Fejlesztik a Captain America 4-et

“Ma” véget ért a The Falcon and The Winter Soldier sorozat, ami az Endgame-ben átadott pajzs körül forgott részben, de persze más fontos témái is voltak. Viszont a végére eldőlt a kérdés, és több történetszál is maradt a folytatásra. Ami ezek szerint lehet filmben történik?

A Deadline semmi konkrétumot nem mondott a film történetéről, de a Falcon sorozat showrunnere, Malcolm Spellman dolgozik a Captain America 4-en, méghozzá Dalan Mussonnal közösen. A forrásaik szerint Sam (a Falcon) karaktere köré építenék. Ki tudja, adná magát az írót elnézve, de mivel konkrétum nincs, így ne vegyük 100%-ra. Azért az írók tudnak mást is csinálni, nem csak azt folytatni amit az előző évben csináltak. És még az sem biztos, hogy ez a fejlesztés konkrét filmre vezet, ugye elég sok új karaktert fognak mostanában bemutatni, legyen az a Black Widow júniusban, az Eternals később, vagy épp a várható Disney+ sorozatokban is érkeznek páran.

Ugye mindemellett elvileg Evans is visszatér a karakterként valahol valamikor, de az valami másik projekt. Captain America folytatást elég furcsán lehetne vele csinálni, de a Doctor Strange 2 után ki tudja mi lesz.

8 hozzászólás a “Fejlesztik a Captain America 4-et” bejegyzéshez

 1. Chris Evans-szel folytatást tuti nem csinálnának. 6 részes sorozat kell a Disney+ra arról, hogy vissza vvitte a köveket. 1epizód/1kő. Ha belegondolunk Fekete Özvegy, Örökkéalók, Shang Chi egyik sem a jelenben játszódik, ahogy a Wanda és a Sólyom sorozat sem (Pókember 2. még mindig utánuk van).

 2. Evansnek szerintem belebegtetik a 25 millás paychecket, rögtön megszalad a keze azon a szerződésen.

 3. Az Ewans-es hír is csak pletyka volt, amit a hír szintjén cáfoltak is.

  @Megmondom:
  A Wanda, a Sólyom, a Pókember 2 az MCU “jelenében” játszódnak, ami 2023. Az örökkévalók szintén akkor fog. A Shang Chi szerintem szintén, hacsak nem volt róla egyértelmű nyilatkozat.
  Egyedül a Fekete Özvegy az, ami hivatalosan a múltban játszódik.

 4. Llew: érdekes, mert az új hírnél megint emlegették, szóval nem látom hol cáfolták

 5. ezt még nem olvastam, de teljesen hihetően hangzik tényleg, a What If-ben bárki visszatérhet.

 6. Llew
  Shang Chi elvileg a csettintés utáni 5 évben. Fekete Özvegy pedig a Polgárháború és a Végtelen Háború között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.