Jöhet az Another Round remake?!

A film elvitte az idegennyelvű Oscart, olyan színész van benne, aki rengeteg amerikai darabban is szerepelni szokott, a története sem “helyi”, hanem általános. Természetes, hogy remake-et fejlesztenek belőle.

A jogokat már az Oscar előtt is árverezték, végül a Appian Way, Makeready & Endeavor produkciós cégek szerezték meg. Ezek közül az egyik Leonardo DiCaprio-é, főszerepbe is ő várható egyelőre, de ez nem megerősített része a hírnek.

human
írta
2021. 04. 27. 16:51
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Jöhet az Another Round remake?!” bejegyzéshez

 1. Kedvelem DiCapriot, de nem kéne remakelni a filmet.
  Ennnél már csak a Vadászat remake forgatása lenne rosszabb hír.

 2. És az embernek ne szakadjon le a pofája egy ilyen hír hallatán.
  Tényleg ennyire nincs ötlet? Vagy ilyenkor mi lebeg a szemük elött, a pénzen kívűl? Ennél jobban nem lehet ezt a filmet elkészíteni, mindegy mennyi pénzt ölnek bele, vagy hány “A” listás színészt szerződtetnek.

 3. Bízzunk benne, hogy nem süllyesztik le egy ‘másnaposok’ / ‘elkúszok-a-ferrarimig’ szintre, hogy az USA nagyközönségének is befogadható lehessen, hanem megmaradnak a drámai vonalnál. De tényleg nem jó hír.

 4. Ez komoly? Ennyire nem tudnak feliratot olvasni Hollywoodban? Nem beszélve arról, hogy egy USAban is elismert színész játszik benne, még akkor is ha dánul. Shame.

 5. Tudnának, de nem erre szocializálódtak. Másrészről minden nem amerikai filmet el lehet adni újrázva…

 6. Miért utálom a hollywoodi szemetet..na ezert!!Utálnak olvasni feliratos filmet..hm ..mit tegyünk..csináljuk meg amerikai emberekkel/direkt nem filmcsillagokat irok../

 7. ha van egy jó ötlet/film, ami globálisan nem szakított rengeteg pénzt, akkor miért ne lovagolhatnák meg még egyszer? pusztán anyagi érdek van mögötte, miért kell azon pörögni, hogy minden amerikai kretén, és nem tudnak olvasni?

  nem véletlen nem hoznak európai mozik százmilliókat Hollywoodban, át kell farigcsálni pár dolgot, hogy teljesen USA kompatibilis legyen és ha Leo marad, akkor nem egy tucat moslék lesz a mozi, az biztos. oda-vissza működik a remakelés évtizedek óta, de most megint szörnyen meg kell botránkozni.

  csinálják meg nyugodtan, legyen kicsit más, de legyen ez is nagyon jó, nem ez lenne az első precedens erre.

 8. abelh: nem teljesen értek egyet, mert itt a másik kultúrába tevés tippre nem sokat változtat rajta. tudom, a Departedet sem szerettem anno elsőre, de a múltkor újranéztem és számít a más kultúra, adott a sztorihoz, de itt nem látom elsőre ezt. na de majd kiderül!

 9. abelh

  “Oda-vissza működik a remakelés.
  Hát pont hogy nem működik.
  Ha már itt tartunk. Mondjál nekem egy olyan európai filmet, amit az amcsik sikerre vittek, drága színésszel, tettek hozzá, megőrizték az eredeti szellemiségét is, és bőven túlszárnyalta a bevételeit.

 10. Ok, ez egy akciófilm, és egy a nagyon sokból, de ehhez kellett egy Cameron, de itt most egy drámáról beszélünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.