A pénteken érkező Mortal Kombat első 7 perce

A Warner úgy érezte, hogy a film első 7 percének kiadása elég nagy hype lesz a pénteken érkező játékfeldolgozásnál. Egy harc van benne… és basszus, tényleg elég hype? Az biztos, hogy (digitális) véres!

Tartalék:

human
írta
2021. 04. 20. 17:36
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “A pénteken érkező Mortal Kombat első 7 perce” bejegyzéshez

  1. Ilyeneket meg tv-spotokat nem nézek. De érdekes, hogy warner kitolt egy ilyet. Nekem mondjuk nem a magabiztosságot sugároz egy ilyen dolog. Viszont mivel nekem mindegy, így is úgy is nézem…

  2. Ha az összes harc igényesen lesz megkoreografálva és a karakterek a játékhoz hűen mind egyediek lesznek, akkor egy csúcsra pörgetett MK filmet kapunk. Ki vár ettől ennél többet?

  3. De akkor tulajdonképpen itt Magyarországon mi b*****tjuk mert se mozi se Hbo Max.. tehát max torrent.

  4. Scorpion82: 4 millió beoltottnál radikális nyitás jön, amiben benne foglaltatik a mozik újranyitása is. A forrás a Magyar Hírlap, szóval ez a híresztelés több mint valószínű. Ezt a számot meg 1-2 hét és elérjük. Szerintem már készül is hozzá a szinkron, ahogy már kész van a Szuperagyhoz, a Monster Hunterhez és a Senkihez is.

  5. LasDen: Warnernek azért szokása, lásd The Dark Knight, Tenet, ami csak így rögtön beugrik

  6. Snyder Cutból is jött ki hasonló, hosszabb anyag
    ilyeneket én se nézek meg, nem ezen fog múlni, hogy megnézem-e az adott filmet..mindenesetre érdekes szokás. Kérdés azoktól, akik mindig megnézik: nem baromi rossz érzés, amikor letelik a 7perc?:D

  7. Én megnéztem, mert gyenge vagyok, nem bírtam ki. Tetszett amit láttam, akarom a filmet, most!
    A stáblistát jelenetet is megnéztem, lesz meglepetés a folytatásra. Remélem siker lesz a film.

  8. Ajjaj, amikor Hanzo odarántja az utolsó maszkost és nyom nála egy finish move-ot 6.26nál az elégé harmatos CGI mozgás, lehet csak a face swap miatt.

  9. végig az járt a fejemben, hogy a kinti háttér mekkora kamunak néz ki, mint egy fal

  10. L.Shadows: tuti fenn lesz, nem is értem a felvetést, hogy nem fogja minden warez oldal kitenni, hiszen minden ami online cucc rögtön felkerül mindenhova.

  11. Elso komputer magazinom 1993. oktoberbol 576 kbyte nagy MK logoval a cimlapjan volt. Szerettem a jatekot, de a 386 sx-emen ugy futott, hogy ket utes kozben vegig lehetett gondolni a kovetkezo par lepest, mint Guy Ritchie Sherlockja.

    Mindenesetre fogalmam sem volt eddig, hogy Sub Zero es Scorpion kinai vs japan. raadasul kinai tunik a rosszfiunak. Komolyan kivancsi vagyok hogyan teljesit majd kinaban, ha egyaltalan.

  12. @walker:
    Dettó :D
    386 SX-en toltuk mi is, és kb ugyanez volt az élmény :D Nem emlékszem, hogy végül az oldotta-e meg, hogy a 4 MB memória mellé kaptunk húsvétra még 4-et (akkoriban aranyáron volt a RAM) vagy csak az, hogy beszereztünk egy 486 DX2-t.

    Scorpion és Sub-Zero sztorija az első MK óta ismert, már ott kiderült a bio-ikból és az ending-jeikből, hogy Sub-Zero kínai, bár Scorpion japán eredete és japán ninja klánja ott még nem kerül említésre, csak később az MK4-ben. Azelőtt csak annyi, hogy a Lin Kuei klán egyik rivális ninja klánjába tartozott életében. Az mk4-el pedig már sok egykori rajongó nem játszott…

    Nem tudom, hogy most a kínaiak mennyire veszik zokon, hogy Sub-Zero a gonosz. A játékokban ez nem volt így, ott semleges volt vagy a jók oldalán állt, és Scorpion volt az, aki néha a rosszak mellett harcolt, bár ő is alapvetően semleges volt. A régi MK Conquest-ben Sub-Zero semleges/jó volt, Scorpion meg gonosz, volt egy animácisó sorozat, ott is Scorpion volt a gonosz, a 95-ös filmben pedig mindkettő gonosz volt, a legutóbbi websorozatban és az új játékepizódokban pedig egy alakváltó varázsló ölte meg Scorpion-t és a teljes családját/kánját Sub-zero alakjában.
    Tehát ez egy új felállás lesz most.

  13. @walker

    Ez kínai karakter elkeni egy japán száját? Tutira bejön majd nekik. A kínaiak még mindig nagyon zabosak Nankingi mészárlásért.

    @Scorpion82

    Bi-Han sosem állt a jók oldalán. Kegyetlen gyilkos volt mindig is ami remekül átjött már ebből a hét percből is. A testvére más kérdés, rá majd visszatérünk ha már láttuk a film többi részét it.

  14. @Crash
    Az MK4-ig Bi-Hanról csak annyit tudni, hogy megölte Scorpion-t, aki visszatért és cserébe megsütötte őt az első MK alatt. De a családját, a klánját Bi-Han em bántotta,csak az MK4-ben derül ki,hogy azokat is megölték, de az Quan-Chi volt…és előtte ő volt az is, aki egymásnak ugrasztotta a két ninját.
    Tehát nem egyértelmű, Bi-Han mennyire volt gonosz.
    Mindenesetre szerintem itt jól eltalálták, rendesen borzongok tőle. Remélem Scorpion alakját sem herélték ki és lesz olyan félelmetes, mint a játékokban, mert ez eddig annyira nem jött át…Lehet azért, mert itt egyértelműen pozitív hősnek tűnik eddig, nem bosszúálló démonnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.