A Furiosa is készül nemsokára!

Végre valami jó hír. Júniusban forog a film, ami elvileg a legdrágább Ausztráliában forgatott produkció lesz, 350 millió dollárt (talán ausztrál dollárt?) hoz a helyi gazdaságba.

George Miller ugye jön rendezőnek, a film pedig a Mad Max: Fury Roadban Charlize Theron által megformált karakter előtörténete lesz. A kocsikat már megépítették, és a kaszkadőr munka előkészítése folyik.

Miller újra egyedit igyekszik alkotni ebben a több éven átívelő történetben, aminek a főszereplői: Anya Taylor-Joy (The New Mutants), Chris Hemsworth (a női Ghostbusters), és Yahya Abdul-Mateen II.

human
írta
2021. 04. 20. 02:09
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Furiosa is készül nemsokára!” bejegyzéshez

  1. Jó poén, hogy mindkét színésznél egy minőségi produkció van zárójelbe téve.
    Amúgy vicces, hogy A harag útja óta kb. csak a John Wick részek voltak értékelhető akciófilmek. Ennyire nincs rá kereslet vagy csak már műfajmixeket lehet eladni?

  2. 2._ John Wick épp rossz példa, azon a vonalon egy rakat hasonló tucatmű született. Annál még a Boss Level is jobb darab, az legalább történetvezetésében nem sablonos akciómozi.

  3. Én amúgy imádom, hogy ugyanaz a George Miller rendezte a Babe-et és a Táncoló talpakat, aki a Mad Max filmeket :)

  4. Utána pedig várjuk szeretettel a következő Mad Maxet is, ami már valóban Max köré összpontosul. Ez a darab számomra érdektelen, meg hát a Fury Road is inkább volt Furiosa-film.

  5. 6: Ezt soha nem értettem,a Mad Max nem Max személye miatt volt jó, hanem a világ miatt, a jól működő karakterekkel, és az adrenalinpörgető, álleejtős látvánnyal. Ha ez utóbbiak megvannak, akkor a főszereplő totál mindegy, hogy kicsoda – szerintem.

  6. @Ádám Ez egy előzmény lesz, a fiatal Furiosáról (Anya) fog szólni, ha Theron vissza is tér, max. néhány jövőbeli snittre a végén.

  7. totoro says:
    2021. April 20 at 07:01
    Miller és Anya együtt? Dupla orgazmus garantált.

    Szerintem Miller bá már nem bírja, túl öreg Anyához :-)))))))))))))))))

  8. Szerintem ez teljesen felesleges, a folytatást kéne nyomatni Hardy-val és Theron-al!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.