The Last Letter from Your Lover-előzetes

A Netflix mindent megtesz a papírlevél olvasás újra szexivé tevéséhez! Nem is értem amúgy ezt az egész zsánert, a modern korra reflektál az a történet, hogy egy újságíró 50 évvel ezelőtti szerelmeslevelekre bukkan, és amit azokban találni azt meg is mutatják nekünk. Mint amikor emberek nézik az influencereket és rajtuk keresztül élnek?

Ja nem, Az utolsó szerelmes levél csak egy… szerelmes film akar lenni “Jojo Moyes elsöprő romantikus regényéből” adaptálva, nem más, a végén könnyekkel természetesen. Felicity Jones, Shailene Woodley és Callum Turner a főszerepben.

3 hozzászólás a “The Last Letter from Your Lover-előzetes” bejegyzéshez

 1. Már megint olyan negatív vagy. :)
  Én nagyon szeretem ezt a levelezésen alapuló koncepciót, mert megvan a maga bája, de hogy jó lesz-e a film, vagy sem, az sok tényezőn – elsősorban az alapanyagon – múlik.
  A legismertebb ilyen film, a zseniális Veszedelmes viszonyok P. Choderlos de Laclos regényéből készült, ami az elejétől a végéig kizárólag levelekből áll. De milyen levelekből! 240 éve még tudtak szerelmes levelet írni. :)
  Azt a magaslatot tutira nem fogja elérni, de egy próbát azért megér ez is.

 2. Nekem semmi bajom a leveles koncepcióval. Inkább ez a “hozzuk össze őket 50 évvel később” vonal zavar. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy újságíró ilyesminek járjon utána. Bár gondolom jár vele valamiféle társadalmi kommentár is, ami “okosan” mai szemmel szemléli és ítéli meg a múltat.

  Ugyanakkor elismerem, hogy a romantikus filmek műfaja abszolút nem az én világom. Tehát lehet ettől tűnik nekem erőltetettnek.

 3. Veszedelmes viszonyok mellett eszembe jutott más is….azt hiszem ezt vagy ehhez hasonlót sokkal eredetibb formában már ellőtték a 2012-es Bradley Cooperes The Words-ben /lopott szavak/.. igaz, ott nem levelek voltak, csak egy konkrét (kézirat) és a romantikába szőttek egy kis misztikumot is :) jobban járt volna a Netflix, ha leadja azt:D na az újranézős, ebből a fentiből valahogy nem nézek ki sok jót

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.