Akkor jöhet az új Superman?

Csak mert a THR ismét azzal jött, megerősítve a saját régebbi hírét, miszerint a Warner és a DC egy fekete színészt keres az új Superman főszerepére. Arról van szó, aminek a forgatókönyvét Ta-Nehisi Coates írja, és elvileg decemberre lesz belőle valami rendes változat.

Bár JJ Abrams a producer, de semmiképp sem ő lesz a rendező, hanem a fekete főszereplőhöz hasonló direktort is keresnek. A “nagyon a. XX. századra koncentráló”-film természetesen nem lesz a DCEU része, hanem egyedi történet, mint a Joker vagy az új Batman.

human
írta
2021. 05. 05. 17:30
megjelenés

hozzászolás


12 hozzászólás a “Akkor jöhet az új Superman?” bejegyzéshez

  1. Tehát kimondhatjuk, hogy a Warner feladta a Marvel-féle filmkontinuitást, és inkább különálló filmeket forgatnak. Szerintem jó ötlet.

  2. nem, ellenszenves ez az egész bőrszín meg nem alapján válogatós történet, és fixen sok film színvonalának rovására megy. de ők tudják

  3. @herceg:

    ha csak a színészt választják, esetleg a rendezőt ilyen módon, az nem sok korlátot jelent, ha viszont az egész történetet át akarják szőni ilyen gondolatmenettel, az már erőltetett lehet

    @Venom:

    Igazából megcsinálják a Marvel What If-jét, mielőtt ők kijönnek vele :). Örülök, hogy a filmjeik önmagukban lesznek valamik, nem egy nagy folyam részeiként.

  4. “a fekete főszereplőhöz hasonló direktort is keresnek”
    A fekete színész-rendező testvérpár halmaz nem lehet túl nagy. Vagy elég ha csak fekete, az már hasonlóság? Megint túltolják ezt a pc-skedést

  5. Lehet, hogy kő alatt éltem eddig, de viszonylag sok képregényes infót szívtam be az utóbbi évek alatt, és fekete superman-nel nem találkoztam még… Mi a szuperereje? El lopja a gonoszok képességeit?
    Amúgy nem rasszistáskodni akarok, de rendesen abbahagyhatnák már ezt a mindenkibőletnikumotcsinálok szenvedést.
    Plusz ha nem akarnak csapatosdit, próbálkozhatnának új szuperhősökkel, nem folyton rebootolni minden karaktert.

  6. Tehát akarnak egy Warner-féle Black Panthert.
    Az író unkásságát elnézve max közepes lesz a film, onnan meg már csak lejtmenet.
    A fehéret-feketére, heterót-lmbtq-ra, férfit-nőre cserélő vonalat meg már ezer fórumon mindegyőnk kitárgyalta, kár már feszegetni szerintem.
    Nem hinném, hogy az Acélember filmet megközelítőt tudnának produkálni, nekem az adta az igazi Superman élményt.

  7. ” Mi a szuperereje? El lopja a gonoszok képességeit?
    Amúgy nem rasszistáskodni akarok”

    akkor miért rasszistáskodsz? Mármint amit írtál az az.

  8. Artox:

    én 4 fekete Supermanről tudok Föld-2, -9, -23, -47 erre keress rá pl. “sunshine superman”

  9. Ehhh… Gondolom ilyen Dc-féle elseworld sztori lesz, de engem ez hidegen hagy. Cavill-t dobni és behozni egy fekete Supermant… basszus ez az egész dc/warner dolog összeomlott. Szánalom.

  10. Olyan mindegy! Fiktív karakter az 1940-es évekből, akinek a történetét már tucatszor átírták. Olcsó húzás, hogy vitát generálva felszínen tartsák a filmet és esetleg növeljék a képregény eladást.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.