Mégis lehet Kong folytatás?

Úgy nézett ki, hogy az új Godzilla és King Kong franchise lefelé tart, és a Legendary hagyja kicsúszni a jogokat a kezéből. Erre a THR értesülései szerint Adam Wingard (Godzilla vs Kong) rendezésével Son of Kong című folytatást terveznek. Mondhatjuk, hogy de hát csak megrendezte a forgatókönyvet amit kapott, és a pifpuf Hong Kongban Kína jóváhagyásával remekül sikerült, de nem, a plothoz és mitológiához is köze volt a nemrég látott monsterverse filmnél.

human
írta
2021. 04. 28. 02:09
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Mégis lehet Kong folytatás?” bejegyzéshez

  1. Szóval akkor mégsem Kong fajának utolsó példánya. Micsoda csavar! Inkább ne erőltessék!

  2. Szerintem minél előbb elfelejtik a Marvel receptet, annál előbb sikerül értékelhető filmeket gyártani. Az “Univerzum építésen” túl is van ám élet.

  3. Godzilla is rakjon még pár tojást, meg behozzák 1-2 látott szörnynek a porontyát és akkor lehet csinálni egy Monsters Academy filmet, persze gyerekbarát lenne, Kong Jr. és mini Godzilla cukin bújócskáznának miközben a “még pikkely sem nőtt ki az arcomra” Ghidorah lenne a fogó.
    A következő részben már benne vannak a pubertásba és valami akkora hihetetlen baszó fenyegetés jön, hogy a fiatalok összeállnak az öregekkel, és megalakul a Monster Team, majd ha már minden ötlet elfogyott, akkor egy galaxispusztító szörnnyel szemben nincs más megoldás Godzilla sugárhányásába akkora energiát pakol, hogy képesek lesznek megnyitni a multiverzumot, ahol a 98-as Godzilla film végén látott tojásból kikelt immár felnőtt Godzilla erejére tudására és szakértelmére számíthatnak.
    Nagyon szívesen Warner… küldöm a számlát. :)

  4. Ennyi erővel Kong fia is lehet az akit lelőnek az empire state bildingen, nem hinném hogy két akkor nagy majom közül az emberi szem majd képes megkülönböztetni hogy ez most másik kong vagy sem …
    “Közép földén” bőven élhetnek még nőstény Kongok is … Egy kreatív sztorival simán működhet a dolog.

    Sőt Kong fia megszületik és film végén ott hagyja a családját, mert szükség van rá a Koponyaszigeten és vissza megy védelmezni, és vagy a fiát küldi el oda mert az már biztonságos …

    Határtalan lehetőség van még a sztoriban… sőt lásd
    OFF:
    halálos iramban frenchise Han is vissza tért a halálból, sőt lefogadom hogy Gal Gadot is fog még cameozni vagy a következő filmben játszani … :D

  5. Amilyen jól indult ez a franchise a 2014-es filmmel akkor fostenger lett belőle sajnos. GvK bűn rossz volt.

  6. Én elfogult vagyok a szörnyes filmekkel. A maga módján mindegyik részben tetszett valami az eddigiekben. Bőven van benne potenciál…Főleg, hogy jelenleg szabad az átjárás a Belső Föld felé:) Godzilla és Kong is csapathatnák más szörnyek ellen összefogva. Nem hiszem, hogy el kéne menni ilyen “fia” dolgokba. Bőven van még mesélni való a két gigásszal is.
    Én örülnék a folytatásnak. Főleg kevesebb emberi szereplővel:)

  7. Godzilla párosodjon Kong-gal és kész is az új alapanyag a további filmekhez. Korunk politikai trendjeire is harmonizál.

  8. @Asztii – :))))))))

    És simán elképzelhető – a mai blockbuster irányvonalakat nézve – hogy ezt tényleg megcsinálják.:))

  9. Talán nem a legrosszabb rész rendezőjével kellene kooperálni, legalábbis szerintem.

  10. Mint nagy kaiju rajongó ez most meglepett, mivel szinte borítékolható volt, hogy a franchise a földbe áll, és a GvK-t is csak azért csinálták meg, mert gondolom előre fixálva volt(?) (Anno még egyszerre is akarták forgatni talán a King of Monsters-sel)
    Így ez mindenképp meglepetés, bár nem talán nem ebbe az irányba indulnék.

  11. Így van, arra lehetett számítani, hogy ez lesz a Monsterverse lezárófilmje, csak aztán a GvK egy világjárványban csinált worldwide eddig 400 milliót és a Max-on is hasított.

  12. jaja, a maxon hasított a 3milla alatti nézettséggel? oké abba nincs benne minden, de kb. a netflix legszarabb originaljai verik

  13. Akkor a mondat második felét át lehet húzni /mondjuk vicces a Netflixel összehasonlítani, mekkora is a 2 szolgáltatás elterjedése?/. Ettől függetlenül nem a semmiért hír most, hogy folytatása lesz egy mindenki szerint lezárófilmnek /Wingard is elmondta, hogy ezért nem volt stáblistás jelenet/. Nyilvánvaló, hogy a relatív korrekt bevétel miatt van felvetve a lehetőség a sztori továbbvitelére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.