18 hozzászólás a “Megjöttek, vagyis elmentek a Földről a Marsra” bejegyzéshez

 1. Ideje volt hogy valamivel előrukkoljanak a Netflixnél. Remélhetőleg nem egy újabb hulladék filmről van szó. Mindjárt május van és idén még nem volt egy épkézláb, valamire való premierjük, így is már az előfizetésem törlésén agyalok.

 2. Home office-ban gyorsan túllendültem rajta.
  Nekem eléggé tipikus Netflix film volt, ahol egy tök jó alaphelyzetből szerintem nem jó helyre jutottak el és oda sem a legjobb úton.

  Hát ez van. Egynek OK, többször azért nem nézném.

 3. Szokásos Netflix minőség. Jobban jársz, ha valami kimaradt klasszikust megnézel.

 4. Nem lenne ez rossz, de eszméletlen lapos lett.
  Én tényleg felhagyok a Netflix filmekkel. Ez nem megy nekik, fôleg, ha magukhoz térnek a mozik, akkor még rosszabb filmeket tudnak majd megvenni.

 5. Mire elkezdődött a film vége is lett.
  Az látszott, hogy volt pénz lóvéra, de úgy tűnt a forgatóköny kevesett lett forgatva :D

 6. SPOILER ALERT!!!

  Vártam, hogy történjen valami, de nem történt. Aztán jött ez a blőd potyautas megoldás, amit, ismerve az ilyen kilövések körüli körültekintést és hogy minden apró hibalehetőség miatt is képesek egy-egy kilövést leállítani, totál nem vett be a gyomrom. Aztán jött a licence to kill, és ott már tényleg fogtam a fejem. Anna Kendrick számomra totál hiteltelen volt, mint kemény űrhajós, és az egész mondanivaló… Pffff… Elvesztegetett idő. Ennél még egy The Circle új részei is többet adtak a héten, pedig én nagyon nem vagyok reality rajongó…

 7. Létezik olyan műfaj, amiben Toni Collette nem próbálta még ki magát? :)
  A Muriel esküvője óta szeretem ezt a színésznőt, szerintem baromira tehetséges. Órási csalódás volt, hogy a Hereditary miatt még csak jelölést sem kapott az oscaron.

 8. Hmm, nem szeretem AK művésznőt, szóval akkor is kihagynám, ha közben nem láttam volna a rettenetes Homunculus mangaadaptáció produktumát a Netflixnek…

 9. Varos volt de tobb helyen olvastam hogy a szokasos Netflix minoseget hozza, szoval inkabb kihagyom…
  Nem emlekszem olyan filmre toluk amit vegig birtam volna nezni

 10. Érdekes morális dilemma BLM-be és PC-be mártva, technológiai ostobaságokkal és a józan észnek ellentmondó cselekménnyel, különös kegyetlenséggel agyonverve. Két óra ásító unalom. Inkább nézzétek meg a “For All Mankind” mindkét szezonját, na az vadállat!

 11. Ez egy csupa nagybetüs SZAR film lett, csalódás. Van egy érdekes felvetés, leülsz elé, várod hogy legyen belőle valami, kihozzanak valami érdekes drámát, erre nem. Szimpla, semmilyen, értelmetlen megoldás, nincs hova kifuttatva, mintha valaki szólt volna hogy gyerekek, megy az idő, zárjuk le most már valahogy, mindegy hogy, vágjuk el.

  Egyértelmű multikulti, amiből majdhogynem az elején ki lehet találni hogy melyik rasszból hal meg valaki (spoiler: amiből eggyel több van a többihez képest).
  Látvány nem rossz, de nem is kiemelkedő semmiben. Feminizmus is túltolva – Anna Kendrick (47 kg, százötvenpár centi, jól látható X láb és madár alkat) min. 2x olyan erős és kitartó mint a 70 kg-os izmos ázsiai középkorú férfi.

 12. Spoiler!

  Ez most film vagy sorozat mert a végénél ültem és nem tudtam eldönteni mert aki ilyen lezárást ír egy filmnek az hüly3 de tényleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.