerűsítve az agyad a döntés meghozatal helyett (ami túl tudja telíteni egy nap során, ezért sok kisutat keres rá) az ismerőst veszi le a polcról. a reklám részre már nem emlékszik akkor, csak ott a brand mélyen, “hallott róla”.

  29. na ehhez nem vagyok elég keleti, pedig a végére már ferde volt a szemem. ezt inkább kihagyom, mehet Kínának blockbusternek. outofmyleague

  30. human teljesen igazad van, valószínűleg jól is működik ez a fajta marketing, azért csinálják. Mondjuk az is érdekes kérdés, hogy hogyan mérik ennek a megtérülési rátáját.
    A tudatalatti utalások témáról nekem mindig a Focus focistadionos fogadási jelenete ugrik be, az annyira egyben volt, hogy felhúzta az egész filmet.

  31. Ennél a meg nem valósult Iron Fist 3. évada is jobban érdekelne (már csak a 2. évad végi belengetések miatt is).
    Ez is sorozatnak néz ki így elsőre szerintem is, nem blockbuster filmnek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.