Bár tudtuk, hogy jönnek, de van logó

A Marvel videóban bejelentették a jövőben várható filmeket, de ugye mindről tudtunk (innen és a később bejelentett folytatásokból), és elvileg ezeknek még nem láttuk a logóját, de talán az Ant-Mant már elsütötték korábban.

human
írta
2021. 05. 03. 19:42
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bár tudtuk, hogy jönnek, de van logó” bejegyzéshez

 1. Marvel kapitánynál nem értem a többet számot. Kikre utal? És hogy lesz fordítva? A Marvelek?!

 2. @blurayfan

  A felirat végén az “S” az Ms Marvel-re utal, az ő logójában ugyanez az “S” van. Az “A” betűben a szimbólum pedig WandaVision utalás, amiből Monica Rambeau (RAMBÓ) karaktere szintén fel fog tűnni ebben a filmben – és a képregényekben is viselte egy ideig a Captain Marvel címet. Valószínűleg rájuk hármójukra (Carol, Kamala, Monica) fog fókuszálni a film.

  (Illetve teorizálgatják jelenleg, hogy Blue Marvel is feltűnhet ha már lúd legyen kövér alapon, de rá nincs ebben a logóban semmiféle utalás vagy easter egg.)

  Címmel megfogtál :D

 3. Miss Marvel sorozatot már forgatják a Disney+nak, így őt utána onnan emelik be a második részbe.

 4. Ahogy nekem elég volt a Walking Dead ott, hogy Negan-t elkapták, úgy lett pont elég az MCU is a Végjátékkal. Még a Pókember: Idegenben-t megnéztem, valszeg meg fogom a Pókember: Nemtudoménmit is mert ő a kedvenc Marvel karakterem, de a többi már marhára hidegen hagy. Ha TV-ben elkapom egyszer, megnézem, de a sorozatokból nekem bőven elég volt az új Amerika KApitány, vagy USA ügynök vagy kinek a fejét látni…

 5. Scorpion a Walking Deadet en is ott hagytam abba, azota fingom sincs mi tortent a Walking Deadben. Hasonloan erzek en ks a marvel filmekkel, megfogom nezni oket, mert mindig korrekt produktumot hoztak,de nem fogok futni ra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.