The Conjuring: The Devil Made Me Do It-előzetes

A Seven (Hetedik) iheltésű Conjurign fejezet, amiben a természetfelettiben utazó házaspár legsötétebb ügyét kapja meg. Egy fiú megöl valakit fényes nappal, tárgyalása is van, de nyilván valami ördögi van a háttérben. Már a cím alapján is.

Bár tényleg vannak benne sima ijesztgetések, de valahogy mégis kicsit jobban néz ki, mint egy átlaghorror. Hm.

12 hozzászólás a “The Conjuring: The Devil Made Me Do It-előzetes” bejegyzéshez

 1. A rendezőtől egy kicsit tartok a gyászoló asszony átka finoman fogalmazva is egy átlagos felejthető film volt. Nem tudom…. Igen a trailer minőségit sugall meg mégsem. Szerintem nem fogja megütni az első két rész színvonalát. Nagyon sajnálom hogy nem James Wan rendezte.

 2. A Conjuringverse idáig kitermelt magából 2 fantasztikus (Conjuring 1, Annabelle 2) és 4 rettenetes horrorfilmet, ezek után nem tudom mit várjak ettől.

 3. Hogy lehet a Conjuring 2-re azt mondani, hogy rohadt jó? :D
  Ugyanazzal a társasággal néztem mindkét részt, az elsőn nagyon jót szórakoztunk, mindenkit lekötött és paráztunk rendesen, a másodikat viszont kivétel nélkül mindenki unta, vártuk, egy idő után már poénkodtunk is és vártuk, hogy vége legyen.
  “is rohadt jó volt”. OK… :D

 4. Javaslom nézd meg még egyszer.
  Mondjuk az első után, simán felér hozzá.
  Kritikák és imdb pontszámok is ezt mutatják.
  Szóval nem egy sz@r filmet védek.
  Haverokkal meccset kell nézni, nem horrort. :)

 5. Conjuring 1-2 és Annabelle Creation jó filmek. Az apácás meg az Annabelle első,meg a legutóbbi része egyszerűen fostalicska.

 6. én egészen az elm utcáig+ollókezű edwardig vízágyat akartam:D

  Conjuring 2 se volt rossz, az apácától kivert a víz, ha megjelent..:D(sokkal jobban fájt a annabelle 3…na az tényleg reménytelenül szar volt :D)

  Ez a mostani sem néz ki rosszul, én bizakodom, tetszik, amit eddig láttam (valahogy mindig +1 pont felé hajlok, ha tárgyalótermes témát szőnek a sztoriba), inkább a rendezőtől tartok, csak a curse of la lloronát láttam tőle, de az csapnivaló volt. Lepjen meg

 7. Félek a rendező váltás miatt, az első két részt nagyon szeretem a spin-off részek annyira nem jöttek be, így betudtam annak, hogy James Wan nagyon jó rendező. Most hogy más kapta meg a lehetőséget a rendezésre, nem tudom, hogy feltud-e majd érni az előző részekhez az új direktor.

 8. Szerintem nem lett acélos az előzetes. A rendezőt ekézők sorába állok én is, Wan nélkül már nem lesz olyan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.