The Tomorrow War-előzetes: az emberiség sorsa blabla

Bár a filmet várom, és az Amazon miatti online premier is remek lesz nyáron, ha épp nem akarnánk sehova menni, de ez a teaser trailer valami katasztrófa. Majd a rendes előzetes pár hét múlva…

Egy férfiról szól, aki a jelenben besorozva a jövőben harcol valami idegen faj ellen, robbanás, sci-fi, Chris Pratt. Ez eredetileg moziba szánt nagy blockbuster volt.

14 hozzászólás a “The Tomorrow War-előzetes: az emberiség sorsa blabla” bejegyzéshez

  1. Az alapötlet is jó nagy baromság. Minek a jövőbe átcipelni az embereket harcolni, ha egyszer képesek az időutazásra? Visszamennek 30 évet és felkészítik az emberiséget a genyók érkezésére, hogy mire ideérnek 30 évnyi felkészülés és akár 60 évnyi tech fejlesztés után (ha viszik magukkal a technológiát) lehet tárt karokkal várni az ellent.

  2. @Gunslinger: erről nekem a Vissza a jövőbe második része jut az eszembe, amikor előre mennek a jövőbe, hogy Marty-t fiát kimentsék a bajból. Nem lenne logikusabb, ha egyszerűen Marty tud erről az esetről és majd az idő teltével úgy neveli a fiát, hogy ne keveredjen bajba?

  3. 30 évnyi tech fejlesztés. Az előzetes alapján semmi scifi nincs benne, cska rámondják… :D

  4. @Tildy: Teljesen igazad van, az is egy barom húzás volt, mert semmi sem garantálja, hogy az elcseszett fiad még akár aznap ne hozzon egy hasonló döntést, aztán abból állhat az életed, hogy óránként a bőrébe bújsz.

  5. Skyline remake kék helyett sárga color gradinggel? bazmeg… csak érteném, hogy mit keres egy ilyen világi gagyiban Chris Pratt

  6. Lehet, hogy a film jó lesz, de ilyen anti-teaser teaser-t ritkán látni, pedig nincs magasan a szint.:)

  7. 7.
    ki szűrte le a film minőségét a teaser-ből? a teaser van szarozva, és a premise. a semmin problémázol. és miért ne lehetne leszűrni dolgokat egy teaser-ből? a filmből látunk benne részleteket nem?

  8. Olvastam régebben valami könyvet, ahol a jövőben vívott háborúhoz már kevés volt a katona, ezért a múltban soroztak. De legalább megmagyarázták, hogy ettől nem lesz kevesebb ember a jövőben, mert az időutazás alternatív univerzumot is jelent. Szóval másokkal csesznek ki :)

  9. 9.

    Pont nem én problémáztam, olvass vissza. És igen, látni pár képkockát a filmből, amiben nem sok minden derül ki.

  10. ez tényleg katasztrófa:D időm se volt felfogni, mit látok

    “Az alapötlet is jó nagy baromság. Minek a jövőbe átcipelni az embereket harcolni, ha egyszer képesek az időutazásra? Visszamennek 30 évet és felkészítik az emberiséget a genyók érkezésére, hogy mire ideérnek 30 évnyi felkészülés és akár 60 évnyi tech fejlesztés után (ha viszik magukkal a technológiát) lehet tárt karokkal várni az ellent.”

    Ez alapvetően jó ötlet lenne, de ilyen esetekben valaki mindig vérszemet kapna és magának akarná megszerezni a technológiát, hogy világuralomra törjön:D pillanatra Sator futott át az agyamon a Tenetből:D

  11. Szerintem simán lehet jó is.
    Nem igazán kapcsolódik, de eszembe jutott a teaser kapcsán: a bánatért nem csinál valaki filmet John Scalzi ‘Old man’s war’ sorozatából?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.