Készül a The Flash

Na komolyra fordultak a dolgok, mert elvileg már megy a gyártás Londonban a Deadline szerint. Ha ez nem is a konkrét forgatást jelenti, akkor is a komolyabb előkészületeket. Csak összejön a film.

Közben pedig nem tudom hallottátok-e, de Michael Keaton valami vírus miatt nem volt biztos abban, hogy feltűnik majd a filmben “amikor elvállalok valamit, akkor mérlegelem, hogy halhatok-e közben”. A The Wrap szerint mostanra a színésznek elmúlt már ez az aggodalma, hála Anglia és Amerika egyre jobb átoltottságának, így benne lesz a filmben.

A forgatókönyv épp Christina Hodson (Birds of Prey) kezén ment át, és a Flashpoint történetszálat fogja feldolgozni Ezra Millerrel, aki visszautazik 30 évet, hogy megakadályozza anyja halálát, de ezzel két idősíkot hoz létre. Ezek egyikében a Keaton által alakított Batman védi a várost.

human
írta
2021. 04. 20. 02:03
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Készül a The Flash” bejegyzéshez

  1. És nem lesz benne Superman, hanem Supergirl bemutatkozik. Nemtudom mi ez a Superman fóbia mostanában DC nél. Nélküle a Flashpoint nagyon nem az igazi lesz.

  2. lordboxi:
    Én sem értem. De nekem úgy néz ki, hogy a Warnernek nagyon mély fájdalmat okozott, hogy Henry Cavill a Witcher sorozat miatt nem tudta bevállalni a Superman cameo-t a Shazamben.

  3. Kíváncsi lennék, hogyan tud 30 évet visszautazni, amikor a Snydercutban vért izzadva csak pár másodpercre volt képes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.